Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wakacje w Pl

Wakacje w Pl-ile kasy trzeba na taki wyjazd

Polecane posty

Gość Wakacje w Pl

Jak w temacie Lece do Polski pierwszy raz od 3 lat ,pierwszy raz odkąd wyjechałam,Zastanawiam sie jak spędzacie urlop w pl? mieszkam w małym mieście ,wiec rozrywek za wiele nie ma, skupiłam sie na zakupach ,na tym co chciałabym sobie kupić i przywieść .Rodziny nie mam duzej ,wiec nie bardzo bedzie do kogo chodzić,znajomi? tak spotkam sie ze znajomymi,ale wiadomo ja mam urlop oni nie.Jedna koleżanka wzięła sobie urlop,wiec spedzimy troche czasu razem.Powiedzcie co robicie na urlopie w polsce? i ile kasy wydajecie .Chce ten urlop wykorzystać dobrze,bardzo dobrze,nie marnujac żadnego dnia .Jade na dwa tygodnie!!

Gość ja jak bym jechala na 2 tyg
to nie tylko moja miejscowosc ale tez jakies wypady, bo urlop spedzony w domu uwazam na porazke bo czlowiek tylko przesiedzi caly dzien i czuje ze tylko zmarnowal czas, w pl pieniadze ida jak woda, szczegolnie jak czlowiek przyzwyczajony do zycia tutaj tzn jakas kawiarnia, knajpka. ja jezdze na tydzien odwiedzic rodzine, dentyste;) zakupy hyym nie wiem co chcesz sobie przywiezsc ale powiem coi tak ubrania/chemia lepsze i tansze w uk, elektryka ceny porownywalne, jedzenie nie ma sensu tutaj kupisz wszystko, choc ja np przywoze sobie wedzona wedlinke ale to dlatego ze mam znajomego ktory sam wedzi, licz ok 100-150 zl dziennie wiadomo jednego dnia wydasz tylko 20 zl a drugiego jak zaszalejeszw sklepie to mozesz i 1000 zostawic

Gość dgg
ja przyjezdzam do pol srednio 4-6 razy do roku. najlepiej jak zostaje 4-5dni to wtedy sie nie zdaze z nikim pozrec. ide do moich ulubionych knajpek i restauracji, ide na zakupy i do kosmetyczki/spa. ze znajomymi wychodze na bilard/bowling/gokarts. wydaje na jeden pobyt 1000-1500zl bo nie oszczedzam

Gość Wakacje w Pl
dgg-czesto jestes w Pl,srednio co dwa, trzy miesiace,no nie wiem czy by mi sie tak chcialo.Ale to chyba fajne.

Gość dgg
mam wspaniala, kochajaca rodzine, wiec naprawde mi sie chce. co za problem wsiasc w samolot i leciec 2h? a radosci rodziny nie da sie opisac.