Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaw Opini

co sadzicie o prawiczkach powyzej 25 roku zycia?

Polecane posty

Coralik -> ja mówię o skrajnościach wiadomo że są osoby "pomiędzy". pytanie czy byś wolała dziwkarza czy prawiczka.

Gość Ciekaw Opini
O widze ze temat sie rozwinal. Jak mnie nie bylo, wyszedlem sie przejsc i dziwna rzecz. Podeszla do mnie taka jedna. Wygladala na 17lat. W reku trzymala takie male kwiatki. okazalo sie ze probowala mi je podarowac. Ja powiedzialem: nie dzieki i poszedlem dalej.

Gość jack ill
głupie pytanie na pewno znajdą się takie, ktorym to wcale nie przeszkadza

Gość Ciekaw Opini
Serio to nie sciema. Czyli wyglada na to ze mam jakas genetyczna dysfunkcje z nawiazywaniem kontaktu . . .

"znalazły się ekspertki, które pewnie tylko nogi potrafią rozłożyć i myślą że dysponują wiedzą i ogromnym dioświadczeniem" coz, ani wiedzy ani doswiadczenia mi nie brakuje. cwicze w koncu od kilkunastu lat, nie jestem pruderyjna. lubie seks i nie chwalac sie wiem o co w tym biega. "pytanie czy byś wolała dzi**arza czy prawiczka" twoim zdaniem dziwkarz to taki osobnik ktory mial wiele kobiet. rozumiem ze nie masz tu na mysli goscia ktory zdradza i rznie wszystko co sie rusza tylko takiego zwykleo gosta z wieloma przeszlymi partnerkami... tak, wolala bym takiego jesli wybor bylby miedzy tymi dwoma. ale na szczescie mamy jeszcze normalnych, niezwichrowanych klesi na tym swiecie :)

a prawiczek to niby nienormalny? poza tym jeśli dysponuje dużą widzą to brak doświadczenia nie będzie taki straszny

Gość jack ill
ale w ogóle o co chodzi? po co wciąż zakladane są takie tematy? rozumiem, że seks to ważna sfera, ale chyba istnieje coś jeszcze:O

Gość Ciekaw Opini
A ja mysle ze kobietom takim jak coralick starosc depcze po pietach. A kiedy mowia o ,,doswiadczeniu'', to jest to tylko marna proba dowartosciowania sie.

ciekaw opini... skoro jestes ciekaw to pisze co o tym mysle i tyle. nie musisz mi wierzyc. powinienes to po prostu przyjac do wiadomosci. a ja ze swoja 33ka na karku nie czuje sie staro :)

jack ill.. po co sa zakladane?? nie wiem, myse ze to wynika z tego ze prawiczki w "podeszlym" wieku chca uslyszec ze sa porzadane a tak nie jest :)

Gość Ciekaw Opini
Co wy z tym doswiadczeniem? Zachowania sexualne sa uwarunkowane tylko i wylacznie genetycznie. Sorry za wulgarne porownanie, ake czy psa trzeba uczyc wchodzenia na suke? Niech kazdy odpowie sobie na to pytanie we wlasnym zakresie . . .

no to mowisz ze z podlogi juz umiesz jesc co... a aportujesz czasami?? ja sie nie dziwie ze zadna laska cie nie chce jak ty bys ruchal jak azor z podworka :O

Gość jack ill
rozumiem, że może występować stres czy taki ktoś spisze się w sypialni ale związek opiera się na czymś więcej jeśli się kocha to wiele można znieść, nawet niedoświadczenie seksualne ale jak ktoś sens istnienia widzi przez pryzmat za przeproszeniem ruchania to wtedy ma problem

Gość Ciekaw Opini
Kto powiedzial ze zadna mnie nie chce? Bylem parokrotnie zaczepiany, ale mnie takie sytuacje za bardzo stresuja i nie umiem sie w nich zachowac.

Gość Ciekaw Opini
A zalozylem ten topic aby mniej wiecej mniec rozeznanie jak ludzie widza takich prawiczkow jak ja

Gość Ciekaw Opini
Ponadto seksu w moim przypadku i tak juz raczej nie bedzie gdyz libido mi spadlo prawie do zera. Wiec nikt mi nie powie ze chce czuc sie porzadany

to ja ci powiem co sadze... ze robicie za duzo szumu wokol tego zamiast zabrac sie do roboty

Gość jack ill
przecież nie masz tego wypisanego na czole jeśli pojawi się uczucie to tak jak w tym powiedzeniu miłośc jest ślepa - dziewczyna może przymknąć oko a jeśli chodzi o przelotny numerek - tu może wyglądać to gorzej pytanie czego szukasz? jesli numerków to zawsze są domy publiczne i po kłopocie

Ze są to panowie, dla których seks to nie wszystko. Chociaż są też osoby, które nie robią tego z powodu chorób, zaburzeń seksualnych itp. W każdym razie w dzisiejszym świecie, taki człowiek jest unikatem. ( w znaczeniu pozytywnym )

pytanie nie brzmialo co bys zrobila jak by sie okazalo ze zakochalas sie z w prawiczku, tylko co sadzicie o prawiczkach starszych niz 25letni.

Gość jack ill
problem prawiczków polega na tym, że przejmują się co sobie o nich ktoś pomyśli a tu nie trzeba myśleć tylko dzialać!

Że nie szukają tylko i wyłącznie seksu w związkach, a co za tym idzie - są wartościowi. A doświadczenia seksualnego można nabrać po ślubie - żaden problem.

Gość Ciekaw Opini
Czy unikatem w sensie pozytywnym? chyba nie do konca. cos mi sie widzi ze pan Hitler tez byl prawiczkiem . . .

Gość kobiety nie chca prawiczkow
nie szanuja ich

Gość coz...
nie czarujmy sie fajniej jest kochac sie z osoba ktora jest juz wtajemniczona w sztuke ars amandi a co za tym idzie wie co robi, zna tajniki milosnego dotyku, we wszystkim co robi jest wyczuwalna pewnosc i zdecydowanie a nie trema i nieporadnosc ktore jakkolwiek bywaja slodkie to jednak nie w alkowie...jesli chodzi o kobiety to "niewinnosc" moze byc ich atutem z tym ze nie ze wzgledu na to ze dziewice sa w luzku takie cudowne (bo rzadko sa) ale dlatego ze kochanek swietnie sie czuje sie w roli tego ktory pierwszy posiadl dziewczyne ktorej nikt wczesniej nie dotykal w odwrotna strone to jednak nie dziala (to jest uwarunkowane kulturowo i byc moze nawet biologicznie tak czy siak faktem jest ze przezywanie seksualnosci przez kobiete i mezczyzne zasadniczo sie roznia)...reasumujac dziewictwo nie podnosi meskiej atrakcyjnosci ale tez nie dyskwalifikuje na starcie, jesli prawik ów jest fajnym, interesujacym czlowiekiem to amatorka sie znajdzie.

Gość jack ill
co znaczy nie szanują i skąd te kobiety wiedzą, że jesteś prawiczkiem?