Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomad20

Dlaczego nie mogę znaleźć dziewczyny? Proszę pomóżcie !

Polecane posty

maaaaaaatika Miejmy nadzieję , że nic złego się nie stanie :D

Gość 44449999955555
martwi mnie, że w tej chwili w parku mogą przebywać fajne dziewczyny. :P

Gość maaaaaaatika
E tam, fajne teraz tu piszą :P

Gość natalia8345
moge sie z Toba umowic i pisze calkowicie serio:D

Gość maaaaaaatika
Ale z którym ? ;)

Gość 44449999955555
no właśnie... bo jak ze mną, to za 20 minut w parku. :P skąd jesteś Natalio?

Gość 44449999955555
najlepiej z każdym. będzie miała w czym wybierać. :)

Gość natalia8345
to bylo do nomada:D jestem z okolic poznania

Gość 44449999955555
już mogłaś tego nie pisać i mi humoru nie psuć. :D

wogóle, czy są tu dziewczyny które chcialyby odpowiedzieć na pytanie? jakiego szukacie faceta? na co zwracacie uwage? :)

Gość natalia8245
19. a co do pytania: ja zwracam uwage na inteligencje, charakter (lubie ludzi spokojnych). do wygladu nie mam specjalnych wymagac, chociaz lubie wyzszych (im wiecej tym lepiej)ode mnie

czyli powiadasz, że lubisz spokojnych :) niewiele już jest takich dziewczyn, tak mysle..

Gość 44449999955555
jest wiele, tylko jesteśmy ciotami i nie potrafimy znaleźć, albo po prostu zagadać, gdy potencjalnie spokojną ujrzymy...

hmm no już sie lepiej tak nie dołujmy .. W grupie na pewno łatwiej jest zagadać.. Ale ciotą bym sie nie nazwał ; d

Gość natalia8345
nie mozecie mowic ze jestescie ciotami. znam wiele dziewczyn sadzacych, ze wlasnie najlepszy chlopak to taki, ktory zamiast isc na impreze woli posiedziec w domu.

noo dalej, fajne dziewczyny odzywajcie się :) miałem nadzieję ze chociaż tutaj kogoś spotkam ;>

Gość Lady_D
Matko, tak czytam wasze wpisy i sobie myśle, że sa jeszcze normalni ludzie, którzy nie żyją tylko i wyłącznie imprezami. Jestem raczej domatorką. Jeśli gdzieś wychodzę to do najbliższych znajomych, a większych spotkań unikam. Niestety z tego co widzę, to większość ludzi z mojego otoczenia ,umiera ze sczęścia na samą myśl o zorganizowaniu czegos. ;/

Gość natalia8345
jestem jestem:D

Gość natalia8345
19

Gość natalia8345
czasami wchodze poczytac rozne historie:D wiesz wakacje, cale dni mam wolne;D

Cześć nomad20. Ciekawy temat. Heh, też trochę wpasowuję się w wasz charakter. Spokojny domator... Fajnie, że nie jestem sam z tym... problemem(?) Pozdrawiam. ;]

Gość piratZdobywca
jezeli piszesz znalezc to rozumiem ze jej szukasz. A szukanie polega na poznawaniu kobiet. Jak myslisz dlaczego wiekszosc facetow narzeka na swoje zycie uczuciowe badz erotyczne ??? bo boja sie podejsc do dziewczyn a dziewczyna moze dostawac przy Tobie orgazmow ale nigdy nie zrobi pierwszego kroku i nawet nie wazne co powiesz tylko jak to powiesz i zapamietaj jedno wiekszosc dziewczyn po tym jak do nich podejdziesz bedzie Cie testowac wiec nie wazne jak otworzysz rozmowe tylko jak odpowiesz na jej pytanie i wazne zebys to zrobil szybko i z przekonaniem. Ogolnie na koniec musisz byc przede wszystkim pewny siebie tylko uwazaj bo jest cienka granica miedzy pewnoscia siebie a arogancja. I podchodz do kobiet mlodych starszych na przystanku czy na ulicy. moze to ci sie wyda dziwne ale rozmowe mozesz rozpoczac potwierdzeniem ogolnego faktu z ktorym ona musi sie zgodzic np. jezeli widzisz ze sie spieszy mowisz cos w stylu "przepraszam, widze ze sie spieszysz a i ja nie mam duzo czasu ale zobaczylem Cie i pomyslalem z

Gość piratZdobywca
już nie wiem na czym skończyłem ale tak jak mówiłem: zwykle cześć co słychac powiedziane w odpowiedni sposób czyni cuda i możesz myśleć że robię sobie jaja. a teraz zagadka. Co robisz żeby ktoś chciał Cię słuchać? ? mówisz coraz głośniej ??BŁĄD! mówisz coraz ciszej ale cały czas pewnym głosem co jakiś czas robisz przerwy. mówienie coraz ciszej ma dwa podłoża po pierwsze jeżeli dziewczyna chce Cię słuchać to przysunie się bliżej żeby Cię słyszeć i wtedy masz pewność że tego nie olewa a jeżeli nie to wtedy znaczy że to olewa i wtedy nie ma co marnować czasu na taka laskę. Pamiętaj to Ty musisz przejąć inicjatywę. W tym momencie przestajesz się o nią starać to ona musi zdobyć Ciebie. Właśnie do takiej sytuacji masz prowadzić. Masz być niedostępny jak biegun północy. Wyobraź sobie co Ty byś czuł gdybyś zdobył taki biegun po wielu trudach. na pewno bardziej byś to docenił i szanował. To tzw. zasada niedostępności. Nie zależy nam na czymś co wydaje sie oczywiste i pewne ale gdyby Ci zabraklo powietrza to docenil bys je bardziej niz cale zloto na swiecie. I dziwie sie ludziom którzy Ci odpisują że masz się z tym pogodzić i czekać na tę jedną jedyną. Tak właśnie ZAPROGRAMOWAŁO CIĘ SPOŁECZEŃSTWO. a teraz proste ale praktyczne wskazówki jak zachowywać się w towarzystwie kobiet aby zaczęły o Ciebie walczyć. owszem walczyć bo kobieta jak zapewne wiesz zazdrość ma we krwi a jak widzi że inna dziewczyna Cię PODRYWA. POWTARZAM ŻE CIEBIE PODRYWA NIE ODWROTNIE TO TEŻ ZACZNIE Cię podrywać i to nawet nie dlatego że jej się podobasz tylko po to aby wygrać z rywalką. Czyż to nie piękna wizja?? Owszem piękna a najlepsze jest to że to działa ale musisz zacząć ćwiczyć. Na kim? oczywiście na kobietach. Gdzie? WSZĘDZIE !!! w kawiarni w pociągu w sklepie dosłownie WSZĘDZIE !!! nieraz bałeś podejść się do dziewczyny bo myślałeś że poniesiesz porażkę. OCZYWIŚCIE ŻE PONIESIESZ I TO NIE RAZ ALE NA TYM POLEGA PROCES EDUKACJI. sama wiedza jak to zrobić nie wystarczy Nawet sobie nie wyobrażasz jak często dziewczyny dawały Ci (podświadomie!!! )