Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaw Opini

co sadzicie o prawiczkach powyzej 25 roku zycia?

Polecane posty

Gość werwet
"Że nie szukają tylko i wyłącznie seksu w związkach, a co za tym idzie - są wartościowi. A doświadczenia seksualnego można nabrać po ślubie - żaden problem." problem w tym, ze wiekszosc prawiczkow nie uprawia seksu, bo "czeka", tylko nie ma kogo roochac. Do slubu pewnie nikt nie czeka.

popadacie w jakies skrajnosci co ma koorwa Hitler do faceta ktory nie stawia seksu na pierwszym miejscu? dryfujesz gdzies kolego w jakies zakamarki sobie tylko znane... nie bardzo wiem o co kaman... Kaitana... no a jak sie tak okaze, ze Twoj ksiaze z bajki nie lubi seksu i ma fiutka cale 10 cm dlugosci, a ty bys chciala codziennie? albo dla przyladu a odwrot?? on by chcial co chwila a ty bys byla niedzielna kochanka?? hm?

Gość jack ill
coz... wreszcie coś mądrego przeczytałem

jack ill... bo sie z tym afiszujecie co chwila to jak mozna nie wiedziec!!?

Gość porabane baby
cos taka zdziwiona jak ma malego to znatury rzeczy jest prawiczkiem . nie jest to jego wina

Czy doświadczenie seksualne mężczyzn jest takie ważne ? Dla kobiety , która prawdziwie kocha, chyba nie.

aha... czyli rozumie ze wszyscy kolecie z komplaksem malego fiuta to prawiczki??

Gość jack ill
Coralick ja z niczym się nie afiszuję i nawet nie wiem jak mialoby to afiszowanie wyglądać widzę na forum, ale w "realu"?

zosia doswiadczenie nie jest wazne.... wazne jest to, ze w 99% to zakomplaksieni, bez poczucia wlasnej wartosci, przerazeni, nadpobudliwi kolesie... nie wazne to co ma miedzy nogami a to w jaki sposob tego uzyje w polaczeniem ze zryta psycha.

jack ill... no nie mow mi ze nie wiedza o tym kolezanki-dobre-rady i koledzy... a jak oni wiedza to wiedza wszyscy...

Coralick -> no ja wiem jak tego użyć i wiem że niekoniecznie muszę tego używać aby sprawić przyjemność ;)

Gość coz...
tutaj raczej nalezaloby sie zastanowic nad tym dlaczego czlowiek 26 letni nie zdolal zbudowac do tej pory trawalej, glebokiej relacji milosnej z druga osoba ktorej uzupelnieniem bylby sex, jesli nie zyje w izolacji to prawdopodobne jest ze ma zwyczajnie problemu z wchodzeniem w tego typu zwiazki i to jest bardziej niepokojace niz fakt czy mowiac brzydko "zamoczyl kiedys czy nie...

Bo w dzisiejszym świecie trzeba być wiecznie pięknym, młodym , bogatym i w wieku 20-stu lat doświadczonym seksualnie. Przykre, ale prawdziwe. Taka moda.:(

Gość jack ill
Coralick chyba się mylisz zaden facet nie przyzna się że jeszcze nie zaliczył! to wręcz plama na jego honorze:D

Gość ja jestem prawiczkiem
i nie moglbym byc z kobieta, ktora uprawiala przygodny seks

Gość jack ill
Coz... cholera naprawdę mądrze piszesz

jack ill... no a o babach mowia ze zaklamane i tylko by nogi rozkladaly. pore tutaj w calej rozciaglosci coz... bo dobrze mowi. levi... "Coralick -> no ja wiem jak tego użyć i wiem że niekoniecznie muszę tego używać aby sprawić przyjemność " zupelnie nie zjazyles o czym mowie.

Przyczyny takiego stanu rzeczy są różne , a może są to względy religijne? Nie koniecznie musi być coś nie tak.

Gość jack ill
Coralick tak to już "zrobila" natura facet ma być zdobywcą, więc nie może się przyznać:)

zosia samosia1 -> a potem pomagajcie młodym dziewczyną bo one mają dziecko... którego przecież nikt im nie kazał zrobić.

zosia... wiesz, za duzo kombinujesz. koledzy na tym topiku nie maja zadnych "zobowiazan" religijnych, wiec nie ma co dopisywac niestworzonych historii. jack ill..."facet ma być zdobywcą, więc nie może się przyznać" a ja slyszalam ostatnio ze wcale tak nie jest. ze faceci chca byc zdobywani bo nudzi im sie ciagle latanie z wywieszonym jezykiem.. ale to nie byl prawiczek... wiec moze w tym tkwi szkopol.

Coralick -> ja nie miałbym nic przeciwko temu jakby mnie zdobywała ;] w końcu chciałyście równouprawnienie :P

Coralick, nic nie kombinuję. Pytanie zadane przez Autora dotyczy ogółu takich mężczyzn, a nie tylko tych w tym temacie.:)

ja nie miałbym nic przeciwko temu jakby mnie zdobywała ;] w końcu chciałyście równouprawnienie... rownouprawnienie tutaj nic nie ma do rzeczy.

Gość Ciekaw Opini
Dodam tylko ze nie mam nawet jednej randki na koncie, co czyni moja sytuacje bardziej skomplikowana i wrecz abstrakcyjna . . .

Gość Evilucifer
jezu ty się wciąz tu produkujesz:D i tak nic z ciebie nie będzie idź Pudziana obejrzec lepiej