Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokerrka

Czy to znaczy ze moj chlopak mnie nie kocha?

Polecane posty

Gość jokerrka

Rozmawialam ostatnio z moim chlopakiem na temat zwiazkow. Moj mezczyzna powiedzial mi, ze nie ejstem dla niego jedyna dziewczyna. A konkretnie chodzi o to,ze nie jest mna zaslepiony, powiedzial ze widzi tez urode innych dziewczyn,ze inne tez mu sie podobaja. Natomiast ja od kiedy mam jego twierdze,ze inni mezczyni sa dla mnie wszyscy tacy sami, bezbarwni. Co o tym myslicie? Powiedzialm mojemu chlopakowi,ze chcialabymz wiazku jak z filmu,ze w prawdziwym zwiakzu jelsi ludzie sie SZCZERZE kochaja istanieja tylko dla siebie sa dla siebie najpiekniejszymi na swiecie. Prosze wyjasnijcie mi, czy mzoe byc tak, ze mim o iz mojemu mezczyznie podobaja sie tez inne (tz podziwia ich urode ale jest mi wierny) to znaczy,ze mnie nie kocha? Bo wydaje mi sie,ze nie ejst we mnie zakochany. Dla zakochanego czlowieka liczy sie tylko i wylacznie druga osoba a reszta jest bezbarwna.

Gość aleksija2
Jakby byl zapatrzony tylko w Ciebie to bys sie znudzila, kazdy normalny czlwoiek podziwia tez innych

Gość jokerrka
?

Gość jokerrka
up

Gość dupa słonia
życie to nie film :D

Gość Serafina90
Może trochę nietaktownie to powiedział. :) Ja dostrzegam urodę innych facetów tyle że ta uroda nie robi na mnie zbyt dużego wrażenia bo kocham swojego chłopaka. Dawniej widząc przystojnego chłopaka od razu myślałam sobie: chętnie bym go poznała, ciekawe jaki jest, chciałabym się z nim umówić itp., a teraz po prostu stwierdzam, że jest przystojny i tyle, nic więcej :) a nieraz widząc w pobliżu też jakąś ładną dziewczynę myślę sobie: Oni pasowaliby do siebie. :) Nie myślę o takim chłopaku w tym sensie, że ja chciałabym go poznać czy że miałabym na niego ochotę, bo tak nie jest.

Gość acanbacan
Kobieto! Ty jeszcze narzekasz? Przecież skoro dostrzega piękno innych kobiet, a POMIMO TO woli być z Tobą - to czy to nie jest autentyczna, szczera miłość jak z filmu?