Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk__27

Na żonę wezmę tylko taką dziewczynę, którą była dziewicą.

Polecane posty

Gość Patryk__27

Mam 27 lat i zaliczyłem już sporo lasek, ale nie wyobrażam sobie z żadną z tych kurewek spędzić życia. Traktuję je jak przechodzony towar, bo nie są nic warte, skoro dają każdemu kto popadnie. Wbrew pozorom są to w większości wykształcone i dobrze zarabiające kobiety z mojej branży :O Jeśli nigdy nie spotkam szanującej się dziewczyny, która dopiero ze mną straci dziewictwo, to w ogóle się nie ożenię. Sporo zarabiam i nie chcę, żeby ta kasa szła na utrzymanie jakiejś laski o mentalności dziwki. Większość moich kolegów ma podobne zdanie. Kobiety narzekają, że nie ma porządnych facetów i że nie chcemy się wiązać na stałe, ale po co mi na stałe laska, którą miało już kilkunastu czy kilkudziesięciu? Ja tych lasek nie darzę żadnymi uczuciami, traktuję je tylko jak kurwy z burdelu, tylko że bezpłatnie :D Pokochać mogę tylko porządną, szczerą i szanującą się dziewczynę, która ma coś do zaoferowania facetowi, jakieś szczere uczucia a nie tylko wyrachowanie. Zaraz pewnie jakieś kurwiszony na mnie wjadą, ze jestem szowinistą itp., ale mam to gdzieś. Mam kasę, urodę i mogę sobie jeszcze długo wybrzydzać i nie zamierzam się na dłużej wiązać z żadną laską o mentalności kurwy.

Gość sam też jesteś przechodzony
kto by takiego nosiciela chorób chciał?

Gość za żonę to ty weźmiesz
Heńka z kotłowni, matole, yebnięty w czachę.

Gość Patryk__27
ale zachowam w tajemnicy że straciłem dziewictwo z karolkiem w szkole podstawowej to było w szatni powiedział że pokaże mi coś fajnego no i stało się ale przecież to było raz i nie musi o tym wiedzieć

Gość tak to ona
U mnie nie małbyś szans. Brzydzę się takich ruchaczy bleee

Gość Zinnka
A wybrzydzaj sobie ile chcesz:) Takiego zarozumialca jak ty bierze sie tylko do lozka dla chwilowej przyjemnosci, ale na meza nigdy. Masz wymagania wobec innych, ale ciebie one nie dotycza, co? uczciwosc Kalego hehehe A badz sobie starym kawalerem, nikt ci nie broni.

no tak- maz kase, urode i pusty leb .... wspolczuje. chujem myslacy !!!!!!

Gość nie lubie niedzieli
każda była dziewicą....kiedyś tam :D to wybór masz spory :D

Gość Patryk__27
No proszę, już się urażone dziwki wypowiadają i podszywają :D Wiedziałem, że tak będzie. sam też jesteś przechodzony - chyba nie myślisz, że nie stosuję prezerwatyw sypiając z takimi laskami? Nie chcę zarazić potem czymś mojej ukochanej. Regularnie się badam, nie szkoda mi na to kasy, bo zdrowie jest najważniejsze. Już mnie kilka lasek pytało, czemu się do nich więcej nie odezwałem :o Te zdziry naprawdę potrafią być bezczelne. Moi koledzy i ja czasem zaliczamy te same panny i wszyscy wiedzą, ile są warte. Wielkie panie prawniczki z koziej dupy, a tak naprawdę to zwykłe kurwiszony, bez szacunku do siebie i innych.

Gość jesteś nieźle neurotyczny
jak mierzysz inną miarką je a inną siebie. No ale to typowe dla chorych psychicznie.

Gość Patryk__27
julkares - czemu niby mam pusty łeb? Bp biorę jak dają, wręcz narzucają mi się? Jedna laska, z którą spotkałem kilka razy, miała nadzieję na ślub i dzieci :D

z toba sie nie kurwilam wiec mnie od dziwki nie wyzywaj. dziwki to w swoim lozku trzymasz. nawet zdania normalnie napisac nie potrafisz !!!! cytuje '' na zone wezme tylko taka dziewczyne, którą byla dziewica'' odpowiadam kazdakiedys byla. BYLA . ale kretyn !!!!

Gość nie lubie niedzieli
no to ona choć to miała bo dla ciebie chyba już nie ma nadziei :D

kumasz jakie dlupoty piszesz !!! jak nie to przykro mi ale ja ci dluzej tego tlumaczyc nie bede. nie mam cierpliwosci do tłuków !!!

Gość Patryk__27
Jesteście śmieszne :) Najpierw dajecie dupy komu popadnie, a potem się foszycie jak ktoś wam napisze kilka słów prawdy. Żałosne :)

Gość dżozefina
Byłam to i ja kiedyś, załapuję się?:-)) a tak poważnie to koleś masz kompleksy i tyle, możesz zaprzeczać, ale to widać od razu po Twoich wypowiedziach, swoją drogą ciekawe jaki prawnik czy w ogóle dorosły facet siedzi na kafe w weekend z rana? Znam kilka dziewczyn co "trzymają" cnotę dla przyszłego męża, ale one tego samego wymagają od przyszłego wybranka, więc szukaj dobrze....

