Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAGUBIONA 25

DLACZEGO TAK BARDZO NIE CHCE MIEC DZIECI????????

Polecane posty

Gość ZAGUBIONA 25

MAM 25 LAT I OD 7 LAT JESTEM W ZWIĄZKU Z MOIM PARTNEREM. OD 6 LAT BIORE PIGULKI ANTY , BO ZAWSZE BALAM SIE CIĄŻY....CHYBA TO DLATEGO , ZE MOJE OBIE SIOSTRY MIALY DZIECI W WIEKU 17 LAT A OBECNIE MAJA PO 5-CIORO DZIECI.!!!!!TERAZ CORAZ CZESCIEJ MYSLE O DZIECKU A RACZEJ O TYM ZE GO NIE CHCEM,A MOJ KRZYSIEK CHCE MIEC DZIECKO.ALE JA SIE TAK BARDZO BOJE , TEGO ZE SOBIE NIE PORADZE , ZE DZIECKO BEDZIE CHORE( DLATEGO ZE BRALAM PIGULY), NIE MAM POJECIA CO ROBIC ....KRZYSIEK UNIKA ROZMOWY NA TEN TEMAT....POMOZCIE

Gość autorko a ty myslisz , ze
myslisz, ze kogo to obchodzi ze ty nie chcesz miec dzieci.. ;P

Gość ZAGUBIONA 25
PISZCIE

Gość a co ci mamy pisac
????

skoro unika rozmowy na ten temat to ską wiesz ,zę on chce mieć dzieci ? a tak poza tym - jesteście małżeństwem ? macie mieszkanie ? pracę ? jesteście w stanie samodzielnie sie utrzymać ?

Gość ZAGUBIONA 25
NIE JESTESMY MALZENSTWEM, MAMY PRACE OBOJE , MAMY DOM WLASNY , A SKAD WIEM ZE ON CHCE BO KIEDYS O TYM ROZMAWIALISMY,,,,,,,

keidyś rozmawialiście ? i na tej podstawie sądzisz ,zę on chce dzieci ? na tej samej podstawie ja mogę powiedzieć ,zę chcę wielki Kanion ;)

Gość ZAGUBIONA 25
WCZORAJ W NOCY TEZ PYTALAM , POWIEDZIAL ZE CHCE ,

musiscie o tym porozmawiac, o swojej wizji zwiazku - to bardzo wazna sprawa - dzieci - jesli sie w tej kwestii nie zgodzicie to ja nie widze przyszlosci bo zawsze 1 osoba nie bedzie spelniona

Gość ZAGUBIONA 25
DLACZEGO TO TAKIE TRUDNE ?BARDZO KOCHAM KRZYSKA I NIE CHCEM BYSMY SIE ROZSTALI ALE TEZ NIE CHCEM NA SILE ZGADZAC SIE BA DZIECKO , KTORE BYC MOZE BEDZIE CIERPIALO W PRZYSZLOSCI ZE NIE POTRAFIE GO POKOCHAC..........