Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stary Satyr

Cywilizacyjne zmiany podejścia do seksu?

Polecane posty

Gość sader
Prosze o szczegoly

Gość sader
Ankiete nie, zadalem jedno pytanie...

Gość sader
Dziekuje za odpowiedz, swietny wiek, kwintesencja kobiecosci. Mozesz powiedziec cos wiecej o sobie?

Gość sader
OK, szkoda nie bede jednak nalegal. Myslalem ze porozmawiamy, wydajesz sie ciekawa osobe, no ale jesli moje zainteresowanie twoja osoba Ci przeszkadza, to trudno.

Ale rozmowa niekoniecznie wymaga znajomosci drugiej osoby. Czy twoj stan cywilny ma wplyw na to, o czym piszesz? Ale ok, pytaj co cie konkretnie interesuje.

Gość sader
Nie dopatruj sie tu jakis kontekstow matrymonialnych. Tak jak, napisalem, wydajesz sie ciekawa osobe, masz taki wiek w ktorym kobiety sa czesto najciekawsze, pod wieloma wzgledami, dlatego mnie tak zainteresowalas. Chcialem porozmawiac na gg itp, oczywiscie nie od razu, stad moje pytania.

Gość sader
OK, szkoda. Nie uzywam maila, praktykuje gg.

Gość sader
Skad jestes, twoj stan cywilny?

Gość sader
UK, dalej Cie poniesc nie moglo kobieto? Eh,,, strasznie daleko... Mozna wiedziec, czemu wolna? Wybredna?

Gość sader
Od tamtego czasu jestes sama?

Nie, przez kilka miesiecy spotykalam sie z kims a teraz, jezeli chcesz dalej pytac najpierw sam odpowiedz na zadane przez siebie pytania ;)

Gość sader
Ja sobie tych pytan nie zadawalem hhee. Jestem wyraznie mlodszy od Ciebie i oczywiscie stanu wolnego. Tak jak pisalem, nie pisze do Ciebie w kontekscie matrymonialnym, zainteresowalas mnie po prostu swoja osoba, intelektualnie, a jak zdradzilas swoj wiek to juz w ogole. Uwielbiam kobiety w twoim wieku, blyszczycie wowczac czesto inteligencja, wiedza i doswiadczeniem., Jestescie swietnymi partnerami do rozmow, dlugich rozmow

Gość sader
To juz nie mnie oceniac....

Gość sader
Oczywiscie ze uwazam sie za ciekawego rozmowce, czy taki jestem, to niech juz inni ocenia...

Gość sader
Interesuje mnie wszystko co tyczy sie twojej osoby, zainteresowania, wartosci, oczekiwania wobec faceta itf

Gość stara satyrzyca
up! milo mi, ze Cie oswiecilam :D precz z cyborgami :P

zainteresowania? Literatura SF, religia, język japoński, robótki ręczne (zwłaszcza stare koronki) ogrodnictwo i parę jeszcze pomniejszych A co cenie? Chyba to, co większość ludzi - szczerość, otwartość, odpowiedzialność ... A od partnera wymagam zaangażowania ;) nawet jeżeli "związek" ma trwać 3 dni, to chce mieć poczucie, ze to 3 dni należy wyłącznie do mnie. Relacje "na poł gwizdka" mnie nie interesują. Jestem trochę dominująca. Nie znoszę być zmuszana, naciskana do czegokolwiek. Zwłaszcza w seksie. Jezeli partner(ka) nie potrafi skusić partnera(kę) do czegos, to znaczy, że mu się to "nie należy" ;) Lubie ... oj, temat-rzeka :D

Gość stara satyrzyca
arszenik i stare koronki :P niebezpiecznababa z tej nei nei :P

Gość sader
Jezyk japonski, bardzo ciekawe, ciekawe. Nie docenialem Cie.... Prosze kontynuj to "Lubie ... oj, temat-rzeka" Szkoda ze sie nie skusisz na gg.

Vera, ale ja klatę w fotoszopie zrobiłem, tak na prawdę to mam brzydką i nienadającą się do pokazywania :-)