Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adula ;))

Pomogę w dziedzinie kosmetyki i kosmetologii :):)

Polecane posty

ale ja napisalam, ze wlasnie nie mam cery tlustej. jakim kosmetykiem moge pozbyc sie tego z nosa? mam 19lat

Gość Adula ;))
Zacznijmy od oczyszczania twarzy,warto czasami udać się do kosmetyczki na taki zabieg,fakt faktem,że czasami wągry i zaskórniki powracają,ale po długim czasie.Pomagają też plasterki do oczyszczania twarzy z firmy "Nivea",to również pomaga na pewnien okres czasu gdyż z jego biegiem dziurki ponownie się zapychają,można również zastosować "homeopatię" hehe :) np : domowy tonik,który robimy w następujący sposób : przegotowana woda lub mineralna i cytryna,tym przemywamy sobie twarzyczkę.. ważne jest również nawilżanie buzi ;)).Polecam też emulsję matującą z firmy Iwostin - wągry zmniejszą się. jeżeli jeszcze jakieś pytania to zapraszam!

Gość madziag195
hej che się wybrać na kurs kosmetyczny czy ktos mógłby mi powiedzieć jakie będę miała obowiązki? Czy są również jakieś przedmioty do nauki i jakiś egzamin? Czy tylko nauka robienia makijażu?

Miałam dwa pytania, ale na jedno odnośnie zaskórników już widzę, że mi odpowiedziałaś przy okazji :) to mam drugie pytanie: mam na nosie kilka nieznaczących piegów, ale co roku na wiosnę pojawiają sie nowe i są bardziej widoczne... po czym na zime znowu znikają.. jak sobie z tym poradzić?

dzieki za odpowiedz:) a ile kosztuje taki zabieg oczyszczania twazy i na czym polega?:p

Gość Typcery
Hej Adula:) dzieki za odpowiedz na moje pytanie, oczywiście skorzystam z twoich porad:) I pamietaj! nie poddawaj sie dziewczyno, nie daj sobą manipulować, olej tych niewdzięczników co to Twój topik zniszczyć chcą ,bo jeszcze tego nie zrobili , i Ty im na to nie pozwól ,widze tu sporo zainteresowanych, a bedzie jeszcze wiecej trzymam kciuki!! Zajrzę za jakis czas . i mam nadzieje że bedziesz górą;) Pozdrawiam.

Gość Ewkaa 32
Cześc :-) Adula możesz mi napisać jaka jest różnica między tymi kremami la prairie pod oczy? 1.Cellular Eye radiance cream 2.Cellular Eye contour cream z góry dziękuję 🌼

Gość Ewkaa 32
Adula jesteś :-)

Gość Ewkaa 32
Autorko jesteś ?