Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnaaa

Ciąża 17latki

Polecane posty

Gość bezradnaaa

Witam wszystkich. Mam 17 lat, mój chłopak 19. Jestem w 11 tygodniu ciąży :( wpadlismy bez zabezpieczenia :( tylko jak teraz powiedziec o tym rodzicom?

Gość natalka14
ja wybrnełam z tego tak: sciemnilam ze znalazlam zuzytego kondona i wlałam sobie zawartosc do waginy żeby zobaczyc co bedzie mama troche mnie skrzyczała po czym powiedziała ze wychowa jak swoje

Gość ale obciach u was ludzie
jak można kochać się bez zabiezpieczenia buhahhahahaha!

Gość $ i szybko jedź do Czech
tam ci pomogą zgodnie z prawem !:)

jak normalny chłopak, to wszystko będzie ok :) a rodzicami się nie przejmuj, a tak w ogóle powiedź coś o tym chłopaku, jak się zapatruje ja dziecko i co mówił?

Gość rtge56464
nie martw się, na poczatku będzie to trudne ale za kilka lat powiesz że warto było :) powiedz po prostu że wam prezerwatywa pękła

Gość bezradnaaa
powiedział zebym szybko urodziła, bo chce dalej wsadzać a do tego czasu chce miłości greckiej :(

Gość bezradnaaa
no wsumie to napoczatku byl w szoku i mowil ze to moze nie jego :O a teraz to w ogole nic...milczy

Gość bezradnaaa
21:54 podszyw

Gość bezradnaaa
z chłopakiem jestem ponad 2 lata , cieszy sie :) mowi ze damy sobie rade, tylko boje sie reakcji rodzicow :(

Gość ruchansko
haahhahha

Gość Ewelina dobra rada
gdzie mieliscie glowe jak to robiliscie! jak mam 22 lata a o seksie bez zabezpieczenia nie ma mowy! powieziec i tak musiecie im predzej tym lepiej

Gość pati20 pipipi
nie przejmuj sie , ja zaszłam w ciąze mając 19 lat , ale to nie była wpadka , bardzo z chłopakiem pragneliśmy synka ( tez sie bałam reakcji rodziców ale ku mojemu zaskoczeniu ucieszyli sie:) teraz jestesmy małżenstwem synek ma 10 miesięcy i wynajmujemy mieszkanko , rodzice nam pomagaja :) wszystko sie ułożyło , Tobie też sie ułoży:) a jak urodzisz to pokochasz dziecko najbardziej na swiecie i napewno nie bedziesz żałowała:)

Gość Ave Cesar
Ale do czego Ci rodzice? Przecież jak zaczynałaś współżycie to nie mówiłaś nic rodzicom. Stałaś się dorosła i to Twoje życie... i Twojego chłopaka. Zatem należy poszukać sobie pracy , mieszkania i rozpocząć samodzielne życie nie trzymając się kiecki mamusi. Bo seks jest dla ludzi DOROSŁYCH :)

Gość hmmm12
ja bylam w ciazy majac 17 lat(we wrzesniu bd miec 18) mieszkam z chlopakiem odkad skonczylam 16( w uk sa inne prawa zeby niebylo), niestety poronilam...a moi rodzice sie ucieszyli:)