Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomad20

Dlaczego nie mogę znaleźć dziewczyny? Proszę pomóżcie !

Polecane posty

Gość 44449999955555
no ja jestem młodszy kotek;)

kotek ;) Uff :) nie jestem w tych granicach :D więc to nie dla partia dla mnie :D

Gość maaaaaaatika
No chyba nie w galerii :P

Gość 44449999955555
dfgdfgfdg - racja a jaka jest rada dla mnie? wyjść na spacer do parku z uśmiechem? pfhahaa :)

Gość kotek;)
myślenie co ma być to będzie upodabniacie się do reszty może i lepiej będzie znaleźć dziewczynę ale czy taką jaką się szuka?

Gość 44449999955555
najczęściej mi się zdarza spotkać dziewczynę, którą chciałbym poznać i mi się podoba właśnie gdy idę przez miasto, czy gdzieś tam. czasami nawet jedna z nich się uśmiechnie, ale co dalej...? dupa

Gość joanak.
może na dłuuuuuuuugim spacerze zarwiecie jakąś?? Plastik po parku nie będzie chodzić bo nóżki od koreczków bolą. P.S. Czy to prawda że chłopacy boją zagadywać do dziewczyny która jest z grupą koleżanek(2-3)?

skromna, fajna, uśmiechnięta, inteligentna, zaradna :) musi miec zainteresowania. Zwracam uwagę również na wygląd ale to w mniejszym stopniu ;)

Gość kotek;)
NIE CHODZI MI O SEKS!!!

Gość maaaaaaatika
Nie, no nie wychodzić od razu z, bo Cię wezmą za psychicznego, dopiero na widok pasującej do wyobrażeń dziewczyny się uśmiechnij.

Gość takasiakaiowaka
Kobiety lubią romantyków, naprawdę. Nieśmiałość przyciąga niektóre dziewczyny w dodatku. Rada: bądź pozytywnie nastawiony. :)

Gość 44449999955555
takie dziewczyny są. tylko jak je poznać?

Gość dfgdfgfdg
..a ty cyfer to nie myśl tyle :)..i poznawaj kobiety..wywal stereotypy że imprezowe dziewczyny = dziwki itp bo to nie prawda najpierw poznaj daną osobę ,a nie z góry ustawiasz jaka jest bo tak to ty już wiesz wszystko jak jest. życia nie przewidzisz...poznawaj osoby i je sobie oceniaj czy warta czy nie.

Gość 44449999955555
takasiakaiowaka, jestem pozytywnie nastawiony, ale przez nieśmiałość właśnie nie mogę poznać żadnej z dziewczyn, które przyciągają moją uwagę...

Gość 44449999955555
dfgdfgfdg, taki mam zamiar. jeśli chodzi o te imprezujące dziewczyny, to wydaje mi się, że bym się z nią nie dogadał i by chciało robić zupełnie coś innego niż ja.

Gość kotek;)
ale skąd będzie wiedział czy mu odpowiada pod względem zachowania i stylu bycia po wyglądzie tego nie widać

Gość maaaaaaatika
Wiesz, mnie trochę zraża określenie"atrakcyjna". Zaraz widzę wymalowaną pannę na koturnach z dekoltem do pasa.. Sama się mało maluję, bo wyjątkowo paskudna nie jestem, żeby to tuszować, dekolty i platformy też odpadają.

Gość 44449999955555
maaaaaaatika, wystarczy, że jest szczupła i ma dobre proporcje, a ładna naturalnie bez malowania. jeśli chodzi o ubiór, to może, a nawet powinna, być cała zakryta. zgrabną dziewczynę można rozpoznać nawet w bluzie i dżinsach i nie musi manifestować atutów spódniczką mini.

Gość dfgdfgfdg
cyferek nooo właśnie wydaje Ci sie spróbuj z jakąś to się przekonasz czy jest warta (ta akurat) ...moze tak naprawde jest spokojna tylko np chłopak ja zostawił i koleżanki ja wyciagneły na impreze zeby sie odprezyla .. kotek oczywiscie że nie chcesz seksu :)..to jest wynik blizkości i naturalnie przychodzi z osobą przy której się będziesz czuć dobrze wewnętrznie ,a nie cel sam w sobie. ..widzę że młodziutka bardzo jesteś więc rozumiem twój lęk no i masz rację trochę z obawami więc dbaj o swój wianek :)

Gość kotek;)
44449999955555 myślę ze masz racje z tym ze byście chcieli robić coś innego ty na pewno w sobotę byś wolał posiedzieć i np pooglądać jakiś film a ona chciałaby iść do klubu potańczyć trochę wypić i się dobrze bawić w większym gronie

może i lubią romantycznych. ale jak to mamy okazać ze jestesmy romatyczni skoro my nie potrafimy ich poznać? łatwo się mówi ;d

Gość dfgdfgfdg
"Zaraz widzę wymalowaną pannę na koturnach z dekoltem do pasa.. " kolejny stereotym medialnego gówna...nam się podobają naturalnie piekne kobiety ,a nie tapeciary. makijaż ma upiększać kobietę ,a nie ją szpecic co ma sie w niektórych przypadkach.

Gość dfgdfgfdg
heh widzę że juz wy wszystko wiecie więc dajcie sobie spokój ....ja imprezowalem co tydzien i moja dziewczyna tez ..ale jak bylismy singlami ,a teraz jak jestesmy razem to mamy w dupie imprezy w klubach i spedzamy czas głownie razem..pozdro.

Gość kotek;)
dfgdfgfdg o mój Borze hehe masakra już do ciebie nie pisze bo źle mnie rozumiesz i na pewno mi seks nie w głowie

Gość 44449999955555
wiele dziewczyn tak myśli i takiego pewnie szuka, ale nie mamy szans, żeby taką poznać. ja nawet jak mam sygnał i możliwość, by poznać, to po prostu nie mam odwagi, by zagadać, bo wydaje mi się, że będę wyglądał jak frajer, dyskotekowy wyrywacz, że śmiesznie się wyrażę, itp. i moja samotność nie jest też kwestią tego, że mam wysokie wymagania, bo praktycznie co kilka dni/tygodni żałuję, że nie poznałem dziewczyny, którą gdzieś tam widziałem. na pewno któraś z nich wpadłaby w mój gust. albo się odważę kiedyś, albo sama mnie poderwie któraś...

Gość 44449999955555
i stąd tyle par i zajętych dziewczyn, bo większość imrpezuje. do dziewczyn, które chodzą na imprezy wyłącznie by kogoś poznać, a nie dla zabawy, to nic nie mam. mogę tylko taką poznać w chwili, gdy będzie szła na imprezę, albo z niej wracała, heh.

Gość kotek;)
myślę że myślenie że któraś wyrwie mnie pierwsza jest trochę mylne bo większość dziewczyn myśli że gdyby się jakiemuś chłopakowi podobała to do niej podejdzie osobiście zaczepiłam tylko 2 chłopaków i żałuje i już więcej nie zaczepie żadnego

Gość 44449999955555
te, które mnie zaczepiły pewnie też żałują teraz, hehe. domyślam się, że mylne, ale zawsze jakieś tam prawdopodobieństwo jest. muszę się nauczyć zdystansować do tego, żeby mi tak nie zależało na dziewczynie.