Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona kochanka

Napisać wiadomość jego żonie?

Polecane posty

Gość pseudonim pole obowiązkowe
wcześnie zaczęłaś > wróci do ciebie całe zło które wyrżądziłaś komuś

Gość prawde ci powiem
takie tan*** c*** nie maja szacunku do nikogo a wroci napewno do nich

Gość phiiiii
tylko kobieta "a ja jestem taką żoną o której piszesz i kochanka też mówiła mu że chcę go zatrzymać dla pieniędzy... Śmieszne, że nie macie innego wyjaśnienia.. W d**e może sobie włożyć te pieniądze !... Co do Twojego kontaktu.. ja bardzo bym chciała żeby jego kochanka chciała się ze mną kontaktować i wypisywała takie rzeczy, bo to b świadczyło tym że naprawdę ją zostawił a ona stara się walczyć... Ale wiedziałabym i miala pewnośc że ją zostawił..." a ja się dziwię takim kobietom, które wiedząc o kochance zostają z takim padalcem i jeszcze uważają, że "wygrały". Kurcze zamiast pognać dziada szybko i daleko, to one śmigają dookoła takiego księciunia i się martwią, czy ten romans trwa czy już się skończył a nowy nie zaczął. Jednym słowem lipa droga pani.

Gość tylko kobieta
phiiii, bo najłatwiej jest zostawić i zacząć od początku... podobno.... Najłatwiej się poddać i wywalić za drzwi... Nawet nie zdajemy sobie sprawy jak ciężko zostać i to znosić.. Ja do tej pory nie podjęłam decyzji czy odejść czy zostać.. U nas to wszystko bardzo świeże i czekam aż opadną emocje... Ja już naprawdę jestem w kiepskiej sytacji i pierwszy raz serce i rozum stoją na zupełnie innych krańcach... Rozum mówi, uciekaj, bo on Ci,ę jeszcze skrzywdzi, że to nie koniec... a serce ... serce bije i wydaje mu się że pęknie jak jego nie będzie...

Gość wcześnie zaczęłaś
tak Robercik, w ogóle nie widać, żeś zgorzkniałą żonką (otyłą zapewne), którą zdradza mąż :D

Gość śmieszna jesteś jak nic
na żonie chcesz sobie odbijać tchórzostwo faceta ? straciłaś 3 lata nie przez jego żonę, nie przez niego ale własną głupotę...bo niby czego oczekiwałaś ? że ułożysz sobie szczęśliwy związek z wielokrotnie zdradzającym facetem ?

Gość kobiety, ogarnijcie sie
kolejny ten sam schemat. facet jest zonaty, dzieciaty, mowi jak zona go zle traktuje, juz nie rozumie, ciagle robi wyrzuty, a on szuka bratniej duszy, chce sie czuc znow wyjatkowo i podarowac drugiej osobie uczucie - w tym wypadku kochance. Facet, ktory chce bzykac kobiete bez zobowiazan czyni tak bez zadnych wyrzutow sumienia. a gdy kochanka mu sie znudzi, to wraca do zonki, pod pretekstem wspolnoty majatkowej, ze nie zrobi tego dzieciom, bo je kocha, szanuje - po prostu poswieci sie w imie szczescia swojej rodziny, choc do zony nic nie czuje. a pozniej znajdzie sobie nowy "worek na sperme" i znow ten sam schemat bedzie uskutecznial. autorko, jestes naiwna do granic mozliwosci. nie ponizaj sie i nie pisz nic do jego zony. ona zapewne wie, ze robi jej takie numery. wcale bym sie nie zdziwil, jakby i ona go zdradzala z jakims kochasiem.

