Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

posprzątałam

Polecane posty

lady love to nie sa jej nogi ,jesteś latwowierna i tez mnie w tej chwili prowokujesz ale ja powiem jedno drogie panny dobranoc wracajcie do "mężów" albo "snów"

Lady Love jeżeli masz do mnie jakiś żal, albo masz mi coś za złe to napisz do mnie na maila i pogadamy :) jednak nie sądze żeby były to "aż" tak poważne sprawy ale pogadać zawsze można. Na kafe jednak pogadać się normalnie nie da..

Gość noxi k,r,e,t,n,ko jedna
jaki zdrowy facet wezmie babe chora psychicznie po probach samobojczych i po przebiegu p,i,z,d,y jak autostrada co?????pomyslalas troche\///jeszcze te foty jak sobie z palca jedziesz no daj spokoj wariatko

jenni niestety są to moje nogi, i moje ciało. Mogłabym Ci to udowodnić ale mi się poprostu nie chce. Szkoda mojego czasu dla cb. Jedyne co moge Ci powiedzieć zniżając się do twojego powodu to: Nie budujesz domu, masz biednego męża, i masz auto na kredyt. tyle do cb.

proszek tyle ze ja juz nie pamietam o co poszlo :D:D:D nie obchodzi mnie to czy to zdjecie jest od niej czy nie, ufam ludziom i skoro napisala ze to jej nogi to ja jej moge tylko pogratulowac tych nozek, pozatym widzialam juz inne jej zdjecie w blond wlosach, na bialo ubrana byla i nogi tam tez doskonale bylo widac, wiec mam prawo myslec ze sa od niej ok ide, dobranoc wszystkim :)

Noxelia przepraszam za wyrażenie ale przestań pierdolić. Jesteś brzydką anorektyczką, chorą psychicznie dziewczyną, która próbowała popełnić samobójstwo. Wmawiasz sobie że jesteś ładna i jak ktoś się na tobą obejrzysz myślisz że się podobasz. Głupota, jedyne co możemy zrobić to Ci współczuć.

idz lepiej spac bo zaraz zjawi sie ktos i znowu zreszta kolejny juz raz uciekniesz sie zabijac bo tak cie dojedzie

wrazliwa hahahahahahahahah chora psychicznie jestes a nie wrazliwa ,walisz sobie z palca rozsylasz filmy w polske i na tym ma polegac twoja wrazliwosc,koles powie ze cie kocha zeby ci zdymac a ty lykasz wszystko psycholu

dziwki chodza za kase a noxi z slowa kocham cie hahahahah

nie klamal bo znam cie hahahaha

Gość ostrzegalem noxelio........
kolejny raz obrazasz zaraz wstawiam film ktory nakrecilismy i twoje nagie zdjecia jak sie sama zadowalasz i skonczy sie twoje obrazanie dajesz komu popadnie nikt cie nie chce jak juz to tylko ze wzgledu zeby cie wyruchac bo do niczego innego sie nie nadajesz czekaj juz kopiuje film i zaraz wrzucam

lykni tabsa i idz juz lulu walnij sobie z palca zeby lepiej sie spalo i spie....r...d..a..laj

taktyka noxi najpierw walczy a jak grunt pod nogami sie pali to ucieka hehehehe

kim jestem heh twoim najwiekszym koszmarem

paragrafy wsadz sobie w swoja rozjechana pizde

Gość zapłace za ten film lub
zdjęcia jeśli ktoś jest w jego posiadaniu to prosze o kontakt

Gość xcfdf
Noxelia nawet zaczyna mi byc ciebie zal. te twoje rzekome piekno w ktore wierzysz i w powodzenie (u lumpow i narkomanow ) . zyjesz w wyimaginowanym swiecie wlasnych marzen. Bogaty facet ktory chce miec kobiete na utrzymaniu niewezmie sobie tak paskudnej laski jaka ty jestes. Jestes nijaka, obła, obrzydliwa

Gość xcfdf
zreszta nie po co ja to pisze , przepraszam ..chorych ludzi sie nie obraza

Gość kurfa do tej pory
jej bronilam ale przeszla sama siebie podlizuje sie Jen zeby miec obronczynie u boku:-( co za padalec!o ni huja wiecej jej bronic nie bede bo rzeczywiscie jest totalnym zjebem niech sie tnie wiesza i bog wie co jeszcze w dupie to mam!a Ty proszek jestes szczuplutka i ladna idiotki tylko tak pierdola bo nie maja argumentow