Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

posprzątałam

Polecane posty

Noxelia - największa idiotka na kafe od czasu jennifer, wstawia jakieś zjebane zdjęcia na których wygląda identycznie. Uważa się za bóstwo i zakłada miliony nicków Jenni - głupia idiotka która mieszka w mieszkaniu na kredyt z komuną. Ma dziecko łogra i domniemanego męża. Cyka se zdjęcia przed czyimś domem i mówi że to jej, Obie się zebrały i mówią że jestem brzydka, ale ja mam męża prace i jestem szczęśliwa a jedyne co mi mozecie zrobić to pobluzgać na kafe :D żałosne jesteście, kończe ten temat.

Gość psikutasik
jenni jaki wielki kichol masz, moze tak operejszyn plastic|?

Gość csiii
o matko, jakie jesteście śmieszne :D:D:D

Jenifer nie jrytykuj bo sama jestes tlusta masz odstajacy brzuch krzywe zebiska i co tylko jestes z facetem dla kasy masz problemy z rodzina brak przyjaciol starasz sie tu dowartosciowac poprzez obrazanie innych zalosna jestes Noxelio bzykasz sie po katach z kazdy kto ci powie ze cie kocha udajesz wampirzyce masz za sooba nieudana probe samobojczaSZKODA ze nieudana pozatym obrazasz jestes chora psychicznie i starasz sie ze swoja przyjaciolka jeny nawzajem dowartosciowywac zal mi was tylko kretynki i zazdrosnice tak sie zachowuja

i tak ostanie słowo należy do mnie proszku WIĘC IDZ JUŻ DZIECKO SPAć I NIE FANTAZJUJ ZA DUŻO BO ODBIJA SIĘ TO NA TWOIM ZDROWIU PSYCHICZNYM;) dobranoc proszku;)

Nie musiz pracować bo bierzesz rente na łeb.. :D a ty jenni idź się oddaj analnie mężowi bo Ci na chleb nie da 🖐️ i tak sie ciesz ze masz gdzie spać :D

noxelia nie zazdroscisz bo za to ze jestes nierobempsychicznie chorym dostajesz rente bo nikt nie chce cie do pracy a ty jenny zerujesz na mezu bo taki sam nierob z ciebie jak noxi i zazdroscicie proszkowi widac po tym jak ja jedziecie jestescie siebie warte i szkoda na was klawiatury zegnam dwie niedorobione psycholki pseudoprzyjaciolki

Gość psikutasik
noxelia szczyt ambicji miec marne grosze z renciny ahaha

Gość psikutasik
ale tepe niedorobione, neiwyksztalcone dzidy matko swieta

Gość psikutasik
musi umyc picze bo mezowi zajechalo sledziem a skoro jej placi to wymaga higieny od niej

Gość psikutasik
Noxelia trzeba miec ambicje a nie byc kura domowa i ciapa zyciowa, maz keidys kopnie w ten leniwy zad i zostaniesz bez niczego a najpierw jakis facet musi zechciec takiego nieroba

Gość ha ha haaa
ale sie uśmiałam,jenni przyszła zameldować że posprzątała a kogo to kurwa obchodzi.Niedługo napisz że właśnie sie wysrałaś buhahaa

Gość psikutasik
Noxelia w twoich kregach sa sami bezrobotni, narkomani.... bo akurat wygladasz mi na plebs

Gość psikutasik
wow renta strasznie wysoka renta, na waciki chociaz ci starcza i na papiero toaletowy? szczyt marzen i bogactwa buahahahah

ale wy jestescie zalosne.. proszek masz swietne nogi! a ty noxa wes sie juz zamknij bo cisniesz pierdoly. sama marzysz o dziecku, proszek ma 2jke to zazdroscisz

wrocilam lady love a ty nie widzisz tego ze proszek szuka zaczepki do wszystkich? jak możesz za nia obstawać ,ciągle się wozi i to żeby miała jeszcze czym

Gość fbgdscx
a ty jenni nie zauwazylas ze jestes taka sama? nawet gorsza a dodatkowo brzydsza.. :(

dobra, ale Ty robisz to samo.. tyle ze teraz jestes troche bardziej wulgarna niz ona.. nie trudno tego nie zauwazyc jenny

nie jestem bo ja się do nikogo nie rzucam w ostatnim czasie .Pokaż mi gdzie ja wyzywałam oprócz oblubienicy i proszka no pokaz

no ja robie to samo to co mi nie wolno a jej tak .Ona mnie może obrzucać błotem a ja mam się uśmiechać lady love daruj sobie

Gość fbgdscx
Nie musze nic pokazywać. Sam fakt jak się odnosisz do wszystkich którzy się ciebie czepiają. Cały czas dodajesz swoje zdjęcia przed domem albo samochodem specjalnie aby wzbudzić u kogoś albo zazdrość, albo nerwy, prowokujesz. Jesteś żałosna.. Prosze też czasem się rzuca mało inteligętnie ale jak jest jakiś poważniejszy temat to umie odpowiedzieć doradzić, ty nigdy tego na tym forum nie zrobiłaś.. Nie pomogłaś, tylko tyle nerwów ludzą zepsułaś i jeszcze się z tego cieszyłaś..

dobra ale moglabys przynajmniej prawde pisac i w bardziej kulturalny sposob ja tez mam za zle proszkowi kilka spraw ale do jej wygladu nie bede sie doczepiac bo jest bardzo ladna i ma zajebiste nogi Tylko Ty i noxi nie mozecie tego docenic z zazdrosci