Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

posprzątałam

Polecane posty

jennifer jak człowiek nie ma się czepić to i gówna się czepi a Ty na sile próbujesz znaleźć pretekst żeby jej dowalić, nie ważne jakby wyglądała.

Dlatego obciełam to zdjęcie ponieważ na zdjęciu jestem z facetem, który sobie nie zyczył abym go pokazywała (mimo ze juz raz to zrobiłam) pozatym mam duży dekold i wyzywającą sukienkie..

donkapatke a kto zaczął? ja?przepraszam bardzo? kto się na mój topik pcha? .. .Co mam dosrywać jak to nie jej nogi toż to oszustka

O matko ale się uwzięłyście .Widać że bardzo lubicie się kłócić, no tak kafeteria to dobre miejsce na to

Gość mniamusne
noxelia i jenni jestescie obie popierdolone, uwazacie sie za bog wie jak inteligentne a prostych rzeczy nie kumacie tepe debilcza

Gość kicikicikic
proszek piękna jesteś :)

Gość mniamusne
Noxelia dziecko emo niedorozwiniete.....masz nasrane

żałosne jesteście, największe idiotki na kafe się zebrały :O zazdrościcie, tyle sie nagadałyście że jestem gruba, i że wklejam wyciete nogi, a teraz juz zmieniłyście temat.. :O

Gość mniamusne
obie ejstescie malointeloigentne buahaha za duzo seidzicie na kafeterii zamaist zajac sie zyciem relanym a szczegolnie Ty jenni jako matka powinans siedziec przy dzieciaku

proszku na siłe szukasz sensacji trollu i szumu .Jesteś gruba,brzydka i kto wie czy te w stopce to twoje zdjęcia bo po tobie to już wszystkiego można się spodziewać.Noxelia szkoda czasu na tą idiotkę

Proszek Ale Ty nie musisz nikomu udowadniać ze jesteś zgrabna, wystarczy że Ty to wiesz

Gość mniamusne
Nox zal ci dupe sciska bo ty akurat nigdy komplementu nie dostalas? rozumiem ze mas zpowodzenie ale u lumpow (wszak to tez ludzie) ale wspolczuc moge tylko takiego rodzaju powodzenia

Noxelia dokładnie nawet mi się jej trochę szkoda zrobiło ,ale na każdym kroku ta suka mnie zaczepia więc niech trochę pokory dziecko nabierze.

Gość psikutasik
obie psycholki. macie duzo wspolnego i nic dziwnego ze sie doskonale rozumiecie i uzupelniacie