Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleosia samosia

Do mam 5cio miesieczniaków

Polecane posty

Gość kleosia samosia

Moja mały brzdac urodzil sie 7 grudnia, wazy 8500gram, 3 tyg., temu bylismy na szczepieniu i wazył 8300gram. A przedwczoraj perdiatra stwierdzil ze maly za malo przybiera na wadze. Ile waza wasze dzieci?????

Gość smerfetkaaaa
Mój ma 4msc i 2 tyg ostatnio ważył 7500g a urodził się z wagą 3000g zalezy z jakiej wagi Twój mały startował.

moja niunia ma obecnie 6 mies a waży 6500g startowała z wagi 2800g mieści się w 25 centylu

jest drobniutka ; można się niepokoić gdy nagle z 25 centyla zrobi się 75 i odwrotnie każde dziecko rozwija się we własnym tempie

wychodzi u was 90 centyl tak mniej więcej róznica wagowa 200g w ciągu 3 tygodni to nie jest taka tragedia dziecko w wieku 5 miesięcy zwieksza zapotrzebowanie na pokarm i to jest jak najbardziej normalne

moja urodzila sie 6 grudnia. Teraz ma 7 600 pediatra twierdzi, ze to prawidlowa waga!( dziewczynka)

moja urodzila sie 6 grudnia. Teraz ma 7 600 pediatra twierdzi, ze to prawidlowa waga!( dziewczynka)

Gość gryczka
Syn urodził się pod koniec listopada z wagą 3200g. Obecnie waży ok.8,5kg, jest dosyć gruby, chyba 75 centyl. Na moim mleku tak się spasł ;-p Mam nadzieję, że jak zacznie chodzić to schudnie :-)

Gość kleosia samosia
No to czego ona sie czepia wagi mojego malca? Mały urodził sie z waga 3600 a teraz ma 8 500 wiec ja tu nie widze zadnych odchylen, a wrecz przeciwnie troszke duzy jest:):):):)