Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchomor czerwony

nie ma atrakcyjnych i samotnych kobiet

Polecane posty

muchomor czerwony STIFFLERR wręcz przeciwnie ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro grasz na fujarach? taki frajer jak ty nawet nie wie pewnie co to jest akademia muzyczna, w takim razie współczuje poziomu umysłowego. Nic dziwnego, że olewają Cię wszystkie normalne dziewczyny hahahahaha

Gość muchomor czerwony
wy wszyscy udajecie takich co nie patrzą na wygląd - co za ściema i hipokryzja - jesteście sami bo macie wymagania za duże , a sami wyglądacie źle i taka jest prawda :D

Gość nie mów tak
a wy faceci dostrzegacie tylko tą powierzchowność (na szczęście nie wszyscy) i potem te laseczki, to tylko laseczki... Kazda z nich się stara, by być atrakcyjną i nie spaść z wysokiej półki, sama przechodzi siebie by dogodzić facetowi takiemu jak ty. I tu dopiero natury nie oszukasz - latka lecą, a taki jak ty gośc ogląda się za mlodszym towarem. I tak w kółko, naprawdę nie warto. Chyba zbyt patrzycie na powierzchowność.

Gość pasztet forumowy
same madrosci muchomor prawisz :O

Gość muchomor czerwony
nie mów tak dostrzegamy tylko powierzchowność gdy nic innego nie ma :classic_cool:

Gość ufolozka
Muchomor do lasu:P jeszcze Cie nie ma w lesie:)

każdy patrzy na wygląd i faceci i kobiety, chodzi o to, że bycie atrakcyjnym nie warunkuję bycia w związku, mozna mieć powodzenie ale nie mieć z czego wybrać

Gość pasztet forumowy
jasne muchomor :P a jak brak powierzchownosci to nawet nie zaglebiacie sie by poznac ale nie martw sie my tez jak facet niski i malo przystony to nie tracimy czasu na zaglebianie sie coz... oko potrzebuje stymulatorw :P

Gość nie mów tak
w jakim ty lesie tkwisz muchomor, skoro masz takie obserwacje;)

Gość nie mów tak
osobiście znam przynajmniej kilku mało przystojnych facetów i tak samo nie za ładnych pań ale gdybym musiała wybierać atrakcyjny fizycznie a durny lub na odwrót, to zdecydowanie wolę ta druga wersję. ale to moja oczywiście opinia.

Atrakcyjność dla kazdego jest czyms innym. Nie koniecznie chodzi tylko o wygląd. Ktos możne byc atrakcyjnym, bo ma np: swoje zasady .

ciekawe Zośka co piszesz, bo jak na jakimś topiku napisałem o swoich zasadach to mnie zjechałaś, że się nie znam, trochę niekonsekwencja jakby

Gość muchomor czerwony
ufolozka jesteś atrakcyjna i lubisz chodzić do lasu ? pewnie nie :D

Gość muchomor czerwony
pasztet forumowy szkoda czasu na zgłębianie się w to co na zewnątrz jest oczywiste :classic_cool:

Gość muchomor czerwony
nie mów tak w Twoim betonowym lesie są sami faceci których opisałaś ale przynajmniej masz jakieś szanse :classic_cool:

Gość pasztet forumowy
widzisz muchomor, ze myslimy podobnie :classic_cool:

Gość muchomor czerwony
pasztet forumowy tylko w odwrotnych kierunkach :classic_cool: dlatego masz problem z facetami

Gość pasztet forumowy
mam problem z facetami, ktorzy sa niecierpliwi :D

Bahus- napisałam tylko ,że mężczyźni tez nie zwracają uwagi na " zwyczajne " kobiety. W tym temacie wszystkie kobiety wrzuciłes do jednego "worka".Jak nie pamiętasz to wróc na tamten temat i doczytaj:)

Gość muchomor czerwony
pasztet forumowy pewnie mają czekać w nieskończoność aż jaśnie pani sie zdecyduje co?

Gość pasztet forumowy
Muchomorku :P jasnie pani potrzebuje czasu - ciut wiecej niz inne kobiety. ale jak komus sie spieszy to ... tam sa drzwi :D

Gość nie mów tak
nie znasz mnie, to nie mów tak :) Mój las jest mieszany, a ja tylko nie oceniam po wyglądzie, bo tu się można bardzo pomylić. Ty pewnie tez tak myślisz naprawdę, tylko tak tu sobie cwaniakujesz. Jeśli się mylę, to bardzo mi cie żal naprawdę...

Gość muchomor czerwony
pasztet forumowy ale to niemożliwe żeby pasztetem ktoś się interesował a co dopiero czekał :classic_cool:

Gość nie mów tak
A tak swoja drogą, to ciekawa jestem tej twojej atrakcyjności muchomor skoro stawiasz wymagania płci przeciwnej ;) Czymże się ona(twa atrakcyjność) objawia?

Gość muchomor czerwony
nie mów tak nie cwaniakuję tylko pisze prawdę ze wygląd jest ogromnie ważny i się liczy najbardziej przy poznaniu i kobieta która nie może sobie znaleźć faceta musi mieć problem przede wszystkim z wyglądem, ale wy wolicie się oszukiwać :classic_cool:

Gość pasztet forumowy
Muchomorku :) Czy naprawde trzeba byc takim tepakiem, by doslownie przyczepiac sie do idiotycznego pseudonimu? :P

Gość muchomor czerwony
nie mów tak ja jestem facetem i musze być inteligentny oraz dbać o siebie ale co innego wy kobiety

Gość muchomor czerwony
pasztet forumowy nie czepiam się tylko myślałem że piszesz prawdę o sobie , ale jednak tradycyjnie nie piszesz

Gość pasztet forumowy
a myslisz muchomorku, ze my mamy jakies znizki? 1. kolacja nigdy pozniej jak o 19-ej 2. sport : plywanie, tanic brzucha 3. regularna depilacja 4. fajny ubior 5. zadbane wlosy 6. makijaz, ktorego wy mezczyzni nie widzicie :P

Gość pasztet forumowy
oh muchomorku... jesli Ty mozesz byc muchomorem to ja moge byc pasztetem :P