Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

posprzątałam

Polecane posty

To ty sie ograrnij:O wyzywasz, i grozisz ze odchodzisz na zawsze a później z jęzorem wracasz i zakładasz tępe topiki opisujące twój dzień. Nie dość że głupia to jeszcze natrętna :O

proszek spójrz na siebie kretonie ja tu nie siedzę cały dzień jak ty małpo ,ty to musisz mieć dopiero ciekawe życie rano kafe-poludne kafe-wieczor kafe rozumiem że w nocy też kafe?:D

Ale wy pierdolicie, dzisiaj byłam tylko tu rano, a cały dzień mnie nie było, bo sprzątałam i na zakupach byłam.. popatrzcie sobie na odstępy czasowe moich wypowiedzi, nim będziecie się "mądrować" :O

Noxelia nie krzywy popierwsze bo akurat facjate mam o niebo ładniejszą od twojej mordy (ty się koniu nie wypowiadaj) a pozatym jezeli nie sledzisz to zamknij pysk 🖐️

proszek wszyscy wiedzą ile tu siedzisz i na nic twoje marne tłumaczenia:D siedzisz przed kompem cały dzień i opowiadasz bajki o dzieciach i mężu:D mitomanko.Zresztą twoja osoba mnie kompletnie nie interesuje bo jesteś nadzywaczajnie nudna

Gość nnnnijaka
jennifer a swoja droga skoro wiesz ze ona tu cały dzień siedzi musisz sama także na tym durnym forum cale dnie przesiadywać buahahah przyganiał kocioł garnkowi hipokryzja jak hooj

nnnnijaka wystarczy że wejdę wieczorem i poczytam kilka strona a wszędzie proszek... mało inteligentna jesteś:D pomarańczko

Gość nnnnijaka
jennifer grunt ze inteligentniejsza od ciebie:)

proszku wiem że mi zazdrościsz urody;D boś brzydka jak noc ale zapomnij bo nigdy taka nie będziesz jak ja:) . Miałaś pokazać twoje sflaczałe ciało w stroju kąpielowym i co nie da się wyretuszować tego bebzona?

Gość nnnnijaka
i muisz miec bardzo ciekawe zycie skoro zajmujesz sie sledzeniem proszka sprawdzaniem godzin w ktorych ona pisze posty buahahah zalosna jestes jenni i musisz na serio poswiecac mnostwo czasu na to cudowne forum a corka kto sie zajmuje? kochanka meza?

Gość kicikicikic
nnnijaka prawde mówisz, nie dość że głupia to jeszcze natrętna.. i kłamie tym bardziej ze proszek przynajmniej jest ładniejsza od jenni ..

Gość nnnnijaka
Nixelia prosze cie sama chyba nie wierzysz w te brednie ktore piszesz buahahah pasztejku mały

Noxelia nie rozumiem.. ja waże niecałe 53 kg przy wzroście 164 (po urodzeniu 2 dzieci) więc z czego ja mam chudnąć? do anoreksji mam się doprowadzić? ty się kwalifikujesz na leczenie psychatryczne.. :O

proszek wygladasz bardzo dobrze, daj na luz i nie sluchaj durnych komentarzy

Ja tez uważam, że proszek wygląda bardzo ładnie.A te kłótnie i dowalanie są niepotrzebne wam i w ogóle są nie na miejscu.

Gość gaga olala
nie lubie proszka do prania :O a ty dzenifer jestes bardzo ladna, nawet jak masz balagan w pokoju :D

Gość nfhjdkdlkdjdj
po waszych zdjeciach co ogladalam to :najladniejsza z was to proszek potem jenifer a na koncu niestety noxelia bo mi sie ona cale nie podoba

Gość KurwaKafetarjańskieKsiężniczki
najlepiej to wszystkie zamknijcie się w rakiecie i wyjebcie na księżyc bo żygać mi się chce jak się was czyta... uważacie się za bóg wie jakie bóstwa a tak na prawde to wstyd taką facjatę pokazywać i jeszcze się szczycą że fote w stopke wsadził no żal i kurwa śmiech na sali

Gość nnnnijaka
Noxelia Ty ejstes neizle pokielbaszona , niedawno mialas 160, wez Ty sie w koncu idz i lecz