Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggi

samotna totalnie sama na calej planecie

Polecane posty

dobrze Powiem Ci szczerze , że jak zobaczyłem ile tutaj piszesz a mianowicie ponad 8 tyś postów to się przestraszyłem :D myślę sobie ' gdzie ja jestem :D ' hehe . A jeśli chodzi o coś do picia to w takim razie będziesz zmuszona na moją niespodziankę i Twoją spontaniczną reakcję :) zaufaj jakoś dam radę :)

co z tego ze sie zainteresowal to jeszcze nie wszystko ajesli nic z tego nie bedzie i co zostane sama jak palec

to może jakąś firmę produkcyjną otworzymy Zosiu- ja mogę sprzedawać :-P

XXX27 jeszcze nie wiesz jak będzie :) Nie ma co za bardzo wybiegac w przyszłość i martwić się na zapas . Uwierz w siebie:)

To ja będę kurierem :D

TSO nie mów że się takiej osoby jak ja wystraszyłeś :-P??? ponad 8000 tyś wpisów- nawet ja nie zwróciłam na to uwagę :)

Chyba , że nie stać tej firmy na kuriera i jedziemy po taniości :D

No nic, zobaczymy, jutro poniedzialek, , pan G( to wlasnie nowo poznany) powiedzial do mnie ze powinnam sie wiecej usmiechac , wiec z usmiechem do pracy:)

No wiesz jesteś mega doświadczona tutaj :) że tak powiem nie jedno tu widziałaś i nie jedno słyszałaś a ja tu jestem takim szaraczkiem i pewnie nigdy Cię nie dogonię :D

białe koszuli- czarny nadruk ...żeby każdy mógł przeczytać :D

TSO -to będzie porządna firma, więc i jakość koszulek musi byc odpowiednia.:) Tyle zarobimy,że będzie nas stac na kuriera. :)

XXX27 - usmiech to zawsze połowa sukcesu :) Napis musi być bardzo widoczny z daleka, bo niektórzy moga miec słabszy wzrok :)

TSO ależ tu tematy na okrągło takie same są- no chyba że osoby....hmmm się zmieniają, koleżanka Zosia pewnie potwierdzi ;-)

To ja i ja zdążyłem zauważyć pomimo mojego niewielkiego doświadczenia :) co chwile ktoś kogoś rzucił lub też jedna drugiego zdradziła itp :) ale nie mam z tym żadnego problemu bo w końcu to ' życie uczuciowe ' :)

XXX.27 a teraz tak poważnie zapytam bo tak też umiem ;-)---- nawet jeżeli nic z tego nie wyjdzie ...to chcesz tkwić w małżeństwie i się dusić wiedząc że go nie kochasz?? samotność też ma swoje plusy ;-)

zosia samosia1 Oczywiście , że tak :) Będziemy o tym myśleć w końcu nasza marka ma być rozpoznawalna na całym świecie :D a właśnie jaką nazwę naszej firmy proponujecie :D ?

dodam że wiele osób też samemu sobie stwarza problemy - takich topików też było wiele ;-) Zosiu po prostu potykają się o przeszkody w życiu ;-)

Widzę że każdy o tym samym pomyślał :) To znak , że firma musi być :)

Ja osobiście myślę , że można coś pokombinować z 1-szymi literami naszych nicków :) bo każdy będzie w tym miał jakąś cegiełkę :D

hmmm ale to nie jest zły pomysł- wakacje idą :-P hmm nazwa - proponuje "kafe" D:hihi - tu się zrodziła koncepcja :-P