Gość malinowy soczek
Skoro nie sznujesz tych kobiet, z ktorymi sie spotykasz, to znaczy ze nie szanujesz takze siebie. Masz duzy problem. Ale nie z kobietami. Tylko z wlasna psychika. Wspolczuje ci, chlopie.

Gość prawiczek lat 30
ten kto bierze nie jest lepszy od tego kto daje więc kolego jesteś tyle samo warty co te dziewczyny

skad wiesz ze dupy dajemy skoro nas nie znasz. za to my wiemy na 100% bo sam to napisales ze ty ruchasz wszystko co sie rusza. zal mi ciebie

Gość prawiczek , rozumiemy, że to
Patryk_27, ty przeżyty głupku nie z tej epoki. Myślisz, że to jak kiedyś, chłop, może być, jak żaba, byle nie baba. Myślisz głupku, że dziewczyny, dzisiejsze to są tak głupie jak ich matki, Puknij, się w ten durny łeb, kobiety , także zaliczają facetów, bo są samodzielne. I myślisz, że kobieta, która jest ustawiona w życiu, ma , mieszkanie , samochód, dobrą pracę, chce spojrzyć na faceta, który będzie chciał, sie rządzić i udawać Greka, nie te czasy, baranie. No może jakaś katoliczka, al;e one takich ruchaczy wolą osikać, mając, porządnych chłopaków, co nie ruchali wszystkiego, co sie rusza na drzewo nie ucieka.

Gość Patryk_27
przepraszam Was kochane kobiety, nie wiem czemu pisałem takie obraźliwe rzeczy w poprzednich postach. jestem głupi wybaczcie :)

Gość pracownik nfz
"kasę, urodę" i siedzę o 10.00 w niedzielę na kafe? czyli jestem mały, pryszczaty, noszę okulary na pół twarzy i mam składak Wigry 3, gdybyś mondziole żył jak opisujesz w swojej fantazji to siedziałbyś teraz w necie tylko odsypiał kolejną burzliwą noc, marne prowo:D

Gość prawiczek z warszawy
Każda kiedyś była dziewicą :D

Wyraźnie napisałem, że chodzi mi o dziewczynę, która straci dziewictwo ze mną. Wczoraj wieczorem kończyłem ważny projekt, nie zamierzam zawalać dobrze płatnej pracy dla przelecenia jakiejś dupy, czasami mam na to czas w tygodniu. Nie pracuję tak jak wy od poniedziałku do piątku, tylko wtedy, kiedy chcę :) A to forum czasami czytam i śmieję się z bladzi, które się na nim wypowiadają. No dalej, spróbujcie mi dowalić :D I tak mnie to nie rusza, bo to ja mam przewagę nad wami, nieszczęsne ruchadełka rozkładające nogi przed każdym :) Przykro mi, ze tak was obruszył mój topik, ale taka jest prawda.

Wszystkie takie samodzielne i bogate, a każda jęczy że nie może nikogo znaleźć. Pfff. Jak przechodzona to i nie może.

Gość slonecznyraj
heheh rozbawiles mnie....jestes czlowiekiem zyjacym z przekonaniem o wlasnej wyzszosc. Ok, mozna i tak. Tylko po cholere robisz to ponizajac innych? Kompleksy?

Gość dżozefina
A kto Ci powiedział, że my takie dziweczki, ja akurat tylko z mężem, ale gdyby mój mąż w na kafeterii siedział to bym chyba ze śmiechu padła, oj dobra dzieciaku idź odrób już lekcje żebyś po nocach nie musiał siedzieć:-D śmieszny jesteś swoją drogą

Gość pracownik nfz
nie masz się czym chwalić chłopie, też kiedyś żyłem tak jak Ty ale jak licznik przekroczył 30 panienek, to już mi się przejadło i teraz szukam normalnej ciepłej kobiety, we wszystkim trzeba mieć umiar, tak się zatracisz w tym zaliczaniu, że nie będziesz w stanie mieć normalnych relacji z kobietami i możesz wtedy zapomnieć o żonie, bo nie utrzymasz tego związku albo będziesz miał tylko piekna lalę na pokaz i dalej będziesz bzykał na boku, smutna perspektywa

Gość wprowadzenie nowego podatku
kup sobie dmuchaną lalę z hymen, i się ciesz matole. A przy okazji dowiedz sie kiedy przyjmuje psychiatra, wiścig szczurów żle na ciebie wpływa. Pojedź na Mazury odpocznij, a najlepiej do Gierłoża, tam w bunkrze Hitlera, może znajdziej niewypał i się rozerwiesz.