Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulaaa12345

objawy ciazy czy czegos innego?

Polecane posty

Gość anulaaa12345

Jestem zielona w sprawach ciazy poczecia itd duzo czytalam ale przez to jeszcze bardziej siebie nakrecam prosze Was o obiektywna odpowiedz temp szyjki macicy 37,5 -37,2 ciagle spie podwyzszona temp ciala ale tego nie odczuwam jem 2x wiecej ciagle wzdecia, zeby isc do kibelka musze wypic len bole w podbrzuszu i w kregoslupie i jakby czyje macice jej skurcze itd bole piersi co chwila do kibelka na siku tak naprawde boje sie ze moge miec endometrioze albo ciaze jutro spodziewana miesiaczka a ja panikuje na calego wiadomo z dzidzi sie uciesze ale czy to moga byc tez objawy tej choroby? na co bardziej moga wskazywac te objawy??

Gość raczej to objawyyyyyyy
nadchdzacej@ a temeratura zawsze utrzymuje sie do @ jutro moze ci juz spasc

"temp szyjki macicy 37,5 -37,2" Jak zmierzyłaś temperaturę szyjki? :D Mierzysz temperaturę regularnie, czy ot tak sobie, jak popadnie?

Gość anulaaa12345
tzn dzis byla temp 37,2 a wczoraj wyzsza czyli 37,5 no mam nadzieje ze to tak przed miesiqczka ale czy mialabym takie bole tzn nie sa jakies mocne ale jakies klocia, nagle skurcze jak nie ze strony brzucha to plecy. a od tyg nie pije juz kawy bo nie moge przestala smakowac :( katastrofa!

Dziewczyno, ale jak ty mierzysz temperaturę szyjki macicy? :O Za przeproszeniem: wsadzasz sobie termometr do szyjki? :O

Gość temperatureeeee
mierzy sie conjammniej przez kilka miesiecy ae nie tak jak ty dwa dni:o:D

Gość temperatureeeee
dodam jeszcze ze tem, mierzy sie rano przed wstaniem z łozka codziennie o tej samej porze

Gość anulaaa12345
wydaje mi sie ze jestem w stanie wyczuc wlozenie ter do szyjki kilka miesiecy temu kontrolowalam temp miesiac czadu potem zaprzestalam ale temp podobna moze ciut nizsza nie jestem specem od tych rzeczy :/ tylko niepokoja mnie takie objawy bo moja wczesniejsza @ byla strasznie bolesna a nic przed nie wyczuwalam a teraz juz sie zaczynaja objawy typu bole podbrzucha skurcze macicy takie delikatne wiec sie zaczelam zast czy te wszystkie objawy moga podpadac pod chorobe czy pod objawy

Termometru nie wkłada się do szyjki!!! :O Pochwa, pod językiem, odbyt - 3 miejsca, a nie szyjka macicy :O

Gość anulaaa12345
o kurde dzieki ze mi powiedzialas bo nie wiedzialam :/