Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggi

samotna totalnie sama na calej planecie

Polecane posty

a myslalam ze tylko ja tak zyje, zawsze bylam typem samotnika i nigdy mi to nie przeszkadzalo, teraz zdalam sobie sprawe ze strasznie duzo stracilam, kiedy mam wolne , spedzam go z moim czteroletnim synkiem, lub sama kiedy on jest w szkole, robie zakupy, sprzatam a potem znow do pracy, to straszne ,

Gość martunia 27;-)
TSO bo już jeden nick czarny mi wystarczy ;-) ile czasu minęło od twojego ostatniego pisania tutaj?? i co cię skłoniło do powrotu :)

Gość martunia 27;-)
dziurawy kapeć23 jesteś strasznie nieśmiała i pewnie to dlatego, próbowałaś kiedykolwiek się przełamać??

Gość reggi
zaczernic?niewiem jak to sie robi wiec ok no 4lata i nic . nigdy niemialm kolezanek jakos tak wyszlo w moim zyciu trudno mi i wiem ze trudno to zrozumiec ale tak jest ale juz prawie pogodzilam sie ze swoim losem wiec ok tylko zastanawialam sie czy tylko ja tak mam czy jest ktos jeszcze dlatego napisalam

Gość martunia 27;-)
XXX.27 czytałam twój topik , nawet zapisałam sobie w ulubionych ;-) tak jak Zosia napisała masz coś cudownego w domku:) a jak potoczy się dalsze twoje życie to już zależy od ciebie :)

to prawda mam, ale to nie jest normalne zycie, samotne weekendy kiedy slysze jak wszyscy ciesza sie ze znowu wolne, szlag mnie trafia,mieszka z moim facetem i siostra ale nie mamy raczej wspolnych tematow, wszyscy pracujemy wiec zadko sie widzimy, kazdy ma swoje zycie

martunia 27;-) Czasu minęło myślę , że około 3-4 miesięcy . Coś w tych granicach . A co mnie skłoniło do powrotu ? Sam nie wiem do końca , ale możliwe , że jakaś dziwna tęsknota za tym forum i fakt , że czasem lubię w jakiś sposób komuś pomóc a tutaj czasem można się wykazać :) A jaki jest Twój czarny nick ? I ogólnie mam na imię Ernest i miło mi Cię poznać :)

Autorko jest wielu takich ludzi, więc nie jesteś z tym sama. Ludzie wyjeżdżaja do pracy ze swoich rodzinnych domów i znajomi zostają, albo również zmieniaja swoje miejsca zamieszkania. Samotność to jak plaga zbiera swoje żniwo.:(

W sensie wirtualnym poznać oczywiście :D zapomniałem dodać

Gość martunia 27;-)
reggi na pierwszej stronie forum masz na górze drobnym druczkiem napisane Forum dyskusyjne * Internautko, zarezerwuj swój nick (dla chętnych)- musisz tutaj wejść * Zalecenia i regulamin forum Kafeterii

Gość martunia 27;-)
idę po coś do picia i zaraz TSO wejdę na swoim czarnym nicku- pewnie mnie znasz;-)

nie rozumiem tylko jednego, dlaczego ludzie wolni, tacy jak wiekszosc z was , bez zobowiazan sa samotni,przeciez mozecie robic n a co tylko macie ochote i kiedy chcecie, niektorzy nie doceniaja tego co maja dopoki tego nie straca.

Dobrze :D chociaż nie spodziewaj się ode mnie cudów , że Cię rozpoznam :) ale liczę że powiesz , że to Ty

Gość dziurawy kapeć 23
a jakie warunki trzeba spełnic aby wejśc do was w dyskusje i nie zostac pomijanym jak w rzeczywistosci???Czy trzeba do jakiegoś klubu sie zapisac na tym topiku aby tylko do samej siebie nie pisac?

Gość reggi
dziekuje za wszystkie wpisy to byl moj 1 raz na forum wiec ciesze sie ze tyle ich ja wracam do swojej pustelni pozdrawiam wszystkich i dziekuje

dziurawy kapeć ---czego oczekujesz ? .że każdy będzie przytakiwał temu co napisałaś? Na forum nie zawsze tak jest;)

Gość dziurawy kapeć 23
nie nie każdy, ale było by bardzio miło jakby sie choć JEDNA osoba znalazła ,lecz ŻADNA osoba nie odpisala, nie oczekiwalam od kazdego odpowiedzi, dobra nie atakuj mnie, jak nie chcecie mnie to sobie ide stąd, tak w codziennosci mam

dziurawy kapeć23 Zostań z nami a nie będziesz gdzieś szła się mulić . Takie jest prawo forum że nie każdy tutaj jest wysłuchiwany , ale walczysz o swoje co jest bardzo pozytywne :)

ja na przyklad ilekroc kogos poznam to te znajomosci szubko sie rozpadaja ,wlasnie przydarzylo mi sie niedawno to samo

Jaki powód ? Sama nie wiem. Mam rodziców i brata .Nie tyle jestem samotna co sama.Moje koleżanki maja juz dawno własne rodziny i nie spotykam się z nimi po pracy.Twe ze szkoły powyjeżdżały do innych miast.Nigdzie sama nie chodzę i nie mam za bardzo możliwości, aby poznać fajnego mężczyznę.

dziurawy kapec nie przejmuj sie mnie tez zazwyczaj wszyscy olewaja

XXX.27 Dziwi mnie to co napisałaś w ostatnim poście bo wydajesz się inteligentną i sympatyczną dziewczyną . Mądrze piszesz i widać , że nie jesteś głupiutką księżniczką co jest fajne . Czemu tak się dzieje ?

Tutaj jest tak na forum,że nie do każdego ktoś sie odezwie, nie należy brać tego, jako lekceważenia, tylko dalej pisać.:)

moze sam sie wkoncu znajdzie, zazwyczaj tak bywa, zupelnie niespodziewanie, tylko czasem trzeba sie zmusic do wyjscia do ludzi

TSO prawie trafiłeś z moim nickiem :D dla wszystkich kawa??;-)

Tylko,że ja nie siedzę w domu, chodzę do pracy, na zakupy. Nie bardzo mam z kim iść nawet na zwykły spacer.