Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk__27

Na żonę wezmę tylko taką dziewczynę, którą była dziewicą.

Polecane posty

Gość do marta pzń
ale pewnie on nie jest prawiczkiem

Autor ma do tematu podejście Arabskie - czyli takie, które wyznają przedstawiciele przedstawianych za wzór mężczyzn wśród Polek. Istny paradoks i ujawnienie kompleksów ganiących kobiet.

Gość Faith niezalogowany
Posłuchaj (poczytaj) rad mądrego człowieka (mnie).

Gość Sentymentalny Wojownik
> Nie powiedziane jest, że dziewica nie zdradzi. ale wiadomo, > że nie-dziewica zdradzi zawsze. Jak tylko będzie niezadowolona. > a kobieta zawsze jest niezadowolona. Skąd wiesz, która zdradzi, a która nie? Kobieta może zdradzić swojego partnera po to, aby sprawdzić jak jest z innym, ale jeśli wcześniej miała już kilku to teraz nie ma powodu, aby sprawdzać innych. > No i oczywiście kwestia seksu. Im kobieta mniej miała mężczyzn > wcześniej tym lepszy. Nie prawda. Bodajże Izdebski prowadził kiedyś badania dotyczące wpływu partnerów seksualnych na jakość seksu u kobiet. Wyniki były akurat odwrotne - jeśli kobieta miała wielu partnerów, to miała bardziej satysfakcjonujące życie seksualne. > I mniejsze prawdopodobieństwa zarażenia się czymś brzydkim. Z tym się akurat zgodzę, ale zauważ, że nasz wątkotwórca też pod to podpada. > Seks tylko po ślubie, bo wtedy jest czysty. To się wreszcie umyj, brudasie.

Gość z Torunia to mogą pochodzić
na autora tego tematu, jest tylko jedno określenie" świński ryj"

Gość mój stary jedzie na rowerze ;)
jestem dziewicą ale mam do siebie szacunek więc nie oddam cnoty byle komu :O Czyli jakiemuś ruchaczowi,czy Ty myślisz że różnisz sie czymś od tych dziewczyn co z nimi sypiasz? Różnisz sie tylko tym,że jesteś hipokrytą,bo one to są te złe,a Ty jesteś ten dobry.Sorry,ale albo one są dziwki a Ty dziwkarz,albo zarówno one korzystają z przyjemności życia jak i Ty.Poza tym nigdy nie zrozumiem jak można sypiać z kimś kim sie gardzi.Skoro one dają Ci przyjemność powinieneś je szanować.Albo skoro takimi gardzisz powinieneś je omijać z daleka...co to za przyjemność obcować z kimś kim sie gardzi? A może proponuja Ci ślub bo dałeś im nadzieje choćby nieświadomie? Może właśnie myślą,że skoro sie z nimi przespałeś to z nimi będziesz..to nie jest nic dziwnego.To niesprawiedliwe żeby dziewica była z dziwkarzem.Ja chcę szanującego sie kolesia i szanującego kobiety.

Gość mój stary jedzie na rowerze ;)
aha,poza tym,skoro zawsze "bierzesz jak dają" to jaką miałabym gwarancję,ze będziesz wierny?? Potrafiłbyś sie ustatkować po takim życiu? Zmienić nawyki i styl życia? Mam co do tego pewne wątpliwości..a że sama oferuje wierność to i wierności wymagam.

Gość what the f...... ?????!!!!!!!
ty chcesz dziewice tak?...ale moze ta dziewica chcialaby tez faceta ktory nie sypial z tyloma kurwami tylko zeby se poruchac nie sadzisz....cos tu nie tak o.O''

Gość na męza tylko prawiczek
zadna męska szmata :O ani jakiś etatowy ru chacz !Jak bym sie dowiedziała...to na śpiku bym uchlastała !:O 🖐️

Gość uut
ty nie zaslugujesz na porządną kobiete bo sam jestes nieporządny! w dodatku pusty,myslisz ze kasa wyglad i seks sie liczy..jak widac zaliczanie podbudowuje twoje ego :O

