Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana .....

obraził się na mnie przez jedną głupią literkę

Polecane posty

Gość zalamana .....

od kilku miesięcy spotykam sie z chlopakiem, bardzo sie w nim zakochalam. On pracuje po nocach, potem w dzien odsypia. Więc dziś po południu piszę mu smsa: "cześć M. czy już się wyspałeś?" no i czekam na odpowiedź, długo nic, a zawsze szybko odpisywał. W końcu jakoś po godzinie przychodzi mi sms o treści: "Myślisz, że to było zabawne? Co cię to obchodzi?" No to mnie zatkalo normalnie, bo nie wiem o co mu chodzi. myslalam, myslalam i nic, w koncu coś mnie tknęło, zajrzałam w folder wysłane i czytam tego mojego smsa co do niego wcześnije wyslalam a tam było napisane:"cześć M. czy już się wysrałeś?" Więc normalnie serce mi zaraz mocniej zabilo, i strasznie glupio sie poczulam, tak szybko pisalam tego smsa, ze nawet nie zauwazylam tego. Dziewczyny poradźcie mi co teraz, nie chce go stracic przez taka glupote...

wyjasnij mu ,ze pomylilas sie i zrobilas literowke:)jak fajny to zrozumie,a jak nadal bedzie obrazony jak paw , to kretyn:)

Gość sdfghjkl
wyjasnij mu pomylke jak facet spoko to sam bedzie sie z tego smial a jak nie uwierzy to niech spada taki sztywniak.

Gość OneTwo
:D:D:D:D:D HAhahahaha :D:D:D:D:D:D Zaczekaj trochę, może mu przejdzie. Ja to normalnie padłbym ze śmiechu po takim smsie od dziewczyny.

jakiś cichociemny musi być, że się nie domyślił, że to błąd :D

Gość zalamana .....
ja mam 23 lata, on 27...

Gość gvebaebharbh
ciekawe jakim sposobem taki blad jak "p" i "r" leza na dwoch koncach klawiatury:D

Dźwigacz Jąder i ja tak ze sobą na cosdzień rozmawiamy :P

Gość zalamana .....
Ale to był sms, u mnie w komórce p, r i s są obok siebie :(

heh no pomyłki się zdarzają. w telefonie p i r są w tym samym klawiszu. ja kiedys zamiast napisac idę spac napisałam idę prac. pisałam w t9:P to i tak lepiej niż ide srac:D

Gość przeciez napisała tu matołku
że pisała smsa a nie na kompie. Na klawiaturze w tel. r i s są na jednym przycisku.

Gość gvebaebharbh
NieLubieNiedziel, sam jesteś baran i to włochaty.

Gość gvebaebharbh
bo ty oczywiście wszystko czytasz ze zrozumieniem, nawet posty na kafe. Gratuluję dużej ilości wolnego czasu i braku zainteresowan. Post przeczytalem pobieznie, pomylilem sie, owszem, ale normalny czlowiek napisalby "sorry, ale sie pomyliles" ale oczywiscie pozbawiony kultury niedziel musial mnie wyzwac od baranow.

Gość ghghguu8
hehe to ja kiedys chcialam napisac "ide do wojtka" a wyszlo " ide do źółtka" ;) tez w t9 :p

Gość gvebaebharbh
gdzies mam podpisy pod twoimi postami, z reguły stopki sa stekiem bzdur lub idiotycznymi sentencjami, ktore nic nie wnoszą do tematu, więc nie zamierzam tracic czasu na ich czytanie. BARANIE:D

obroc w zart i napisz ze martwisz sie poprostu czy jego zoladek dobrze pracuje nocne zmiany sa przyczynami zaparc i zlego samopoczucia a tak naprawde to poprostu napisz ze soe pomylilas napewno zrozumie kazdemu moze sie zdarzyc pomylka

Mi na t9 non stop bzdury wychodzą. Tu na forum czasem z tel piszę i musiałam się tłumaczyć bo też idiota się pluł, ze na klawiaturze takiego błędu niechcący się nie da zrobić:P