Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suchaarka

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość suchaarka

Mam cere potradzikowa z dziurkami i plamkami po pryszczach i uzywam tego podkladu http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22389 i jestem dosc zadowolona bo dobrze kryje matuje itp tylko strasznie podkreśla suche skórki i nie wiem juz jakiego kremu nawilzajacego mam uzywac bo wszystkie ktore przetestowalam nic nie daja dalej widac te suche skorki. poleccie mi jakis dobry krem najlepiej niedrogi ktory naprawde porzadnie nawilza

Gość sierpniowa panna młoda...
a nakladasz krem na twarz przed nalozeniem podkladu?

Gość secretobsession
Miałam ten sam problem i znalazłam genialny krem- Physiogel. Wrzuć w google i przeczytaj opis. Mam cerę trądzikową ale bardzo suchą, wydawało się nierealne znalezienie kremu naprawdę nawilżającego a jednocześnie nie zapychającego. Tani nie jest bo kosztuje ok. 40 zł ale warto, bardzo wydajny. Natomiast od razu napiszę, że żel do twarzy z tej serii jest beznadziejny, przynajmniej dla mnie...

Gość suchaarka
oczywiście że nakładam krem ale to nic nie daje :O secretobsession-dzięki wielkie no fakt troche drogawy ale jak tak mówisz to chyba go kupie mam nadzieje że poradzi sobie z moja skórą