Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różyczka czerwona

D u k a n - dla tych które nie mają swojego miejsca na forum.

Polecane posty

Gość magiadance
ja napewno jak osiągne wagę podobną jak ma Madziulka tzn. proporcjonalnie do wzrostu czyli 58 to będę mega happy,po porodzie nie umiałam zrzucić i miałam 70 kg, ale tej zimy leczyłam się sterydami i mam 10 kg w jedną zimę ! nigdy takiego skoku nie przerabiałam ,ale tabletek 2 miesiąc nie biore więc na szczęście przestałam rosnąć,czuję sie fatalnie

Gość dziewczyny nie wiem co sie
w sumie mozliwe, bo w ciazy mialam problemy z cisnieniem, ale myslalam, ze ta woda zdazyla juz zejsc przez dwa miesiace. Jezelin mozna to dołączam do Was. 170 wzrost, 83 kg :)

Gość magiadance
Różyczka dziękuję za wsparcie :) , po to tu przyszłam i tego mi trzeba ,rodzina na mnie dziwnie patrzy i pewnie myślą co ja wpierniczam i jak mogłam się zapuścić ech...

rozyczka na biodra,talie i biust nie narzekam bo mam proporcjonalną i jest extra.Tylko te uda - chociaz 55 zeby bylo :D

Gość magiadance
dziewczyny a jadłyście śniadanie już ? bo ja jak zwykle nie jestem jeszcze głodna a podobno śniadanie najważniejsze ,mam tak pochrzaniony metabolizm że brak słów

Różyczka czerwona - zdemotywowałaś... ja tez mierze 163 cm zaczynałam od 60 i równiez jestem od 16 maja na diecie, a dzisiaj rano na wadze, tylko 2 kg mniej...

Dziewczyny niewiem co się- witamy! I spadku wagi życzymy:) magia nie przejmuj się! My się zdrowo odżywiamy a rodzinka zrobi oczy jak ładnie schudniesz i to już niedługo :) madziula- ja to od pasa w dol bym chciała :D trochę brzuch po ciąży , trochę uda i boczki moja zmora! Aha widziałam błąd w moim wpisie. Mam 173cm. Tylko proszę nie piszcie że jestem szczupła. Po ciąży wyglądam naprawdę źle. I kości mam lekkie wyglądam teraz na ponad 6o kg.

Gość magiadance
no tak dopiero 7 dzień ,ale za miesiąc już będą się dziwić :) Niedotykalna - napisz co jesz tak przykladowo przez cały dzień,może coś źle robisz? oczywiście nie gniewaj się że tak pisze

niedotykalna- tobie pewnie już tłuszcz zlecial mi w większości woda. Także głowa do góry:) potem ja będę mieć zastój a ty polecisz w wagi. Dziewczyny jedzcie szybko śniadanie! To klucz do szybszej utraty wagi. Ja jem ok. 9 chce czy nie. Dziś 4 'kanapki ' z sałaty . To podkreca metabolizm i organizm na bieżąco spala.

muszę przyznać ze boczki i brzuch bardzo szybko lecą przy tej diecie:) aż się zdziwiłam ostatnim razem, bo pierwsze poleciały właśnie boczki, co mnie bardzo zdziwiło:) ja już po śniadanku, 4 kiełbaski drobiowe, potem gdzieś w międzyczasie jogurcik naturalny z otrębami, serek wiejski, jakieś jajka jak wrocę go gomu, i już mam za sobą prawie półtora litra wody, a jest dopiero 10;)

Gość magiadance
Campini nie jestem ekspertką ale patrzyłam wczoraj na zawartość tłuszczu w kiełbaskach drobiowych i wydawało mi się za dużo tego tłuszczu tam

Gość magiadance
tak się nakręciłam dzięki pisaniu tu z Wami że postanowiłam przymierzyć spodnie w które tydzień temu bym się nie zapięła, melduję że się zapięłam :) i myślę że za tydzień będę je znów nosić ! teraz brzuch się wylewa więc grzecznie poczekam dodam że spodnie te odłożyłam pół roku temu na półkę cieszę się strasznie :) dieta działa !

Gość magiadance
hmm...no tak teraz tak:) już marzą mi się moje ,,stare ubrania ,, :)

to były parówki morlinki, z indyka, mała zawartośc tłuszczu, z resztą ja mam zamiar nie podchodzic do diety rygorystycznie:D

Gość maantra
Znalazłam wasz topik i czytam z zainteresowaniem; leczę się i od ubiegłego roku na lekach przytyłam 15 kg. Mam pytanie: czy ta dieta mogłaby mi pomóc zrzucić aż taką nadwagę?

Gość magiadance
Witaj Maantra !!! ja właśnie w ub. zimę dzięki tabletkom przytyłam 10 kg! nie ważę się bo mam @ ale mam 7-my dzień 1 fazy i właśnie zapięłam spodnie ,w które od pół roku nie wchodziłam ,jestem żywym przykładem że dieta działa :)

Gość magiadance
stare mają 36 -38 :)

Gość magiadance
do potem Różyczko :) mam nadzieje że nas odwiedzisz napewno

Mam nadzieję, że ta dieta mi pomoże.... Chociaż moja mama mi powiedziała, że jestem niepoważna że się odchudzam, ale robie to dla siebie. Zawsze warto coś zmienić, zawsze można lepiej wyglądać niż jest :) Wkurza mnie jedynie że po 9 dniach tylko 2,3 kg... :///

Gość magiadance
Niedotykalna a co jesz w ciągu dnia podaj taki przykładzik

Gość mima84
Witam, zyczę powodzenia w odchudzaniu i proponuję konkurs, w którym wystrczy wymyslić tylko 1 śmieszne hasło . Jest to prawdziwe, można sprawdzić wiarygodność na stronie firmy INFO zebra. link do konkursu: http://www.infozebra.pl/konkurs.php?u=martyna