Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy szukam na forum

nie chce standardowego wesela/przyjecia ..ktora miala cos innego?

Polecane posty

Gość pomocy szukam na forum

bedzie ok 30 osob,sami najblizszi myslalam o czyms w stylu przyjecia na ...statku podczas rejsu np wisla tylko nie wiem czy to dobry pomysl chcialabym cos innego moze wy macie jakies pomysly?

a może małe przyjęcie w wynajetej stodole? wiejskie klimaty są teraz w modzie

Gość zachcialo mi sie slubu
martaw82 jaja sobie robisz...? przyjecie na statku fajna sprawa - nigdy czegos takiego nie widzialam - poza serialem "teraz albo nigdy" :D nie wiem tylko czy ktos nie bedzie rzygal... ja nie robie tradycyjnego wesela :) robie male przyjecie dla najblizszych. trzeba sie jednak liczyc z tym ze nie kazdy w rodzinie bedzie zadowolony... no bo dla tych ze wsi (nie obrazam tu wsi - mam nadzieje "tradycje" moich czlownkow rodziny) to wesele na mniej niz 150 osob to nie wesele...

Gość Dorotii32
A może zdecydujesz się wynająć firmę organizującą śluby i wesela? Ja byłam na ślubie zorganizowanym przez firmę RoyalDay i aż mnie zazdrość trzęsła, że mój ślub tak nie wyglądał. Nie dość, że można sobie pozwolić na organizację czegoś niezwykłego to jeszcze wszystkim zajmuje się ktoś za ciebie! Tobie pozostaje tylko akceptować pomysły.

Gość majka..aa
co ty piszesz? na statku bylo by źle? wlasnie przeciwnie.. byloby idealnie.. jeśli 30 osób mialoby ty;lko być to mi sie podoba.. przynajmniej oryginalnie.. każdy by zapamiętał takie wesele.. :) ----------------- Prezent Ślubny! NIEZWYKLE EKSKLUZYWNY PREZENT W POSTACI SAMOLOTU POKRYTY CHROMEM http://gadzeteo.pl/pl/p/Samolot-na-baterie-sloneczna-chromowany/91

Gość Dorotii32
majka..aa piszesz do mnie? Nie twierdze, że na statku byłoby źle! Też uważam to za świetny pomysł. Autorka pytania jednak nie jest przekonana i pyta nas o inne rozwiązania. Stąd moja propozycja. Taka profesjonalna firma najlepiej może pomóc w wyborze czegoś niestandardowego. Zresztą nawet gdyby pozostać przy propozycji statku to taka firma mogłaby pomóc w sprawach organizacyjnych. To jednak kupa różnych spraw do ogarnięcia i załatwienia.

Gość mini ratka
kolezanka miala taki fajny slub, moze nie jakis oryginalny, ale bardzo gustowny. zaproszeni byli tylko rodzice i rodzenstwo z rodzinami czyli jakies 14 osob, cala impreza w Zakopanym, wyjezdzali juz w piatek i byli tam caly weekend. w sb slub w malym drewnianym kosciolku, sama impreza w restauracji z widokiem na gory:) pieknie:)

Pomysł z rejsem na statku jest cudowny :) poza kilkoma małymi szczegółami, np. czy ktos nie ma choroby lokomocyjnej, a czasami może ona wyjść niespodziewanie podczas rejsu... a inna sprawa to taka, wynikająca trochę z pierwszej, że na statku trochę "buja" i wiadomo, stoły, talerze itd... różnie może być..

Gość 176786327846723647238
Buja???? No chyba na morze nie wypłyną. Byłam an weselu które odbyło się na duży statku wycieczkowym...zupełnie nie czuć bujania...chyba że na żąglówce planują przyjęcie. Wrażenia super bo pogoda była świetna....ja polecam, dobrze się bawiłam, a przyjęcie było na 150 osób

Gość Dorotii32
Faktycznie uroczystość na statku może kryć w sobie pewne trudności. Chyba najtrudniejszym może okazać się niespodziewanych atak choroby morskiej. Jeszcze gorzej gdy na statku znajduje się duża grupa gości. Mimo wszystko z chorobą morską można walczyć. A nawet trzeba. Organizując wesele na statku zawsze trzeba brać pod uwagę ryzyko wystąpienia takich problemów. Pewnie jest tego o wiele więcej i nawet przeciętnemu człowiekowi nie ma prawa przyjść do głowy co jeszcze. Dlatego najlepszym rozwiązaniem są właśnie wedding plannerzy, którzy doskonale znają się na organizacji przyjęć weselnych. Taka osoba to pewność, że większość czarnych scenariuszy nie ma prawa się urzeczywistnić.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
Dorotii32, spamuj dalej, spamuj... tak subtelnie i delikatnie to robisz, że będziemy podziwiać :d

Gość BASKAAAA
CIEKAWE JAK NA statek wejdzie babcia i tesciowa po trapie,oby do wisly nie wpadly,ale pomysl super jak bedzie pogoda

Gość a ten statek
poplynie w jakis rejs czy bedzie zacumowany, poza tym masz zamiar zaprosci dzieci, jak tak to trzeba bedzie ich pilnowac zeby do wody nie wpadly to samo z kims kto wypije za duzopoza tym takie statki raczej nie sa za ladne

Gość gość
Ja polecam Państwu nową usługę z nielimitowaną ilością zdjęć. www.fotobudka-lublin.pl Dzięki licznym gadżetom, perukom i okularom, każdy kto staje przed obiektywem naszej fotobudki ma możliwość wcielenia się w całkowicie nową postać. Wspólna zabawa integruje oraz pozwala zażyć sporo szaleństwa. Zdjęcia są w kilka sekund a goście wychodzą z świetną pamiątką

Gość gość
Ja również polecam super sprawa. Fotobudka-lublin robi furorę ostatnio. Byłam na 2 weselach i moim zdaniem jest to super sprawa. Gość ma pamiątkę a ile zabawy i śmiechu przy robieniu zdjęć.