Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggi

samotna totalnie sama na calej planecie

Polecane posty

dobrze :D A jednak dałem radę :) I kawka jak najbardziej może być . A Ty co sobie przygotowałaś do wysączenia :) ?

TSO moim najwiekszym problemem jest to ze jestem zbyt skryta, niepewna siebie siebie, to chyba najgorsze cechy czlowieka bo przez to twoje zycie jezt puste , wszystko dzieje sie poza toba

Gość uwerture 1
skąd wy jestęscie ,może jestesmy z jednego miasta;)

ja też mam kawę - zrobiłam cały dzbanek więc dla każdego starczy ;-)

XXX27 też jestem osobą raczej skrytą, nie lubię tłumów itp. To prawda, taki charakter nie ułatwia zawierania znajomości.Poza tym w dzisiejszym świecie trzeba byc przebojowym, śmiałym, otwartym itp....

zosia , moze to ze w pracy nie ma fajnych facetow do dobrze, bo przynajmnie mozesz sie skupic na tym co robisz, mi zdarzylo sie wlasnie poznac kogos w pracy , to nie jest zdrowe

ile masz latek Zosiu ??? nie doczytałam ale wydaje mi się że już kiedyś rozmawiałam z tobą :) TSO nie chowaj się - ja już wyszłam z ukrycia- i przysięgam ...że to pierwszy raz miałam pomarańczowy nick :)

XXX27 mam zaw.ód raczej kobiecy, więc panów jest tylko dwóch i to sporo młodszych i zajętych. Dobrze-- mam 35 lat:)

XXX.27 Też na ogól jestem samotnikiem ale w niektórych sprawach trzeba wyjść do ludzi z pewną śmiałością . Staraj się może małymi kroczkami jakoś zaradzić temu :) Najpierw raczkownie a potem dopiero bieg . Może podejdz do kogoś w pracy , szkole zapytaj o coś i takimi małymi kroczkami dojdziesz do ogromnego susa :) Poradzisz sobie na pewno bo to nic trudnego . Pamiętaj , że sami jesteśmy swoim największym problemem i nasza psychika i jeśli to pokonasz dasz radę :) http://www.youtube.com/watch?v=Hwzx66HsONc Obejrzyj sobie może :) mnie strasznie to motywuje w każdej dziedzinie niezależnie czy sport czy zwykłe wyjście

to prawda co powiedzialas, trzeba byc smialym i przebojowym niestety ,no to mamy ten sam problem

dobrze Oczywiście , że się przed Tobą nie chowam :) jesteś ( chyba ) pierwszą osobą z którą tu nawiązałem jakiś kontakt więc mam jakiś dług do Ciebie :)

TSO staram sie naprawde ale kiedy wszyscy maja cie za mruka to nie jest latwo nak nagle sie zmienic ale ostatni chyba zrobilam postepy dzieki jednej osobie, ktora mnie do tego motywuje,

Zosia hmm no tak a te osoby co są samotne ...to zazwyczaj nie są interesujące osoby prawda:)? ( nie mówię o każdym bo mnie tutaj zaraz zjedzą :-P)

TSO bardzo mi miło:)- mówisz że następnym razem ty parzysz kawę w ramach długu;-)??

XXX.27 To najważniejsze ciągle iść do przodu . Bo jak nie idziesz do przodu stoisz w miejscu i Ci z tyłu Cię przeganiają a tego nie chcesz :) ogólnie nikt tego nie chcę . Fajnie że masz kogoś kto Cię motywuje bo to ważne żeby nie zostać samemu ze swoim problemami

Dobrze, zazwyczaj tak jest . ;) ( ale nie zawsze na pewno) Poza tym nie mam nigdzie wypisane, że jestem sama..:)

dobrze Szczerze mówiąc myślę że zaszalejemy i napijemy się jakiegoś Kubusia :D hehe . Czemu przez chwilę pisałaś na kolorowo ? coś to znaczyło czy ot tak po prostu :) ?

zosia, na szczescie nie jestem ale mam partnera , z ktorym mam dziecko a wlasnie ale ktos sie mna zainteresowal(nie wiem dlaczego) wlasnie w pracy,

Zosiu no tak racja- może powinno się stworzyć specjalne koszulki typu "samotny" "zajęty" ;-) ale próbować musisz kogoś poznać:)

nie kocham go nigdy nie kochalam, chyba jestem z nim wlasnie dlatego ze nie wierze ze ktos moglby chciec byc ze mna, a ja mam dosc chce wkoncu kogos pokochac najlepiej na zawsze

Dobrze-- nie wiem czy to dobry pomysł. Mogłabym nie wiedzieć kogo wybrać ;) A poważnie, ułatwiłoby to spotkanie się takich " wolnych" osób.:)

XXX27- to bardzo niezdrowa sytuacja. Jesteś z nim tylko dlatego,bo boisz się ,że nikt Cię nie będzie chciał? Ale przeciez juz ktoś się Toba zainteresował:) Uwierz w siebie :)

TSO to był spontaniczne - weszłam na kafe, zauważyłam topik i wpisałam pomarańczowy nick ;-) hmmm kubusia to ja mam codziennie- musisz wymyślić coś innego żebyśmy poszaleli - tylko nie pisz że soczek :D

Przyłączam się , że te koszulki by ułatwiły wiele każdemu z nas :)