Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a latattino

Wstydze sie chodzic do kosciola, bo nie mam ladnych ciuchów..

Polecane posty

Gość a latattino

Powiecie ze to glupie, ale naprawde wstydze sie. U mnie w kosciele ludzie ubieraja sie w najlepze ubrania: zakieciki, sukieneczki. A ja nie mam ani jednej sukienki.. Mam 26 lat, jezdze do innego kosciola na taka wies, gdzie ludzie sie nie stroja. A rodzice robia mi wyrzuty ze trace na paliwo i jezdze do kosciola 15 km jak mam pod domem. Ale uwierzcie mi, zle sie czuje, nie mam co ubrac, mam zaledwie kilka ubran na krzyz, zadnych sukienek nic;((

Gość qawedfbvd
a co pokazy mody macie w kosciele czy jak ?

No głupota :) To stać Cię na utrzymanie samochodu i jeżdżenie specjalnie na msze 15km, a na kupno sobie jednej sukienki (można nawet w lumpeksie coś ładnego znaleźć) nie?

to nie chodz do kosciola ;p spolecznosc katolicka to jest wredna i zaraz sie beda krzywo patrzec.

Polska piękna wieś..."a widziałaś jaki ta kapelusz ubrała? Wstydu nie ma, lafirynda" To w lumpeksach pobuszuj jak tak na tym Ci zależy, za to paliwo które tracisz akurat na pare sukieneczek wyjdzie.

Gość a latattino
Rud, wiesz.. mam taka figure ze ciezko mi znalezc sukienke która by sie nadawala na mnie.. Mam nietypowa figure- masywne uda, i bezbiuscie.

Gość htusr
no to kup garsonkę dopasowana

Gość a latattino
I co w jednej non stop bede chodzic?

Gość htusr
matko to kup dwie,zaoszczedzisz na paliwie i sie zwróci

no to jak masz taki problem to nie chodz do kosciola. Bog Ci przebaczy ;p

Gość ,looooooooooooooo
ee tam ja mam to w dupie -ubieram jeansy,trampki jakąś bluzkę i śmigam na ostatnią godzine wieczorną (wtedy nie ma rewii jak np. na 12:00) Siadam w kącie, nikogo nie oceniam i mam gdzieś czy ktoś zwraca uwagę jak wygladam.

Gość wwrrr
Toz sukienka jest idealnym rozwiazaniem na duze uda i brak biustu! Pomijam juz kosciol, ale kupuj sukienki, Twoja figura nie jest nietypowa, ale stworzona do sukienek!

Gość kwartnik
to kalesony już wyszły z mody ?

Gość a latattino
wwrrr jak stworzona. Mierzylam duzo sukienek i kazda na mnie wisi;(

ale masz problem. Nie możesz iść w normalnych ciuchach do kościoła? jak nie to nie chodź.

Gość wwrrr
To pewnie zalezy, jaki typ sukienek mierzylas, i jaka dokladnie masz figure. Szukaj dalej! A jak nie sukienki, to trapezowe spodniczki i jakas fajna bluzke do tego.

bo chyba ludzie w Twoim mieście traktują kościół jako miejsce gdzie można się pokazać w nowych ubraniach i wylansować. Pokazać swoją 'wyższość'... nie licząc ile na tace rzucają.. wiesz bez koperty się nie pokazuj ;p jak wrzucisz kopertę to będziesz królować ;p także nie przejmuj się ubraniem, tylko wkładaj złotówkę do koperty :)