Gość zdradzona kochanka
Co robić

A ja znam takie przypadki że właśnie facet zapatrzony w kochankę, tylko brakuje mu jaj, bo albo w domu ma despotkę albo po prostu tak mu wygodnie. Bo przecież pobiegnie kiedy chce i dostanie czego chce, a później na kilka dni wraca do żony , mówiąc że ja nie kocha ale robi to dla dzieci... moje zdanie jest takie... jesli zależy Ci na nim walcz i dowiedz się dlaczego tak wygląda sytuacja, choćby szantażem, jeśli nie chcesz być z takim człowiekiem znajdź sobie hobby ;)

Gość ona też jest żonata
jak zwykle podkurwiona kochanka :) jak mozna sie brac za zajetego faceta. nidgy nie zrozumiem. po co chcesz do niej pisac? kurwa, myslisz ze ona juz nie cierpiala po tym jak on JĄ ZDRADZIL? dowalac jej chcesz? pomysl. wiodla spokojne zycie, a tu bach, facet ja zdradzil. to jest koszmar. nie wiesz jak ona to przezyla, czy leczyla sie u psychologa czy co.. ratowala rodzine. bo sa dieci. sa dalej razem, ale ty kurwa jestes tak urazona ze chcesz rozpiedlac jej wszystko. to on jest winien! to jemu nie wiem, wysmaruj auto, przebij opony, a ja zostaw w spokoju ! malo wycpierlaa? ja pierdle.. jestes zalosna

Gość zdradzona kochanka
Kilka podszywów było, ale to nic. Oj jeszcze dziś dostałam smsa jak to mnie kocha, jak jemu też nie jest łatwo, jak wie, że mnie to zaboli ale jestem piękna i młoda i poukładam sobie jeszcze życie, że sobie poradzę a on nie odejdzie bo jest potrzebny dzieciom i chce patrzeć jak one dorastają. Żałosne wyświechtane slogany. Ja głupia mu wierzyłam, zostawiłam wszystko co miałam a on się nagle rozmyślił. Urocze. Teraz pewnie siedzi i się zastanawia czemu milczę, gdy powinnam go błagać na kolanach. Nawet sms wysłał trzy razy bo widać nie dowierzał, że mogę mieć wyłączony telefon. Zastanawiam się ciągle czy do niej napisać i jak to zgrabnie ułożyć. Prawdę mówiąc mam w nosie jej uczucia, tak jak ona wcześniej moje - wypisując do mnie bzdury. Ciekawi mnie jakie kłamstewka jej wciskał.

Gość hehe :D
Jasne, te jego teksty można między bajki włożyć. Na czele z tym: "jak to mnie kocha, jak jemu też nie jest łatwo." "Ciekawi mnie jakie kłamstewka jej wciskał." Moja droga żono - to tylko koleżanka. Spotykaliśmy się tylko i wyłącznie na pogaduchy, Wiesz, że kocham tylko Ciebie i nasze dzieci. Swoją drogą, facet zaprezentował stary numer. "Poużywał", naopowiadał bajek, a później wrócił do swojej żony, z którą go nic nie łączy, prócz ślubu i dzieci. Daj sobie spokój z pisaniem do jego żony. Nie poniżaj się, tylko zamknij ten rozdział w swoim życiu i idź dalej - mimo, że to boli, gdy ktoś nas w ten sposób potraktował.

Gość masz w nosie jej uczucia jak
ona wczesniej twoje? kurwa kto komu ropierdolil malzenstwo?! masz tupet. tępa pizda do ruchania. nie dziwie sie ze facet nie chce byc z taka wywloka jak ty!!!!!!!!!!!!!

Gość dużo tych typów
noo standardzik bym powiedziała... wiesz, jesli Cie to krzywdzi to napisz mu zeby sie do Ciebie nie odzywał i tyle... musisz przejrzeć na oczy.. on poprostu to nie facet z krwi i kości, i nie wie czego chce... skoro Ty potrafiłaś postawić jakiś krok i odeszłaś od męża ..jak rozumiem dla niego... powinien chociaż zrobić to samo... miłości nie da się zrozumieć ani zaplanować- to do tych którzy potępiają tych co zakochali się w zajetych... niech teraz on walczy o Ciebie, niech Ci udowodni ta miłość..chyba że udowadnia tylko przez smsy -no to żal...

serdecznie zapraszam na mój nowy blog pozioma1990.blogspot.com prosze komentować

Gość uwazam ze to jemu
brakuje jaj, wpierdolil sie w kochanke i ani w jedna strone ani w druga,a teraz po 3 latach tchorzy lub mu sie znudzilo. jesli jego zona wie o was, to tym bardziej krzywdy jej juz wiekszej nie zrobisz a jemu? prosze bardzo,niech on tez przejrzy na oczy ze takie 'uklady' to nie zabawa...

