Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poniedziałkowa N

Witajcie drogie mamy!

Polecane posty

Gość Ola _b
Witam w poniedziałkowy poranek! od soboty popołudnia jestem już w domu. Dlatego też sie nie odzywałam, bo musialam sie rozpakowac i wszystko poukladac na miejscach. Dzisiaj znalazlam trochę czasu aby sie odezwać. pogoda nijaka - chłodno, ale bez deszczu, slońca jak na razie też brak. A co u was slychac?? Co robiłyscie w weekend?? Odezwijcie się! Pozdrawiam :)

Gość Poniedziałkowa N
Hej, hej!!! Miło, że ktoś tu zagląda co jakiś czas. U nas ( czytaj: u małego) wyszły dwie jedynki wreszcie. Miał gorączkę biedak i marudził okropnie. Ale już są i tak fajnie stukają pod łyżeczką:) Ja trochę pracuję ( raz w tygodniu ), ale z drugiej strony wzięłam jeszcze dwa miesiące wychowawczego. Szkoda tylko, że lato takie denne. Pozdrawiam gorąco!

Gość Ola _b
Witam! Ja też zaczynam szukać pracy, bo mały idzie od września do przedszkola, a ja chcę iśc do pracy. mam nadzieję, że cos ciekawego znajde w swoim zawodzie. pozdrawiam :)

Gość Poniedziałkowa N
Hej! Pogoda do kitu i siedzimy w domu cały czas. Katastrofalne lato. Jak to znosicie?

Gość Ola _b
Witam! U nas na szczęście dzisiaj jest ładna pogoda i możemy byc na dworze. Chyba że jest deszcz to z nudów mozna umrzec.

Gość imir
Witajcie, Ta pogoda jest nieznośna. Już męczy mnie to ciągłe siedzenie w domu lub poruszanie się wszędzie autem. Przez ostatni tydzień ciągle lało, w koncu w akcie desperacji w przerwach między deszczem wychodziłam z mała na balkon. Gdzie to lato? Może upałów nie lubie ale takie deszczowe dni to też przesada. Fajnie macie z pracą. Ja przez najbliższe kilanaście miesięcy będę zajmwoać się małą. Niestety babcie pracują a opinia o żłobku do którego jeszcze na początku ciąży chciałąm zapisać dziecko poprostu zwaliła mnie z nóg mimo iż jest to placówka prywatna. Dobrze, że tam pracowała znajmowa i mi odradziła. Ciekawe czy w większości placówkach tak sobie olewają. Pozdrawiam ciepło

Gość Ola _b
Witam! do imir - ja ponad 2 lata jestem z synkiem w domu, więc najwyzsza pora iść do pracy, ale nie tak łatwo ją znaleźć. może sie cos uda. pogoda też mnie dobija.

Gość Ola _b
Witam! jaka pogoda u Was mamusie?? u nas wyszło słońce od południa i zrobiło się dośc ciepło. mam nadziję, ze z każdym dniem bedzie coraz cieplej. :)

Gość imir
Witam, U nas też w końcu słonko wyszło i staram się być z mała dużo na powietrzu. Od piątku niestety znowu zapowiadają deszcze. Ostatnio strasznie szybko dni mi mijaja. Nie potrzebuje mieć jakoś super czysto a i tak bardzo dużo czasu spędzam na sprzątaniu. Może jestem źle zorganizowana. Jak wy sobie radzicie? macie czasem wrażenie, że każdy dzień jest identyczny?

Gość Ola _b
Witam! Znowu zamarła cisza!!! jestescie jeszcze mamusie czy wszystkie pojechały z dziećmi na wakacje?? Jak znosicie tą okropna pogode?? Pozdrawiam :)