Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocie oczy 94

Witam serdecznie :)

Polecane posty

Witam was ciepło mili kafetarianie :)Napisałam kafeterianie ,a nie kafetarianki ,gdyż wiem ,iż pomimo,że jest to forum dla kobiet to bywają tutaj także i faceci , nie uważam ich za cioty jak co niektórzy tutaj pisali ,ale jednak lepszym miejscem dla nich byłoby myślę forum motoryzacyjne,ale o gustach się nie dyskutuje :)Przejdźmy jednak do rzeczy ,wybrałam to forum ponieważ wydaje mi się tutaj fajnie i postanowiłam tutaj zagościć i na początek mojego bytowania tutaj napisać wam co nieco o sobie . Mianowicie mam 17 lat i właśnie teraz w moim życiu przyszedł czas,kiedy dojrzałam i pewne sprawy zauważyłam i zrozumiałam . Mam również świadomość,że ostatnio strasznie zaniedbałam swoje obowiązki ,naukę , życie towarzyskie i przede wszystkim niestety siebie . A to wszystko między innymi przez komputer , ponieważ muszę przyznać uzależniłam się .Miało to związek z pewną też znajomością virtualną ,ale o tym nie chcę dużo pisać.Również śmierć kochanego dziadka trochę mnie przygnębiła i wpadłam w pewien dołek ,z którego przez zwykłe lenistwo wygrzebać mi się nie chciało . Przestałam o siebie dbać ,latałam od tv do komputera ,potem eski i tak w kółko .Nauka poszła całkiem w kąt, zaczęły się ostre spory z rodzicami i kolejny nałóg -jedzenie ,również polubiłam alkohol .Waga szła w górę, ludzie,a zwłaszcza rodzice czepiali się i krytykowali wygląd i zachowanie ,a ja roniłam łzy ,dalej się objadając i dalej olewając wszystko . W pewnym jednak momencie powiedziałam :basta! I to właśnie dzisiaj jest ten dzień . Krzyknęłam:koniec,biorę się ostro za bary , przecież tak naprawdę teraz mam swoje 5 minut! I tak się stało , mam swoje plany:kupić laptopa i nowy aparat, praca w hospicjum , mniej internetu ,więcej sportu i towarzystwa , pomaganie ludziom ,pisanie opowiadań ,wierszy i książek , może w końcu wybranie się i spróbowanie swoich sił na castingu jakimś . Wreszcie dotarło do mnie,że to my samy jesteśmy kowalami własnego losu i sami musimy się otrząsnąć z jakiś amoków i ja właśnie sama wylałam sobie taki zimny strumień na głowę i zastanowiłam się ,że przecież połowa z tego co się w moim życiu zadziało co moja wina . Teraz mówię sobie,że mam czyste konto ,przeszłość oddzielam grubą kreską i robię wszystko tak ,aby nie ranić siebie i innych . Zawsze też byłam nieśmiała,a ostatnio odkryłam ,że potrafię być sobą wszędzie,gdzie tylko zapragnę .Uznałam to za znak .Teraz wiem ,co ważne w życiu to nie pieniądze, których tak chciałam ,przecież mi ich nie brakuje , a to,ze mieszkam w bloku i nie mam balkonu to nic , przecież tutaj też może być fajnie , to nie sława, chociaż nie ukrywam zamierzam do niej dążyć , to rodzina ,przyjaciele i zdrowie , te wartości trzeba szanować .Bo tak na dobrą sprawę bez tych wszystkich ludzi ,którzy nieraz dopiekli mi ,chociaż bywają wredni ,nie dałabym sobie rady .Teraz wszystko będzie lepiej .Trzeba po prostu umieć dostrzec magiczne chwile .Powiedziałam sobie :szkoła jest super, ze zdrowiem już lepiej,w klasie mnie lubią , wszystko co zrobiłam naprawię ,zaczynam od nowa i zaczynam wierzyć w siebie i w moje pasje . To nie jest łatwe, ale ważne by zechcieć zmian , Nawet nie wiem czemu teraz i czemu tak niespodziewanie przyszła ta chęć zmian , to dziwne uczucie,że wszystko jest możliwe ,ale pewnie niedługo się przekonam ,bo wiem ,że wszystko dzieje się po coś i przypadki nie istnieją .Mój świat to: bojcory na ławkach ,mili sąsiedzi ,którzy czasem lubią zagadać , pare 2 w szkole i jedynek ,babcia,która potrzebuje pomocy ,2 koty u niej oswojone , i nie potrzeba mi niczego więcej ,teraz to wiem .Długo nie mogłam znaleźć sobie miejsca na ziemi ,ale teraz wiem ,że jestem na właściwym polu ,bo życie jest jak szachy ,to my mamy mówić:szach mat labo pat. Na koniec mam apel : kochajcie się ,otwórzcie na ludzi i uśmiechajcie się co rano do lustra ,to takie proste:) Może myślicie ,że to jakieś fanaberie ,ale w taki właśnie sposób postanowiłam się z wami przywitać tutaj , bo zamierzam zagościć tutaj na dłużej w waszym cafe-gronie. Jeśli to przeczytałeś/aś dziękuje za poswięcony czas, jeśli nie to dzięki i tak ,że nastąpiło z Twojej strony kliknięcie w ten topik :) Myślę,że zawarłam tutaj większość moich niepoukładanych myśli w moim bałaganie życiowym .I mówię wam ,nie warto tu tyle siedzieć , wyjdźcie na ten piękny świat i dzielcie się uśmiechem z innymi ,to takie miłe :) A tutaj tylko oczy bolą ,ręce cierpną od stukania w klawiaturę ,plecy skręca i kark drętwieje . Ja tutaj prawdopodobnie będę raczej radzić ,bo być może w przyszłości pójdę na psychologię ,więc wiecie ja tak lubie;)Ale czasem pewnie i was zapytam o radę ,chociaż okres szukania porad dla nastolatek w necie i bravo chyba mi się skończył ;p Jak chcecie możecie też tutaj napisać swoja historię ,możecie mnie krytykować ,ale uwierzcie miałam potrzebę zebrania myśli i napisania tego :) I tak to nie wszystko ,ale wystarczy ,nie chcę zanudzać . Mam nadzieje ,że się nie oburzycie,że jakaś nastolatka zaśmieca wam forum historyjkami ze swojego życia;)Dałam na ogólną ,bo nigdzie raczej to nie pasuje;) Piszcie tutaj swoje historię ,jeśli macie ochotę albo komentujcie ,krytyka może być ,tylko bez wyzwisk no;p aha i zdarza mi się ,,zjadać'' litery i robić literówki ,oj tak umiem się przyznać do swych słabości . Jeszcze raz witam :):):):) a kocie oczy , bo one są pełen tajemnicy ,takie jak ja i psychika ludzka i całe życie,tysiąc pytań ,a zero odpowiedzi;)