Gość witamina K
a ja byłam żoną do której zadzwoniła kochanka...ech! jego mina kiedy się dowiedział, ile wiem!! Nękała nas listami, gdzie wspominała jak się "bzykali", jak nie mogli się doczekac, jak chciała to.,,czy tamto... Dzis nie jestesmy razem. Z "pani kapitanowej" stałam się ledwo wiążącą koniec z końcem matką z dziećmi. I wiesz co radzę? Odegraj się na nim, za siebie i ową żonę!

Gość zdradzona kochanka
To jemu mam ochotę dokopać, zostałam oszukana i nie puszczę mu tego płazem. Może i nawet on mnie kocha, ale nie ma jaj.

Gość ssnddjdkdkdslsslslslsl
Ciekawe dlaczego chcesz jemu dokopać jej kosztem? Przypuszczam,że ona i tak przez Was oboje dosyć już się wycierpiała. Może pora zrozumieć,że on się tylko zabawił Twoim kosztem? On kawał buca, a Ty naiwna. Dlaczego chcesz do końca upodlić tę kobietę? Myślisz,że ona jeszcze nie ma dość?

Gość zdradzona kochanka
Niech wie z kim będzie żyła pod jednym dachem. Ja go już nie chcę. Kłamca, zdradzacz, manipulant i tchórz. Sms przed chwilą został wysłany. Koniec tematu.

Gość ssnddjdkdkdslsslslslsl
Jesteś pojebana i nie masz za grosz honoru. Koniec tematu.

typowe facet traktowal cie wylacznie jako odskocznia i najwidoczniej nic do ciebie nie czuje to ze pisze ze cie kocha? a co ma napisac? myslisz ze jakby napisal prawde, ze jestes dla niego tylko odskocznia, pania do lozka to tym wyznaniem zdolaby cie zaciagnac na sex? pisze i mowi to co ty chcesz uslyszec zebys nadal byla chetna do lozka z nim niestety takie sa "uroki" bycia kochanka uwazam ze powinnas napisac zonie jakiego ma gnojka w domu, moze wtedy facet wkoncu sie zdecyduje albo w prawo albo w lewo a nie ciagle w rozkroku ale ja stawiam ze bedzie blagal na kolanach zone o wybaczenie

autorko dobrze zrobilas zonie nalezy sie prawda, panu nalezy sie kop w tylek stac Cie na wolnego faceta, po co Ci taki ze zobowiazaniami zerwij ten uklad raz a dobrze

Gość dobrze ze wyslalas tej debilce
sms niech wie z kim zyje dla wygody

Gość przeicez ona wie z kim zyje
wie o zdradzie. to wystarczy. zal mi tej koebity.. a ty autorko jests jebnieta to potegi n!

Gość następna idiotka
dobrze ze wyslalas tej debilce sms niech wie z kim zyje dla wygody ///////////////////////////////////////////////////////// jakim prawem obrazasz jego zonę?

Gość gusKZb
15:27 [zgłoś do usunięcia] dobrze ze wyslalas tej debilce sms niech wie z kim zyje dla wygody to napisala sama autorka/debilka

Gość zdradzona kochanka
Nie, nie napisałam. Nie mam w zwyczaju obrażać ludzi których nie znam.

Gość napakowany chudzielec
nie sluchaj co ci mowia!!!! TAK napisz smsa a najlepiej idz i zrob awanture przy dzieciach.powiedz ze wiedzialas ze jest zonaty i dzieciaty!!! a potem rozpedz sie i zajeb tym pustym lbem o sciane ile tylko masz sil idiotko popaprana!!! jap....ie normalnie PATOLOGIA!!!

Gość Ngunhjufhf
Let's get together Everything will be all right "one love" Bob Marley