Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i juz

Co myślicie czy mam paranoje?

Polecane posty

Gość ja i juz

no więc była taka akcja siedzę z moim facetem i odwoedza go znajoma (dobra) wszystko niby jest ok miło itd przyszła zobaczyła że ja jestem kupiła 2 piwa po czym nagle oznajmia że ma 20 minut?! czy to nie dziwne zachowuje sie niby normalnie ale jest dlamnie przesadnie miła i wychodzi po 30 min. to w jakim celu kupiła piwo?? niby praca ale jak ja zapytałam to tak jakby była nerwowa. czy ja mam paranoje ze to dziwne.

miała nadzieję, że Cie nie będzie, proste

Gość ja i juz
Tyle to ja wiem ale zastanawiam się czy cos między nimi było czy ona do tego dąży jest od niego duzo starsza ogólnie umówił się ze mną a mógł mnie spławić ale nie wiem co myśleć

Gość ja i juz
bahus co myslisz?

to, że ona ma niego chrapkę to raczej pewne, no pocieszenie zasługuje fakt, że on cię nie spławił i spotkal się z nią w Twojej obecności, generalnie zalecam czujność:)

Gość Racjonalistka!!!!!
zdradzi Cię z nią to pewne, taka baba nie da za wygraną, chłopy są głupie i fiutem myślą.

Gość ja i juz
jak myślisz pytać go o nią? no jeśli tak to w jaki sposób... żeby nie było że już wiem że coś ma na sumieniu ogólnie trochę mnie to męczy pytałam go dlaczego tak dziwnie sie zachowywała a on mówi wy sie dziwnie zachowujecie ze niby ja i ona w swojej obecności

to bylo jednorazowe spotkanie czy ona częściej coś kombinuje?

On nie ma do tej babki nic a ona na niego leci dlatego ci powiedział że się dziwnie zachowujecie , ty to widzisz a ona czuje że się domyślasz , dlatego taki zgrzyt ale daj jej do zrozumienia kto tu rządzi

Niestety raczej mało prawdopodobne, że on powie Ci prawdę, raczej będzie się wypierał, a Ciebie napiętnuje mianem paranoiczki (co swoją drogą też będzie świadczyło o tym, że coś jest na rzeczy). Musisz po prostu uruchomić czujność.

A to, że ona jest od niego dużo starsza, niestety nic nie zmienia w kwestii ewentualnego romansu. Wręcz przeciwnie, ona może mieć z powodu tego faktu wyjątkowo silną motywację. Radzę zacząć sprawdzać jego telefon póki on nie wie, że coś podejrzewasz, bo jak się domyśli, to zacznie się kontrolować. I jeśli coś znajdziesz, to nie wybuchaj od razu, tylko uzbieraj trochę dowodów, zapisuj smsy, godziny i czas połączeń itp, po czasie będziesz mogła wszystko zanalizować, jeśli podejrzenie romansu zacznie stawać się coraz bardziej zasadne.

Gość ja i juz
Ale ona jest wiekowa:P wiesz sama nie wiem co myśleć

permanentna inwigilacja? a gdzie uczucia? pogadaj z nim konkretnie na ten tema, że nie życzysz sobie, żeby się z nią spotykał a jak bedzie obstawał przy swoim to poobserwuj jeszcze sytuację i jak nic się nie zmieni to podziękuj mu za współpracę

Gość ja i juz
jesteście kochani :) oni raczej maja kontakt raz na jakiś czas chyba nie mam na to wpływu ale kiedyś mu już mówiłam że ona coś za bardzo się przystawia niby miła tratata ale wiecie :P

a może faktycznie nie ma się czym przejmować i są tylko dobrymi znajomymi, bądź czujna i obserwuj rozwój wydarzeń, nie rób afery bo może nie powodu a jak bedzie to wtedy kopniesz go w zad, to zawsze można zrobić:)

Nie wiem, co masz na myśli mówiąc "wiekowa" ale niestety jeśli dobrze się trzyma to wiek dla faceta wcale nie musi stanowić przeszkody... Wręcz może tym bardziej chcieć spróbować, jak to jest ze starszą... Moim zdaniem nie ma nic złego w inwigilacji. Tj złe jest jeśli ktoś kogoś ustawicznie sprawdza, żeby potem mu robić awantury o byle gówno, ale tu chodzi po prostu o przekonanie się, jaka jest prawda, a nie o znalezienie pretekstu do awantury. Także ja bym sprawdzała i nie przyznawała się, że coś wiem, tylko po prostu zdobyte informacje posłużyłyby mi do ustosunkowania się do całej sprawy. Jest jeszcze taka opcja, że ona Cię po prostu nie lubi, nie dlatego, że ma ochotę na Twojego mena, ale że zwyczajnie nie przypadłaś jej do gustu jako osoba. I dlatego znika, jak Cię widzi.

Gość ja i juz
lece bo prace kończę jeszcze bede później dzięki wielkie pa