Gość fddffdfdfdf
ale belkot, myslisz ze ktos to przeczyta?

Gość postepowy
zapomniałaś o fotce tzytzkoof.

Napisałam do tak właściwie dla siebie ,a że nie widziałam tutaj takich wątków to pomyślałam ,że się to przyda ,bo może ktoś będzie chciał opowiedzieć tutaj swoją historię :) Po prostu w pewien sposób mi ulżyło jak to napisałam ,sory musiałam ,wiem ,że brzmi jak wypracowanie ,ale nim nie jest :) pozdrawiam , a jak mówiła, bez wyzwisk ,to wiedziałam ,że i tak będą ,więc spoko ,walcie jak w dym:)A teraz zmykam się kąpać :)

spoko ,rozumiem ,że wam się nie chcę ,ja sama bym na waszym miejscu nie czytała ;)Ale dzięki ,że mnie witacie i a nie piszecie czegoś wprost odwrotnego;)

a co do wypowiedzi jacy: sory ,ale to co napisała nikogo nie obraża, to raczej Ty mi ubliżyłeś ,ale okej ,nie czepiam się ,internet to skupisko braku kultury:)

Gość dzikus28
zaaaaaaa długie💤 Napisz lepiej jakie lubisz penisy i w ogóle czy.....najlepiej wstaw fotkę,abyśmy mogli zobaczyć czy jesteś gruby czy co.

Z każdym dniem ,o czyli nie jestem taka jedyna wrażliwa:) miło:) fotki na razie wolę nie wstawiać ,bo nie chcę być rozpoznawalna ,a co do penisów ,to jak spotkam pana z takim ,który mnie zadowoli ,to wam powiem jaki to był penis i po sprawie:)

a poza tym mam 17 lat i nie jestem jedną z tych ,co byle kiedy z i z kim , więc na razie moje środowisko erotyczne jest ubogie,więc sam sobie odp. czy ja coś tam ten:)

Gość chłop z mazur**
Ale możesz wstawić fotkę bez twarzy i koniecznie w same bieliźnie,żeby zobaczyć jaką masz figurę.

a co do grubości ,nie jestem grubasem , po prostu ostatnio zrobiła, się trochę ubita,ale tragedii nie ma:) trochę boczków i malutki cellulit na udach i trochę oponka,ale jakimś bydłem nie jestem:)

Gość chłop z mazur**
ile masz wzrostu?

a czemu akurat ciekawi was moja figura, z tego wszystkiego wyłapaliście widzę tylko wątek o jedzeniu;) ale dobra jak schudnę i dojdę do ładu z moją figurą to wstawię ,,przed'' i ,,po'' i zobaczycie sobie;) na razie wolę nie szczerze powiem ,trochę mi wstyd ;)

ale ja wolę jednak wstawić jak będzie po wszystkim:) A co do opowiadań , to dopiero zacznę je pisać ,bo teraz następuje realizacja moich planów,więc jak coś napiszę to dam znać :)

Gość czy 94 to
twój rocznik?

już wróciłam świeżutka ;) ale tylko na moment bo trzeba coś zjeść i do roboty ,nauka czeka,a obiecałam sobie,że te ostatnie dni będę się strać;) tak ,to mój rocznik ,czemu pytasz?:)

Gość czy 94 to
z ciekawości