Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama nie do końca doskonała

wybieram sie na wakcję Grecja z 2,5 latką, na co zwrócić uwagę

Polecane posty

Gość laura189
Krem z bardzo dużym filtrem dla dziecka bo bardzo łatwo się jest poparzyć słońcem i coś po opalaniu, okulary nakrycie głowy. Ja byłam na wyspie i wiem, żę słońce jest tam bardzo zdradliwe szczególnie dla dzieci. Napisz w który rejon Grecji lecisz to może coś więcej poradzę.

Gość jabym
Na unikanie demonstracji.

bylismy na Krecie jak corka miala 2 latka; zabralismy to co zwykle na wakacje + ochrona przed sloncem, mala apteczke i tyle:)

Gość babymama
jak lecielismy do turcji synek mial dwa lata i miesiac.i lekarz powiedzial zeby dawac mu do picia coca cole jesli lubi.zeby pil jej duzo.to mialo mu pomoc w ewentualnych problemach zoladkowych z racji tego ze tam niby inna flora bakteryjna.nie wiem czy to za sprawa coca coli ,w kazdym razie nie bylo zadnych problemow. zdecydowanie polecam cos na komary.

Gość babymama
my nic nie wzielismy a na miejscu byly bardzo drogie.ale trzeba bylo kupic bo komary ciely wieczorami strasznie.mimo iz byl poczatek czerwca

Gość polilannaa
Właśnie wróciłam z Krety. Tak jak osoby wyżej napisały najważniejszy krem dla dziecka 50+ . Poza tym to co na każde inne wakacje latem. Ja zawsze zabieram ze sobą lekarstwa dla dziecka na gorączkę , biegunkę, wymioty tak w razie czego abym potem nie musiała szukać apteki.

Gość polilannaa
O.... na komary również polecam coś kupić ponieważ w tym roku strasznie gryzą!

jesli jedziesz w lipcu to naszykuj sie na okropne upaly ja bylam koniec czerwca i juz bylo strasznie gorąco.. przedewszystkim krem z najwyzszym filtrem, cos na komary bo jest ich tam sporo wez rowniez jakas podreczna apteczke syrop na goraczke jakis od kaszlu w razie czego kropelki do nas tak zeby miec wszystko pod reka przynajmniej ja zawsze zabieram dla synka jak lecimy do norwegii lepiej miec takie leki no i woda utleniona itp.. potem w sumei to co wszedzie sie zabiera tam najwazniejszy jest krem i unikanie slonca w poludnie

Gość 1234567890z
Pic wszystko z butelek, zero wody kranowej, herbatek z wody kranowej. Beda biegunki po ich wodzie. No i krem z duzym filtrem plus cos na glowe.