Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurkalaura

jak zerwac z chlopakiem ktory grozi samobujstwem

Polecane posty

Gość laurkalaura

placze , pisze dziwne smsy . uzywa aluzji zwiazanych z samobujstwem smiercia.. co myslicie co zrobic

Gość laurkalaura
śledż

Gość tybrun
Naucz go ortografii :classic_cool:

Gość Johny Bravo Oh Jeah
mam to samo pytanie ale ja w drugą stronę czyli kobiete chce ją porzucić bo mam inną na horyzoncie

Gość laurkalaura
prosze o powazne komentarze . to ważne dla mnie. przecież po to jest to forum aby pomagac

Gość tybrun
Co można doradzić? Albo z nim jesteś i dajesz się szantażować, albo odchodzisz i olewasz sprawę.

Gość to dopiero jest pytanie
a jak zerwac z kims kto chce zabic Ciebie za to ze odchodzisz?

nic nie robić. byłam w takiej sytuacji i miałam gościa głęboko w 4 literach mimo tego, że nie powinnam była. a on? do tej pory żyje i wiedzie mu się dobrze. nawet ślub planuje ze swoją nową kobitą. :classic_cool:

Gość laurkalaura
ale my jestesmy 3 lata ze soba . ogromnie duzo. czuje sie znudona juz tym wszystkim , żadko bywają lepsze dni

Gość normalnie d1223
rzucić psychola i zerwać kontakt. Szantarzysta niedorobiony.

Gość Zuzanna Ameliiia
Ludzie ktorzy naprawde chca popelnic samobojstwo nie gadaja o tym tylko to robia. Zazwyczaj raz a skutecznie. Szantaz samobojstwem /bardziej typowy dla egzaltowanych panienek/ to jedna z bardziej bezwzglednych form szantazu i takiego czlowieka nalezy od siebie definitywnie odsunac. Licz sie z pokazowa typu: nalyja sie tabletek a potem zadzwoni do Ciebie zebys go ratowala. Nie reaguj. To jedyne co moze zrobic. Inaczej bedziesz szantazowana ciagle.

Gość laurkalaura
boje sie że będzie mnie ciągle nachodził i będzie agresywny

Gość alutkazpld
powiem Ci, że ja byłam 5 lat w związku, zaczęłam się dusić, chciałam odejść (ale nie do nowego związku). też gadał takie pierdy, a za niecały rok brał ślub i teraz już mają 2 dzieci. :O:O olewka jedyna rada na manipulatora i emocjonalnego szantażystę.

Gość laurkalaura
boję się że bedzie mnie nachodził i będzie agresywny

Gość hhhhhhh
mam taką samą sytuacje tylko, że nieraz mi grozi, że siebie zabije a na drugi raz, że mnie i jestem z nim bo się boje, że mi coś zrobi bo on już mnie dawno nie obchodzi:/

Gość Zuzanna Ameliiia
Najlepiej by bylo gdyby zrezygnowal sam... A jak bys tak zaczela robic dyskretne aluzje , ze Ty zabijesz jego? Na przyklad otrujesz? No bo skoro on ma Cie zacic to i tak przeciez nie masz nic do stracenia.

Gość laurkalaura
mój ma cały czs pretensje , ze sie na niego np nie patrze ze nie chce sie calowac ze nie mam ochoty na sex. czasem jest milo ale wydaje mi sie ze to przyzwyczajenie, jakie kroki proponujecie mi podjąć??

Gość laurkalaura
to on wtedy bardzo chętnie powie zbym go zabiła i tak wie ze tego nie zrobie

Gość hhhhhhh
ja z moim już dawno nic nie robię nie daje mu się całować a seks już w ogóle jak jest ze mną to tylko siedzimy i milczymy a on patrzy na mnie jakby chciał mi gardło podciąć mówiłam znajomym to powiedzieli że to ja jestem nienormalna bo jest tak dobrym chłopakiem

Gość hhhhhhh
chyba ja sobie coś w końcu zrobię;/

Gość laurkalaura
ja tez mam czasem ochote cos sobie zrobic ale wiem ze nigdy w zyciu bym sie nie odważyła, jak zerwac z nim delikatnie.znajac zycie to bedzie na mnie krzyczał i wpadnie w furie

Gość pamm
ja jestem z chlopakiem rok i mówi ze sie zabije ciagle tak jest ;/ chyba jestem z nim na sile zeby nic nie zrobil on jest nieobliczalny nie wiem do czego moze dojsc jak zerwe eh jak przyszedł do mnie i powiedzialam nie to uderzył głową w schody ;/ a ja chce wolnosci ciagle sie męcze w tym związku i juz dalej nie chce ;/ co robic??

Gość zona_Bartłomieja
laurkalaura za dobry jest i tyle. Przyjdzie czas ze jeszcze z lezka w oku o nim pomyslisz jak trafisz na "bad boya" ktory bedzie Cie zdradzal . Wtedy bedziesz miala aż nadto emocji i nie bedzie "nudno" jak sama powiedzialas

zerwać i juz. Skoro grozi to tego nie zrobi, samobojcy się nie odgrazaja, tylko przechodzą do czynów.

Gość zona_Bartłomieja
odgrażają również. To ich wołanie o pomoc. Znałam pare takich sytuacji

i co, pozabijali się? moj byly tez mnie szantazowal samobojstwem, skonczylo sie na kilku szwach bo pocial sie (oczywiscie jak mamusia byla w domu, jeszcze wcialby sie za glęboko i rzeczywiscie zszedlby z tego swiata? za duze ryzyko), teraz zyje i ma sie dobrze, nawet pare dziewczyn mial od tego czasu.

Gość sanitariusz z kaftanem
ludzi w kiepskim stanie psychicznym nalezy leczyć :classic_cool: