Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Ale sie wkurzyłam, nooooo........

Polecane posty

zaraz wybuchne.... Mojego narzeczonego chrzesniak ma komunie w niedziele. Nasze rodziny maja bardzo dobre kontakty i mojego faceta siostra popreosila moja mame czy nie pomoglaby jej w komuni, tzn. w dniu komunii. jak wszyscy beda w kosciele to zeby rozol wstawic, mieso w piekarniku, takie rzezczy. zeby jak przyjada wszyscy z kosciola to juz bylo gotowe, zeby mama dziecka komunijnego nie musiala pedzic biegeiem do kuchni i na wariata szykowac jedzenie. Moja mama sie zgodzila, a dzis mi powiedziala, zebym im przekazala ze nie przyjdzie i nie pomoze..... Bo chce jechac do swojej mamy... Tylko jak ja bylam u babci w niedziele i pytalam czy jedzie ze mna to jej sie nie chcialo, a teraz taki numer robi.... Nie wiem co zrobic.... Wszyscy sie wkurza, trzy dni przed komunia taki numer.....

Gość i jeszcze ja ...
rozol :classic_cool:

no to faktycznie brzydko, że najpierw się zobowiązała, a teraz was stawia w takiej sytuacji, zwłaszcza, ze to aż głupio wytłumaczyć tej drugiej rodzinie. Nie znajdzie się ktoś inny kto pomoże przy tym jedzeniu?

Ja moge zakasac rekawy i jechac od rana pomagac, tylko moj narzeczony sie wkurzy, bo jest chrzestnym i ja mialam byc z nim a nie do pomocy w kuchni.... Kogo ja teraz znajde... Nie wiem, moze kogos poszukam i zaplace.... Strasznie glupio, moja przyszla tesciowka sie pewnie tez wkurzy i obrazi, moj facet tez i wcale im sie nie dziwie... strasznie mi przykro, glupio i wogole....

może jakaś sąsiadka za kasę? A i ja bym rozważyła jakies kłamstweko, typu "mama się rozchorowała", bo faktycznie po co zaczynać tego typu konflikty

Od mojego faceta z rodziny wszyscy sa dla niej dobrzy, pomocni, jak potrzebuje to pozycza kase czy cos zalatwia, a ona raz byla o cos poproszona od kiedy jestesmy razem... a to juz 6 lat

Gość choice
wpłynąłem na suchego przestwór oceanu,wóz nurza się jak obłok i jak łódka brodzi...