Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaw Opini

co sadzicie o prawiczkach powyzej 25 roku zycia?

Polecane posty

Coralick -> nie chodziło mi w tej wypowiedzi o dosłownie równouprawnienie tylko użyłem w tej wypowiedzi ironi ;]

kobiety nie chca prawiczkow nie szanuja ich Jak można nie szanować wartościowego faceta?

Gość Evilucifer
no co ty Coralick do Ciebie bym tak nie napisał :) piszę do tej jęczydupy która założyła temat. gośc robi wszystko żeby prawikiem do czterdziechy zostac , nie wiem po co ludzie tracą czas i mu odpisują.

nie kazdy prawiczek jest wartosciowym facetem Kaitana. Levi... a to po co ta ironia?

Gość Evilucifer
Kaitana - bycie prawikiem nie czyni automatycznie wartościowym wartościowym uczyniłoby administratora jakby wywalił tę opcję jeden post na minutę

Evilucifer z bardzo prstej przyczyny... ja mam na ten przyklad wolen, maz mi wsiaknal w Fallouta na PS3 wiec ogladanie Pudziana odpada bo nie ma na czym... a prawiczki mnie zadziwiaja... to takie niespotykane stworzenia... przynajmniej w realu wiec zglebiam wiedze seksualnosci :)

Coralik -> po to aby zwrócić uwagę na pewną rzecz która jest głupia ;]

że 100%równouprawnienie o co tak bardo walczą pseudo feministki (niby z woli kobiet) to głupota ;]

Gość Evilucifer
Coralick - wiedzę o seksualności to możesz na kafe zgłębic,każdy wie , że w tych sprawach nie ma lepszych ekspertów niż tutejsze prawiki. bo powiedz - czy z własnego doświadczenia czy z książek seksuologów dowiedziałabyś się, że jak kobieta ma dużą stopę to ma szeroką pochwę? albo że jak facet ma 169 wzrostu to zachodzi negatywna korelacja i nie może on uprawiac seksu w pozycji 69? albo - moje ulubione - że jak kobieta jest wyższa os faceta i się bzykają to jemu to sprawia bół:D

Evil... ty jestes kpalnia wiedzy!!! 1. rozmiar buta mam 38.. wiec chyba przecietny... nie jest w takim wypadku najgorzej... chociaz mam kolezanke co ma 36 :O i teraz jej strasznie zazdroszcze 2. moj ma 186... matko ale ja mam 164 to nie wiem juz teraz czy sie da czy nie???? 3. no i najwazniejsze to ze go nie boli bo jestem nizsza... ufff.... ja z bardziej konrowersyjnych przeczytalam tutaj o dziewczynie, lat 19nascie, ktora po stosunku z chlopakiem (lat 23), gdzie sie nie zabezpieczli udala sie do lazienki a chlopak metoda irygacji wyplukwal jej plamniki wezem z prysznica i pytala czy to dobry srodek anty!!! Levi ja nie jestem feministka, nie bylam i nie bede. Uwazam ze baba to baba i do pewnych rzeczy nie powinna sie pchac, choc powiem ze ja jako baba pomimo nie bycia chlopczara uprawialam zawod w ktorym przewazaja faceci i swietnie mi sie z nimi pracowalo. teraz pracuje z babami i mam tych plotkar po dziury w nosie!!!

Gość Ciekaw Opini
Kolejnym problemem jest to ze prawiczki nie sa szanowane przez grypserke. A co to bedzie jak nie daj Boze, noga mi sie powinie i znajde sie w pudle?

Gość Evilucifer
przestaniesz byc prawiczkiem:D

Gość Ciekaw Opini
Ale ta opcja nie wchodzi w gre. Brzydzilbym sie zabrac za cwela. Poza tym nie jestem jakims pedalem zeby to robic . . .

Gość Evilucifer
Brzydzilbym sie zabrac za cwela - miałem na mysli że raczej ciebie przecwelują ten temat to prowo:Dale ogólnie prawictwo się w pewnym wieku rzuca na mózg

Gość Ciekaw Opini
To moze zabrzmi dziwnie, ale moje prawictwo czasem sprawia ze czuje sie ponad innymi, jakby Bog przygotowal dla mnie taryfe ulgowa i wiecej mi wolno za to ze jestem prawiczkiem

Gość Ciekaw Opini
Mnie przecweluja? Mi wszyscy znajomi gitowcy reke podaja, tyle ze nie wiedza ze jestem prawiczkiem . . .

Gość Ciekaw Opini
jem kupę :classic_cool:

dobrze kochani prowokanci... lece przylozyc glowe do poduszki... trzymajcie sie :D:D

Gość Ciekaw Opini
Dozuci ktos, jeszcze cos?

Gość Ciekaw Opini
Wznawiam topic. Takie pytanie: Czy jesli w wieku 26 lat nie bylem na randce, to sprobowac to zmienic, czy odpuscic sobie ten temat? Aha, wbrew pomowieniom to nie jest uzalanie sie nad soba. Poprostu chce zapoznac sie z czyjas opinia, yeby pomoglo mi to w obraniu drogi zyciowej

Gość Ciekaw Opini
Dodam ponadto ze jestem rowniez otwarty na krytyczne opinie . . .

Gość Ciekaw Opini
W razie co chce sobie zaoszczedzc czasu i trudu

Gość Ciekaw Opini
up . . .

Gość mnbvcxbvc
up

Gość imelditta
up

Gość Północna Panna
że są to w większości wrażliwi ludzie z wartościami. to sądzę.