Gość uut
Autor ma do tematu podejście Arabskie - czyli takie, które wyznają przedstawiciele przedstawianych za wzór mężczyzn wśród Polek. - że co? :O jaki wzór? ja jestem polką i gardze arabami brudasami którzy w ogóle nie szanują kobiet i są tępi i mają zjebaną religię i sa brzydcy a co do zdrady to zdradzi ta,któa nie ma zasad :P wtedy nie ważne czy miała kogoś przed czy byłą dziewicą.

sam sobie odpowiedziałeś :/ przez takich jak ty o dziewicach mozecie sobie pomarzyc skoro ruchacie na prawo i lewo z reszta sam nie jestes lepszy, meska kurwa i tyle, myslisz ze porzadna cie zechce? haha

Gość sabinka55555555555
pozostaje ci sie zenic z muzulmanka,bo to one jedynie traca dziewictwo dopiero po slubie :) no ale to wtedy musialbys byc muzulmaninem zeby sie zgodzila na ciebie :D

Gość Ivithia
Moim zdaniem ciężko jest wypowiedzieć się na ten temat. Jest wiele dziewczyn, które chcą pozostać dziewicami do ślubu. Rzadko jednak trafiają na takich facetów jak ty. Wtedy poddają się żądzy mężczyzn. Potem są dwa wyjścia: >zostają wykorzystane i porzucone >biorą ślub z nim Oczywiście, podobnie jak ty uważam że dziewczyna, która daje dupy każdemu nie jest warta wziąć ślub, założyć rodzinę. Ale w wypadku, gdy została wykorzystana? Nie chce być starą panną, a facet przed ślubem stawia ultimatum. Ta, myśląc, że to ten jedyny zgadza się. W końcu, skąd ma wiedzieć, że to ten? Uważam, że jeśli tylko znajdziesz dziewczynę swoich marzeń, nie będziesz patrzył na to, czy ma błonkę. Pod warunkiem, że nie jest dziwką. Powodzenia życzę. :)

Gość myszawsosie
Jesteś żenujący. Ty ich nie zaliczasz, to one zaliczają ciebie. :D Wyzwolona kobieta traktuje mężczyznę jako narzędzie do zaspokajania własnych potrzeb, które wymienia się w razie wadliwości sprzętu. ;) Wymagasz czegoś, czego sam nie realizujesz, ba gardzisz tym czym się sam zajmujesz ! :o Wg twojego toku rozumowania jesteś dziwkarzem i kurwiarzem, a do tego hipokrytą, prostakiem i ignorantem. Seks to samo zdrowie, radość oraz obustronna przyjemność obojga partnerów. Niby czemu atrakcyjna kobieta miałaby sobie odmawiać takiej rozkoszy ? Masz zerową wiedzę na temat popędu seksualnego u kobiet, który w niczym nie odbiega, a nierzadko przewyższa męski odpowiednik. Śmiem twierdzić, że kobiety gorzej znoszą głód seksualny. Mnie aż mnie mdli od tych moralizatorskich pierdół, które notabene nie mają nic wspólnego z wszelakimi zasadami, porządnością oraz szacunkiem do swojego ciała, a wygłaszane są przez facetów, którzy sami sobie "używają", ale kobiecie zabraniają, czysty egoizm i hipokryzja. Trzymanie cnoty nie ma żadnej wartości same w sobie. Obrzydzają mnie faceci pragnący dziewicy, dziewczyny nietykalnej, która nie ma szansy spotkać różnych mężczyzn na swojej drodze, cieszyć się wolnością i młodością, zdobywać doświadczenie, odkrywać swoją kobiecą seksualność, być w pełni świadomą swoich potrzeb seksualnych, zostać wypieszczoną do granic szaleństwa, spełniać swoje najskrytsze fantazje, po prostu czerpać przyjemność z tego seksu, a nie się od niego na siłę wstrzymywać, w imię utopijnej ideologii "porządności", która panuje w PL.