Gość Doratora Napisano Grudzień 31, 2016 Te zestawy dla dwojga to jeden zestaw dla kobiety i jeden dla faceta. To się fajnie opłaca, bo cenowo jest korzystne, a i można nawet tak wspólnie spędzić czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 27, 2017 Ja swoje stopy regularnie oddaje na zabiegi w tym gabinecie, który swoją droga – szczerze polecam www.podologgliwice.pl. Swojego czasu, kiedy stopy jeszcze tak mi się nie dawały we znaki, przyznam ,że nawet nie zdawałam sobie sprawy o istnieniu takich miejsc, aż do teraz kiedy sama regularnie korzystam z zabiegów. Usługi te całkowicie przywróciły komfort i harmonię moim stopą, polecam spróbować, naprawdę warto dać tę odrobinę luksusu swoim stopą : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natala eN Napisano Styczeń 29, 2017 @gosioowa niczym poza rozmiarem. ;) Jak kiedyś byłam w potrzebie a nie miałam, to zużyłam tę męża po prostu. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marteczka90 0 Napisano Luty 4, 2017 Ja mogę polecić skarpetki złuszczające epilfeet. Bardzo fajnie działają na moje stopy, złuszczają martwy naskórek, skóra po nich za to jest miła w dotyku. Przyznam że dość długo zwlekałam z zakupem ich, bo myślałam, że to kolejny wymysł, ale teraz muszę przyznać że są super :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natala eN Napisano Luty 13, 2017 Jak byś tu trafiła wcześniej, to już dawno byś miała problem z głowy. ;) Znamy i polecamy je od dawna. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilimka Napisano Luty 15, 2017 Ja próbowałam róznych skarpetek, ale jakoś mi nie podchodziły, albo uczulały, albo było mi strasznie zimno, nie wiem chyba przez mentol w składzie, albo skarpeta tak olbrzymia, że wszystko się górą wylewało. Jedne to mi nawet odbarwiły paznokcie :/ Najbardziej mi podeszły epilfree, pierwsze których spróbowałam i przy nich już zostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bateki Napisano Luty 20, 2017 Mówisz pewnie o skarpetach Epilfeet? https://www.douglas.pl/douglas/productbrand_853220.html?trac=pl.02d.zan.2017-02.nexeps.flat.000001&nsctrid=v01MTQyMTExMjExMTExMTExMTEwMTQyMTkwNzAwMDAwMDcxNDg3NTg4MzA0Y3ZuZDlwbDIyNjg3MTM3MzI0NTQ5OTQ5NDUyMTI5NDY0MjEyOTQ2NA&prodid=853220&wt_cc2=2129464 ? Ja sobie ostatnio kupiłam je po raz pierwszy w Dogulasie i też jestem zadowolona. W końcu zaczęłam dbać o swoje stopy nie tylko latem, fajnie złuszczyły twardy naskórek, mam miękkie, delikatne stopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilimka Napisano Luty 22, 2017 Tak, literówka, przepraszam ;) epilfree to swoją drogą, też korzystam, ale to już w gabinecie ;) Epilfeet kupuję właśnie w douglasie, albo na stronie producenta, zależy, gdzie akurat jest promocja. Np. często mają zestaw dla pary taniej, to kupuję, bo nawet jak mąż nie użyje to ja skorzystam, bo skład jest taki sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2017 Tez robię zabiegi w www.podologgliwice.pl <3! To niesamowite jaki komfort mogę dać dla naszych stóp, naprawdę:) Polecam zabiegi w tym gabinecie, sa naprawdę super, uzależniam się od nich powoli o naprawdę sa mega:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LoopiLu 0 Napisano Kwiecień 13, 2017 Ja zawsze miałem problem z bolacymi stopami. Początkowo myslałem, ze to jedynie wina źle dobranego obuwia ale dopiero rehabilitant z Migdałowej na ursynowie uświadomił mnie, że to również wina nieodpowiednich wkładek do butów. Na podstawie badań dobrał mi odpowiednie i teraz już nie mam problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 13, 2017 Lizałbym :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2017 Po waszej namowie skorzystałam z zabiegów w www.podologgliwice.pl faktycznie bardzo przyjemne i efektowne, moje stopy bardzo po nich odpoczęły i jakby… promienieją? Z całą pewnością bardzo uzależniający komfort:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2017 Mało kto dba o stopy, a to wcale nie jest trudne. Odpowiednie kosmetyki naturalne i sytuacja powinna zacząć wyglądać zdecydowanie lepiej. NAGIETKOWY KREM DO STÓP od HB jest dobrym przykładem - zapobiega rogowaceniu naskórka, powinien pomóc w poradzeniu sobie z pękającą skórą. Ogólnie powinno być o wiele lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 29, 2017 Wybrałam dla siebie odpowiedni sposób zeby móc pozbyc sie własnie tego dosyc nieprzyjemnego problemu http://www.scholl.pl/campaign-pages/scholl-zestaw-na-wrastaj%C4%85ce-paznokcie-faq/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2017 Zajrzyj na tą stronę