Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocie oczy 94

Witam serdecznie :)

Polecane posty

Gość dama pink
witamy Ciecpielo:) z tego co widze fajnie piszesz i radzisz innym :) to sie chwali:)pozdrowionka:)

Witam :) przykro mi z powodu dziadka, fajnie ze wzielas sie za siebie.. na to akurat nigdy nie jest za pozno :) na jaki casting chcialabys sie wybrac? poetycki?

nie.. w szkole bylam gwiazda :P od przedszkola sie zaczelo jak mnie nauczycielka "wypromowala" mialam swoj dzieciecy zespol, duzo tanczylam w zespolach tanecznych, w podstawowce spiewalam na apelach, bralam udzial w konkursach plastycznych, przewaznie wygrywalam, w gimnazjum takze w technikum trafilam na wspaniala klase, kazda z nas chyba byla utalentowana w jakis sposob, duzo rysowalam, jedna klasa fryzjerska do tej pory ma w gablocie moje rysunki posegregowane epokami, cale 4 lata wystepowalam z kolezankami z klasy w przedstwieniach, akurat tak sie zlozyla ze gralam zawsze glowne role :) spiewalam, tanczylam, chodzilam na kolka teatralne teraz spiewam tylko na karaoke, mam zamiar wybrac sie na casting ale sie boje ze stres mnie zje, nie wiem czemu :)

w sumie nie powinnam sie stresowac, caly czas gdzies wystepowalam i jakos tremy nie dalo sie po mnie poznac, a teraz im starsza jestem tym glupsza :P

Gość samuel i alfred
// -.-. --.. . ...-... -.-.. // -. --- .-- .- --..-- -.-. --- // ... .-..- -.-- -.-. .... .- -.-.. --..-- -- .- -- // -. .- -.. --.. .. . .--- ..-.. // --..-. . // - --- // ..-. --- .-. ..- -- // -.-. .. ..-.. // -. .. . // .-- -.-- -.- --- --.-- -.-. --.. -.-- --..-- .--- .- -.- // -. .. . -.- - ---. .-. -.-- -.-. .... // --..-- .--. --- --.. -.. .-. .- .-- .. .- -- // -- --- .-. ... . -- .-.-.-

Gość zabunia2208
Niedawno rozwiązałam test na stronce, która poda ci datę śmierci. Podali mi, że umrę w późnej starości. Jeżeli też jesteś ciekawy kiedy umrzesz wejdź na stronkę i rozwiąż test http://smierc.org . Nawet jak nie wierzysz to co Ci szkodzi spróbować.