Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godlesia

zazdrość

Polecane posty

Gość godlesia

poradxcie mi w tej sytuacji: mój chłopak mieszka 150 km ode mnie, spotykamy sie 3 lata weekendowo, mamy poważne plany. Niestety zdarzyła się sytuacja z której trudno jest nam wybrnąć otóż mój chłopak chciał mi zrobic niespodziankę i przyjechał niespodziewanie po pracy w dzień powszedni, rozmawialismy wczesniej telefonicznie, on jechał do mnie (choc tego nie wiedziałam) a ja po pracy poszłam na spacer do parku- jak zwykle zresztą. W parku spotkałam kolege z poprzedniej pracy, którego nie widziałam długi czas, jechał rowerem, zatrzymał sie i gadaliśmy na środku drogi i w kiońcu na chwilę przysiedlismy w barze przy parku. Niby to nic złego ale w tym czasie przyjechał mój chłopak i szukał mnie własnie w parku- to miała byc ta niespodzianka, niestety mina mu zrzedła jak zobaczył że rozmawiam z obcym mężczyzna , wkurzył sie i pojechał do domu - mimo że to dość daleko, próbowałam tłumaczyc że się nie umawiałam bo tez nie miałam takiego zamiaru, że spotkanie i chwila rozmwy to czysty zbieg okoiczności etc. jestem bardzo zakochana, boję się go stracić ale on chyba sobie z tym nie radzi, nawet padło z jego strony coś co mnie obraziło, że on jest daleko a ja niewiadomo co robię skoro pierwszy raz przyjechał z nienacka i nakrył nie z kimś w parku,... pomóżcie, jak rozmawiać , jak tłumaczyć? liczę na Was

Gość hop hop do góry
Przypomniała mi się moja historia sprzed lat. Podobna do Twojej. Nie wiedziałam o co chodzi mojemu chłopakowi - nic złego nie zrobiłam, tylko rozmawiałam z kolegą. Szydlo wyszło z worka po latach (wyszłoby wczesniej, ale byłam ślepo zakochana) - on był totalnie zazdrosny. Przez jego zazdrość, która wręcz utrudniala mi życie rozpadlo się nasze małzeństwo. On był chorobliwie zazdrosny, a ja - to też wyszło po latach - byłam kobietą kochającą za bardzo. Takie połączenie psycholi nie mogło życ długo i szczęśliwie. Czy Ty przypadkiem nie masz zadatków na kobiete kochającą za bardzo?

Gość lucian B
Ty przyjedz do niego z nienacka i zaskocz go - mysle ze to go przekona ze tez CI na nim bardzo zalezy.PZDR