Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany1983

kocham mezatke

Polecane posty

Gość zakochany1983

Pomozcie, mam problem, Zakochalem sie w mezatce, znajomej z pracy. Juz jak pierwszy raz spojrzelismy na siebie na korytarzu wiedzialem ze to ta. Poprostu magia przyciagania. Dobrze sie dogadywalismy od samego poczatku, rzadko spotykam osoby z ktorymi tak dobrze sie dogaduje tymbardziej przeciwnej plci, poczulem ze to ta jedyna, na poczatku wogole nie rozmawialismy ze soba poza zwyklym czesc i usmiechem mijajac sie w pracy, jednak nadszedl moment ze nawiazal sie jakis kontakt - miala sprawe ktora pomoglem rozwiazac no i zaczelo sie, coraz wiecej rozmawialismy, jednak juz na starcie powiedzialem jej ze nie chce przyjaciolki, ona nie mogla tego zrozumiec i powiedziala ze bardzo mnie lubi, postanowilem wiec ze nie bedziemy sie widywac, ze bedziemy poprostu znajomymi z pracy. Niestety, nadal rozmawialismy jednak juz nie na zywo a po sieci (choc poswiecala mi zdecydowanie za duzo czasu, jej maz czesto pracowal na 2 zmiane wiec byla sama, przegadywalismy czasem w ten sposob pol dnia) i bylo ok, ale do czasu, az wydarzylo sie kilka przykrych rzeczy w jej zyciu i kilka razy ja pojawilem sie w tych najciezszych chwilach dodajac otuchy i pomagajac jak tylko moglem, byla mi za to niezmiernie wdzieczna. To jednak spowodowalo ze z dnia na dzien byla mi coraz blizsza i teraz juz nie ma odwrotu bo zakochalem sie w niej po uszy, nie wiem jak mam jej o tym powiedziec, na poczatku znajomosci wisialo by mi to czy bede mial z nia dalszy kontakt czy nie, teraz mysle o niej dniami i nocami i czuje ze z kazdym dniem mecze sie coraz bardziej i boje sie ze jak jej powiem ze kocham to wszystko sie zepsuje (czy to normalne?). Nie wiem czy ona to zauwaza, ale pewnie czesciowo tak. Nie wiem czy z mezem jest szczesliwa, jest dosyc mloda mezatka - ma dopiero 25 lat, nie maja wciaz dzieci choc malzenstwem sa od kilku lat. Powiedzcie co zrobic? Doszedlem juz nawet do wniosku ze jesli jej o tym powiem to nie pozostanie mi nic innego jak zmienic miejsce pracy bo nie bedziemy mogli wiecej spojrzec sobie w oczy, a przynajminej ja. Musze cos zrobic tylko nie mam pojecia co. Doradzcie prosze.

Gość fiolki w polu
powiedz jej i nie zmieniaj miejsca pracy, a w oczy patrz normalnie.

Gość gwoli wyjasnienia...
sensualna...ty realna?

Gość szalona grubaska
rznij ja i uzywaj ile wlezie tylko rob to dyskretnie,zycie jest jedno a jesli ja kochasz to nie ma co sie szczypac