Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocie oczy 94

Witam serdecznie :)

Polecane posty

Gość czy 94 to
25

no to jeszcze najgorzej ,gorzej jakby to czytały jakieś zapyziałe staruchy ,bo oni przecież wiedzą o życiu najwięcej bo się za doświadczonych uważają i by mnie swkitowali jako ,,dzisiejszą młodzież'' ,ale przecież starsi ludzie rzadko serfuja po forach ;)

czy wy też uważacie ,że strasznie dużo tutaj chamstwa, bo ludzie są odważniejsi kiedy ich nie widać ? bo ja myślę ,że niektórzy to ostro sobie pogrywają i to przegięcie

Gość różnie tu bywa
Niektórzy żyją z dopierdalania innym. Pewnie marzą o tym, żeby im za to płacono. Ale są też spoko ludzie. Chamstwa byłoby o wiele mniej, gdyby modki częściej brały się za robotę.

różnie -kwadratowo i podłużnie ;D no tak fakt, spoko ludzie w necie też są ,no ja też ogólnie staram się innym nie dowalać , ale bywam wredna i lubię pazurki pokazać:) A jeśli by im płacili za chamstwo ,co mieliby większe pensje niż górnicy ,co pod ziemią tyrają;)

najgorsi tacy co wyżej srają niż mają zad;/ takich na odstrzał ,jak mam z takimi mieć do czynienia ,to wolę samotne życie prowadzić:)

Gość Malincia123
Przeczytałam całe wypracowanie autorki i wszystkie wasze wypowiedzi i powiem tak: ja was ludzie nie rozumiem, jak tak można? Dziewczyna sie kulturalnie wita a wy ją od szmat wyzywacie... Odwaliło wam totalnie!!! Kocie oczy pisz tak dalej, wcale nie jest zadługo. Nareszcie ktoś ma tu coś sensownego do powiedzenia

Malincia123 ,dziękuje ,ale pisząc to miałam świadomość ,że znajdą się tacy ,którzy właśnie będą mieli do powiedzenia takie niecenzuralne słowa i rozumiem ich ,no po prostu tylko w internecie czują się silni,bo nikt nie wie kim są :) Jeśli coś ciekawego w moim życiu się stanie ,opiszę to znowu i pewnie znów będzie to długie:)

a tutaj jak już inni wspomnieli chamstwa dużo ,właśnie takie chamstwo objawia się w napadach na Noxelię , biedna dziewczyna ,uczepili jej się jak kwiatu bąk ;/ eeh jak sobie kogoś te hieny upatrzą to marny jego los;/

a no może i jest ,ale niech będzie z tą dziwotą sama ;) po co się dołączać do tego galimatiasu ?;) zbędne ,żeby lansować swój nick na głupocie innych;) Kochany ,nie chcę Ci się czytać ,okej ,bo niby czemu miałoby Cie to interesować ,wiem ,że to co tam pisze masz w 4 literach , może być i za dwa lata;) dobra ja już się zmywam ,bo znowu się zaczyna...to wciaga;/