http://www.scholl.pl/campaign-pages/scholl-zestaw-na-wrastaj%C4%85ce-paznokcie-faq/ Uwazam ze znajdziecie tutaj wiele cennych informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2017 Zajrzyj na tą stronę http://www.scholl.pl/campaign-pages/scholl-zestaw-na-wrastaj%C4%85ce-paznokcie-faq/ Uwazam ze znajdziecie tutaj wiele cennych informacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2017 Regularnie korzystaj z usług gabinetów kosmetycznych, a gwarantuję Ci, że Twój problem zniknie. Sama, systematycznie wykonuję pediciure w krakowskim gabinecie medycyny estetycznej, SCM estetic i odtąd, odkąd zaczęłam na niego uczęszczać, stan moich stóp uległ znacznej poprawie (samodzielna pielęgnacja stóp jest niezwykle problematyczna). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Erosta Napisano Lipiec 31, 2017 Za Waszą namową też zdecydowałam się na maskę Epilfeet, ale kupiłam ją tutaj http://byolie.com/pl/ też próbowałam różnych masek, ale efekt raczej był średni. Dopiero teraz jestem zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2017 Ja od tygodnia stosuje ich sposoby http://www.lafoto.pl/sposob-na-zdrowe-i-gladkie-piety/ i widac wyraźna różnice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość221 Napisano Sierpień 23, 2017 Polecam kliniki estetyczne skopia estetic clinic a dokładnie podstawowy zabieg patologiczny. Więcej informacji na http://skopia-ec.pl/zabieg/podstawowy-zabieg-podologiczny/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2017 Warto pamiętać o tym, aby kupowac odpowiednie skarpety. Np. ktoś chodzi po górach czy coś takiego - kupić odpowiednie skarpety, np. http://www.nastopy.pl/skarpety/trekkingowe/skarpety-trekking-deodorant-new-trekkingowe-wygodne-bezuciskowe-antybakteryjne-20218 a nie chodzić wtedy w pierwszych lepszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nakeni Napisano Sierpień 31, 2017 Słuchajcie dziewczyny, a gdzie można kupić stacjonarnie te skarpetki Epilfeet? Bo już któryś raz słyszę, że są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Murrayka Napisano Wrzesień 1, 2017 A w Douglasie patrzyłaś? Tam kupowałam jakiś czas temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2017 Przy stojącej pracy jaką wykonuję to dobre buty są niezbędne. Do tego jeszcze nosze do nich wkładki stepforward by stopy szybko się nie męczyły. Zdecydowanie lepiej się chodzi z wkładkami. I jak przyjdę do domu to spokojnie jeszcze daję radę coś zrobić. A wcześniej to od razu siadałam i odpoczywałam bo stopy aż pulsowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2017 U mnie kąpiel wierzbowa do stóp HB - sami zauważycie poprawę. Skóra powinna się zrobić miękka i znacznie delikatniejsza. Od razu oczywiście idealnie nie będzie, ale stopniowa zmiana będzie zauważalna. Na pewno w przypadku twardych stóp zdecydowanie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasi1987 Napisano Październik 29, 2017 Ostatnio za namową koleżanki przetestowałam skarpetki złuszczające Epilfeet. To świetna opcja dla każdego, także dla mężczyzn. Zakładamy sobie takie skarpetki na 1,5 godzinki i czekamy. Złuszczanie rozpoczyna się po kilku dniach. Efekt jest genialny, warto robić raz w miesiącu taki zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 KĄPIEL WIERZBOWA DO STÓP HB spoko działa na stopy. Powinny zrobić się miękkie, gładkie, delikatniejsze, odpowiednio odżywione, ale oczywiście wszystko to wymaga solidnej pielęgnacji i systematyczności. Wtedy docelowo wszystko powinno być w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2017 To ja kupiłam sobie na avans.pl super zestaw do pielęgnacji stóp z elektrycznym pilnikiem. Wcześniej nie przywiązywałam uwagi do tego, ale odkąd mam zrogowacenia naskórka mocno dbam o tą część ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dagaMa990 Napisano Styczeń 4, 2018 Ja od czasu do czasu chodze do centrum podologicznego zeby usuwac ten martwy naskorek ze stóp , a dwa razy w miesiacu nakladam hybrydkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wendy5 Napisano Styczeń 17, 2018 Hybrydę dwa razy w miesiącu? To często, mi by się nie chciało ;) Hybryd używam po to, żeby właśnie mieć spokój z manicure i pedicure przez nawet miesiąc. Stopy można zazwyczaj utrzymać w dobrym stanie regularnie je mocząc i ścierając pumeksem, a lakier jest super wykończeniem, zwłaszcza na lato. Ja akurat hybrydy robię sama w domu z użyciem lampy UV: http://allegro.pl/lampa-uv-do-manicure-i-pedicure-camry-cr-2171-i6754623953.html Jest dosyć spora, więc wygodnie można jej używać i do rąk i stóp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach