Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troszkę smutna ja123

Jak życ z chlopakiem egoistą?

Polecane posty

Jestesmy ze sobą od niedawna. Jego egoizm dopiero poznaje. Nie jest to na zasadzie,że jest skąpy,czy samolubny. To raczej coś takiego,że tylko jego zyce jest wazne-najwazniejsze. Jego sprawy są najwazniejsze. Jego samopoczucie,niezalatwione sprawy,czynnosci codzienne są najwazniejsze.Nigdy mnie nie pyta,co u mnie,jak sie czuję..jak spedzilam dzien. Zaczynając z nim rozmowe...po kilku minutach przerywa ją niekulturalnie twierdząc,że musi iśc coś zrobć jeszcze to tu,to tam. Za kazdym razem rozmowa nasza jest przerywana.Czy jego to nudzi?nie rozumiem. Z moim kolegą wiecej rozmawiam,ktory normalnie mowi o sobie,jak rowniez po chwili pyta,co u mnie. Mojego chlopaka to nie obchodzi. Dam sobie jeszcze trochę czasu,ale jak to się nie zmieni-konczę.

Gość Racjonalistka!!!!!
90% facetów to egoiści, masz tylko 10% ,że trafisz na innego. taka smutna prawda!!!:(

Gość mam podobnego faceta
i tez wlasnie jestem w trakcie poznawania tego jego egoizmu i nie wiem jak sobie z tym radzic. Czy w ogole mozna sie do tego przyzwyczaic On jest najwazniejszy, jego uczucia, jego praca, jego czas lub brak tego czasu Kiedy jest mu zle chce abym caly czas sie na nim skupiala a kiedy ja go potrzebuje to nie dostrzega tego

Gość Troszkę smutna ja 123
Idealnie to okreslilas. Mam dokladnie tak samo. Nie chce podejmować pochopnych decyzji,bo zazwyczaj szybko skreslam mezczyzn. Tym razem postanowilam być cierpliwa,dobrze poznać itd. ale pierwsze wrazenie jest rowniez wazne jak i cala reszta. Gdy zaczynam z nim rozmowę na temat tego,że jakos jest srednio zainteresowany,on od razu kwituje to jednym zdaniem:"Nie mam ochoty na takie dyrdymaly ktore wymyslasz"-koniec cytatu i rozmowy.

Gość Troszkę smutna ja 123
Czyli wniosek taki,iż cokolwiek by sie nie dzialo,jakkolwiek on nie bedzie egoistyczny i zapatrzony w siebie...nie mogę nic na ten temat mowić. Bo jego to irytuje. Oj ciężko to widzę.

Gość ach faceci egoiści
Doskonale Cię rozumiem ja jestem z takim facetem od 8 lat. Życie z facetem egoistą nie jest łatwe, ale zależy w jakim stopniu jest egoistą bo jeśli w ogóle nie liczy się z innymi to życie z takim gościem jest niemożliwe. Nie istnieje takie pojęcie jak rozmowa z facetem bo faceci rozmawiać na poważne tematy nie potrafią. Kobieta musi postępować dyplomatycznie i rozmawiać z facetem w taki sposób żeby on nie był świadomy tego że będziemy rozmawiać o "tych" tematach. Dobrym sposobem jest uświadamianie facetowi "na przykładach" pewnych spraw bo faceci bardzo lubią plotki. Rozmowę można zacząć w tym stylu: "Kurcze wiesz co Kaśka to jest nieszczęśliwa z tym swoim facetem on nie bierze w ogóle jej zdania pod uwagę " i tutaj można rozpocząć rozmowę na tematy które nas wkurzają

właśnie "wymyślasz", od niego słyszę te same teksty....

Gość 546546546
Kurcze wiesz co Kaśka to jest nieszczęśliwa z tym swoim facetem on nie bierze w ogóle jej zdania pod uwagę no takk tylko że dla nas w tym momencie to jest rozmowa o Kaście i jej facecie :) ..Mój mózg się skupi na tym stricte problemie bo niby dlaczego miał bym to rozumować w sposób taki żę kobieta daje mi sygnał że to z nami jest coś nie tak....gdybyśmy my faceci próbowali wyłapywać we wszystkim co wy do nas mówicie urkryte podteksty ,aluzje itp to by nam głowy eksplodowały bo nasze mózgi funkcjonują inacze !!!

Gość Racjonalistka!!!!!
każdy facet prawie jest egoistą, nawet mój, przyłażę z pracy, robie obiad, sprzatam, a on nawet dziękuję nie powie, tylko siedzi przed kompem i ma wszystko w dupie. Jak opowiadam o swoich problemach, tp nie słucha, albo mówi, co ja mam Ci powiedzieć, a sam o sobie może gadać godzinami

"każdy facet prawie jest egoistą" tak, cos w tym jest, ale inaczej odbiera sie ten egoizm gdy zwiazek trwa juz dluzej a inaczej gdy jest sie w trakcie poznawania, wtedy nachodzi Cię wiecej watpliwosci czy na pewno wszystko jest ok, czy on chce z Toba byc czy nie

Gość OneTwo
Dawaj mu dupy, okazjonalnie tylko.

Gość Troszkę smutna123
"mam podobnego faceta"--- tak Ty doskonale rozumiesz to,co chcę przekazac. Piszesz dokladnie zdanie w zdanie z moich mysli i odczuc.

hehe- nie chodzi o sex... praktycznie go nie ma:) nie chodzilo też o przygodną relację,bo uslyszalam juz slowo kocham w bardzo waznym dla mnie momencie i wciąz zapewnia.

Gość egoista M
zdaje Wam sie dziewczynki że coś jest nie tak hihi

Gość lalunia 152
Dziewczyny jak czytam opisy facetow, z ktorymi jestescie, to nie chce mi sie wierzyc. Jak w ogole mozecie byc w zwiazku z kims takim?

Gość egoista M
mam podobnego faceta .kocham Cie wiesz o tym ale życie jest bardziej skomplikowane niż myślisz.A to czy jestem egoistą oceniaj ... Tylko mów mi o wszystkim bo inaczej nigdy sie nie bede mógł zmienić ... bo wg.mnie wszystko jest ok .

Gość pewnie tez jestem egoistą
Ty lalunia ile Ty masz latek?

152 czy 15,2?

Gość Nie egoista
Pewnie jest przystojny albo dobrze cie rucha, dlatego z nim jeszcze siedzisz.

Gość lalunia 152
29 a co?

Gość Troszkę smutna123
Jestem durna i niekumata to co robić?

Gość Troszke smutna123
Marny podszyw!

My się dośc rzadko widzimy ze wzgledu na prace,więc moze dlatego moj pogląd jest taki a nie inny,a tel czy gg,to nie jest rozmowa w 4 oczy. Niedlugo bedemiala okazje przebywac z nim non stop i wtedy wyciagne wnioski. Będę go obserwować,jego zachowanie i podejscie do mnie.Czasem mialam wrazenie,ze on jest za mało inteligentny dla mnie... no ale potrzebuje wiecej czasu..nie będę oceniać na wyrost.

Gość Troszkę smutna123
Jem kupę.

a wiecie co najbardziej mnie wkurza jak śpię to on mi wyjada kozy z mojego nosa:( a swoich to mi nigdy nie daje

i jeszcze powiedzcie czy czasem nie jesteście w innych zwiazkach przez przypadek

egoista ? a jaki tam z niego egoista , zwykły cham i tyle . pozwalasz mówić do siebie w taki sposób ? jesteście w tak wczesnej fazie związku a on nie interesuje sie twoim światem , twoim przeżyciami , oddzywa się niegrzecznie a ty chcesz go obserwować ? a po co ? skoro facet już na początku tak sie pokazuje to czego lepszego spodziewać sie później ?

Gość Troszkę smutna123
Lepszy mnie nie zechce,ten ma wielkiego choojka 😭

Gość dasdasasasa
obrym sposobem jest uświadamianie facetowi "na przykładach" pewnych spraw bo faceci bardzo lubią plotki. Rozmowę można zacząć w tym stylu: "Kurcze wiesz co Kaśka to jest nieszczęśliwa z tym swoim facetem on nie bierze w ogóle jej zdania pod uwagę " i tutaj można rozpocząć rozmowę na tematy które nas wkurzają Jest wprost przeciwnie. Faceta nie obchodzi zadna Kaska ani tym bardziej jej facet! Faceci takie sprawy maja daleko gdzies i od razu sie wylaczaja.