Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adula ;))

Pomogę w dziedzinie kosmetyki i kosmetologii :):)

Polecane posty

Gość gojaaa.a.a.a
ja byłam u prywatnego niby bardzo dobrego ale faktycznie badan na poziom hormonów nie wypisał, ale dobierał takie tabletki które mają zróznicowana ilość hormonów w koncu powiedział że nie ma już mozliwości żeby na jakies nie była uczulona schował 150 zł i tyle się dowiedziałam :/

Coś z testosteronem mozesz mieć nie tak bo moja kumpela miała pryszcze a jednoczesnie skóra jej sie łuszczyła i świeciła to nienormalne ... testosteron może namieszać nieźle

Gość ferggie
gojaaa.a.a.a wiesz mi na poczatku brania tabletek tez zdarzaly sie nudnosci itp organizm potrzebuje minimum 3 miesiecy na przyzwyczajenie sie do hormonow. a jesli moge wiedziec to jakie bralas ?

Gość i znowu te pory
do Ferggie czy ja Ci tam pusta to sama jestes pewnie tez skonczylas jakies studium na pipidowie to tyle wiesz co g....i jaka Ty jestes kolezanka po fachu chyba po łopatologii bo napewno nie po kosmetologii

Gość ferggie
myslcie co chcecie. powiem tylko tyle ze nie jestem ta ada. Aha i studiow jeszcze nie skonczylam bo koncze drugi rok kosmetologii nie zadnego studium

Gość i znowu te pory
No to juz wszystko jasne to jak skonczysz to pogadamy moze przez rok jeszcze cie czegos naucza a poki co nie gadaj glupot

Gość ferggie
do i znowu te pory naucz sie rozrozniac kosmetologie od kosmetyki pania kosmetolog mozna byc po studiach a po studium kosmetycznym ma sie wyksztalcenie technika uslug kosmetycznych

Gość gojaaa.a.a.a
ferggie ale to nie były zwykłe wymioty ja te tabletki brałam przez 3, 4 dni i wymiotował 15/24 h to był koszmar i tego naprawde nie dało sie przetrzymać i tak się dziwię że wytrzymałam z tym kilka dni:/ Brałam cilest, milvane, novynette, diane, yasmin. Mam potwornie bolesne miesiączki, może to tez kwestia niedoboru albo nadmiaru jakiegoś hormonu i zaobserwowałam u siebie wzmozone owłosienie na brzuchu, dziwne bo od pepka w dół mam taki delikatny ciemne włoski, to może faktycznie jest to nadmiar testosteronu.

Gość ferggie
ja nie przejelam jej roli. a kazdemu mozna udzielac sie skoro jej teraz nie ma i stanelam w jej obronie bo tak chcialam

Gość i znowu te pory
wiec poki co nie masz ani tego ani tego czyli dno:)

Gość Adula ;))
ferggie spadaj to moj temat!! Wcale nie kopiowałam wypowiedzi z innego forum tylko tak samo myslałam jak ktos inny czy to takie dziwne??

hej a ja mam problem dotyczacy skory na nosie. od kad pamietam mam tam mnostwo zaskornikow i wagrow, ktore wygladaja jak male brazowe piegi. co chwila musze to obrzylistwo wyciskac. a teraz drugi problem- pewien czas temu otwarly mi sie pory na policzkach. jest to chyba nawet gorsze od wagrow. jak moge skutecznie i NA ZAWSZE pozbyc sie moich problemow? dodam, ze mam skore zwykla ani tlusta ani sucha.

Gość ferggie
i znowu te pory DNO TO TY MASZ W MOZGU ALBO LEPIEJ W PIZDZIE IMBECYLU

co do tego nosa- wydaje mi sie, ze to tez przez to, ze on mi sie poci. od dziecka gdy jest goraco pojawiaja sie na nim kropelki

Gość ferggie
I znowu te pory nie pisz nic do mie bo widac rze nie masz poiecia imbecylu

to odpowie mi ktos czy mam sobie isc? nie sprawia mi przyjemnosci czytanie waszych wzajemnych wyzwisk

Gość i znowu te pory
tangeska mysle ze po prostu musiz uzyc antyperspirantu na nos rzeby sie nie pocil

Gość i znowu te pory
a przemywac porannym moczem?

Gość ferggie
To musi pewnie niezle walic od ciebie jak ci sie tak nos poci fuj co za niechluj

Gość Do fergie
nie musisz byc nie mila i wyglaszac swoje komentarze bo sa one nie na miejscu

cooo zaczarnilam nicka i podszywacz ktory obrazal ma lipe

Gość Adula ;))
Ludzie potafią być bezczelni i tak fajny temat zniszczyć w mgnieniu oka.. ferggie wspolczuje ci... bo wiesz duzo rzeczy a inny potrafia tylko zrobic sobie z tego jedno wielkie posmiewisko.. to jest przykre myslalam,ze bede mogla wykazac sie w tej roli.. skonczylam STUDIUM! to jest roznica od mgr.. szkoda gadac

Gość Adula ;))
Tangeska,pod żadnym pozorem nie możesz tego wyciskać..to przenosi się potem na całą twarz,co do pielęgnacji cery tłustej to powyżej wyczerpująco się na ten temat wypowiedziałam,jeżeli będziesz miała jeszcze jakieś pytania co do produktów to słucham :)