Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małypodróżnik

Podróż z dzieckiem, różnice czasu.

Polecane posty

Gość małypodróżnik

w Lipcu moje dziecko skończy5 miesięcy, wtedy też muszę wylecieć na 3 tygodnie do USA i tu mam problem bo boję się jak to zniesie moje dziecko. Ma ktoś doświadczenie z podróży z takim małym dzieckiem?

Gość 9090909090
wierz mi kochana ze twoje dziecko zniesie to o wiele lepiej niz ty. dzieci naprawde zaskakujaco przystosowuja sie do takich "ekstremalnych" w naszym rozumowaniu zmian:) takze mozesz byc spokojna. znam to z doswiadczenia

Gość małypodróżnik
90.... dzięki, mam nadzieję że masz rację.Pierwsze dziecko miało prawie 3 latka gdy musieliśmy wybrać się w taką podróż i zniósł to dobrze, mam nadzieję ż ten maluch jakoś prztrwa ten czas.

Gość 9090909090
zobaczysz ze bedzie ok.:) powodzenia

czesc ja mam az nadto doswiadczenia:-p corka po raz pierwszy do US leciala w wieku 4 i pol miesiaca. Powiem ci ze wtym wieku to jest bajka, gorzej teraz (ma prawie 2 latka). Wtedy latalam sama i dawalam rade wiec Ty tez dasz rade. Wazne jest o ktorej masz lot (o ktorej bedziesz na miejscu). Ja ten pierwszy lot mialam o 10- rano, ladowal jakos po poludniu w US ale musialam lapac nastepny lot. Niestety 3 godzinne opoznienie mial ten 2 lot ale i tak wyszlo na moje. Na miejscu bylam wieczorem i po prostu prezytrzymalam corke dluzej . Czy Twoje dziecko ma juz ustawiony rytm dnia i drzemek? To bardzo wazne. Moja corka wtedy spala 3 razy na dzien, i te ostatnia drzemke przeciagnelam jej az do 20! Tak aby jak juz bylam na miejscu ok 23 moc ja nakarmic, wykapac i polozyc spac.W 2 strone lecialam w ciagu nocy, wiec znowu zostajesz przy starej rutynie! Mloda noc mniej wiecej przespala (ja juz nie) wyladowalismy o 7 rano i kontynuowalam dzien jak zazwyczaj (miala wtedy 12 miesiecy i spala 2 razy wiec po prostu poczekalam do normalnej pory drzemki i polozylam spac). Ale tak jak mowie musisz miec juz mniej wiecej ustawiona rutyne, a jak karmisz piersia to juz wogole banal

Gość małypodróżnik
Dzięki kasza, chyba taką opinię chciałam usłyszec.