Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Demonika3333333

Dlaczego córka źle szanuje ojca a mnie dobrze?

Polecane posty

Gość Demonika3333333

Wiem że to pytanie retoryczne, ale zazwyczaj sie mowi ze córeczki są tatusia a synowie mamusi, no ale mam córke i ona nie ma szacunku do niego, nie trakltuje go jak rodzica, nawet jak kolegi takze nie, robi z niego wroga. Wnerwia sie o byle pierdołe na niego. Wkurza ją ojciec bardzo i to widac. Do mnie jest ok. Bo patrzcie ja tak samo podchodziłam do niej jak mąż , identycznie zachowywalismy się do niej, i jej ojciec na nerwy działa, ja nie. On ją o coś poprosi,nawet 1000 razy a nie zrobi tego za nic w swiecie, bedzie sie kłócic, targować, zapierac, ja ja tylko raz poprosze i juz jest coś wykonane. Wiec od czego to zalezy? przeciez tak samo ja traktujemy, ani ostrzej ani pobłazliwiej-identycznie, lecz ojciec sie dla niej niie liczy :(. Dodam że ona znacznie wiecej czasu przebywa z tata niz zemną i powinna bardziej byc za nim

Gość rhsryjrsyjr
moze krzywdę jej robił molestował ją albo coś gorszego porozmawiaj z dzieckiem

Gość jak można kogoś ..
źle szanować? :O bezmózgu?

Gość 2we2we
Zanim dokonczyłam czytac, juz wiedzialam że ludzie popadna w paranoje i znajdzie sie jakas opinia o molestowaniu :( Opanujcie sie luduu Autorko- Wystepuje miedzy nimi KONFLIKT CHARAKTEROW, słyszałaś o takim czyms???

Gość bibentkaaa
Nie luubią sie i tyle, takze zapewne masz w swoim środowisku kto ci działa na nerwy a kto nie, tak jest z wasza córką

Gość kleosia samosia
U mojej siostry jest identyczna sytuacja, siostrzenica ma 13 lat, a od chyba 8 roku zycia nie ciepi swojego ojca, poszli cala rodzina do psychologa i tak jak pisze wyzej był to konflikt charaktrów, z tego co wiem młodej musieli ograniczyc kontakt z ojcem, na wzajem miesli sie unikac, zero kontaktu, trwało to chyba 4 msc, a nastapiła minimalna zmiana jej zachowania w stosunku do ojca. I tam napewno nie było przypadku MOLESTOWANIA PUSTAKI!!!!!!!!!!!!!

Gość 9998844
taa molestowanie, a moze trójkacvik lub czworokącik jeszcze co? Poprostu działaja sobie nawzajem na nerwy ztąd te zachowania

Gość Morrrrrr.batka
poprostu najwuidoczniej młodą wkuurwia dziadu

Moze zrobil jej krzywde badz w jakis sposob zrazil ja do siebie tak jak moj mnie ja go wrecz nienawidze!!!!! I w zyciu juz sie do niego nie odezwe ja tylko czekalam aby sie od tego tyrana uwolnic

Gość bravoo dla nieej
bo faceci to chuuuje i mała ma nosa, dobrze robi, jebac dziadów!!!!!!!!!!!!!!!!11