Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika32080

Prosze was o pomoc, mam chęć się zabić

Polecane posty

No bo nie chroni :D ale musiałby sobie spermą obsmarować palec i włożyć Ci do tzipy. W dodatku musiałabyś mieć dni płodne. 😴

Gość dziewica i w ciazy
ale o na nawet nie wie kiedy sa plodne a kiedy nie hehehhee:D

bo blona nie jest jak zamkniete szczelnie drzwi. Mimo jej istnienia dziewice miesiaczkuja, krew musi przeciez wydostac sie z drog rodnych na zewnatrz. Dlatego tez i w przeciwnym kierunku moze zawedrowac jakis zablakany plemnik ;) teoretycznie mozliwosc jest. Ale musialoby dojsc do wytrysku w poblizu ujscia pochwy... Moze do tego jeszcze przeniesienie spermy glebiej na palcach.. Wtedy moze tak...

Gość droga monisiu
moniczko najlepiej zrob test ciazowy, wszystko jest mozliwe, kazde takie zabawy moga skonczyc sie ciaza, trzymam kciuki zebys nie zaciazyla, ale jesli to sie stanie to pokochaj to dziecko. Po zrobieuniu testu najlepiej udaj sie do ginekologa zeby na sto procent wykluczyl ciaze, bo testy czasem sie myla

Koci nie warto :D Od kilku dni zakłada dziennie kilka/kilkanaście topików i nie ważne co jej napiszesz, nic do niej nie dociera. :)

Gość dziewica i w ciazy
koci pazurek dokladnie jak pisze perwersja nie ma co pisac bo ta dziewucha ma nie równo pod sufitem hahahaha:D jutro znow bedzie temat z podobnym pytaniem hahahaha

Gość dziewica i w ciazy
ona nawet nie wi kiedy ma plodne i nie plodne nawet nie potrafi napisac ile dni wynosi jej cykl :D smiech ale za sex sie bierze jak to pisze dziewica i w ciazy buahaha

Gość droga monisiu
moniczko, w tej sytuacji ktora opisujesz ciaza jednak jest mozliwa, mialas dni plodne niestety, a wiadomo, ze jak plodne to wszystko sie moze zdarzyc. Jeszcze raz polecam zrobienie testu ciazowego lub udaj sie najlepiej na badanie krwi hcg, nastepnie umow sie na wizyte do ginekologa i popros go o USG dopochwowe, tylko ze to nie zawsze od razu wykrywa ciaze, ale byc moze juz uda sie zobaczyc pecherzyk. I pamietaj, badz spokojna, co ma byc to bedzie

nie jest za wczesnie na test ciazowy? Nie przesadzajcie... Dziewczyna sie troche strachu naje i tyle. A do ginekologa to swoja droga warto sie przejsc. Wytlumaczy Ci co i jak wolno ;! Choc na rozpoczecie wspolzycia to, wg mnie, masz jeszcze czas. Kazda metoda antykoncepcyjna moze zawiesc. Najlepiej rozpoczynac wspolzycie, gdy mysl o ewentualnej ciazy juz tak nie paralizuje, gdy mamy partnera, ktory moglby zostac odpowiedzialnym ojcem... Wiem, ze to takie banaly, ale niestety, prawdziwe... Poczekaj jeszcze co najmniej rok z ta decyzja... A wczesniej idz do lekarza po tabletki. O ile nie ma przeciwskazan, bys je mogla brac.

coz, siedemnstolatka panikuje... Nic dziwnego. Ale jesli az tak Cie autorko nosi, ze wciaz pytasz od nowa, to moze lepiej bedzie jak od razu pojdziesz do ginekologa..?

autorko, ile dni miesiaczkujesz nie ma tu nic do rzeczy. Wazne co ile dni powtarzaja sie miesiaczki? Pierwszy dzien krwawienia, to pierwszy dzien cyklu. Skoro ostatnia miesiaczka byla 28 kwietnia, to kiedy spodziewasz sie kolejnej? Co ile dni masz okres? Powinnien juz byc..?

ja już nic nie wiem... boję się strasznie bo to by zmieniło moje cale życie, sex to dal mnie czarna magia nie współżyłam jeszcze i nie mam zamiaru a nie wiedziałam, że przez takie pieszczoty moge sie tyle strachy najeść... ;(

tak okres powinnam mieć na dniach, nie wiem czy to ważne ale jeszcze jakieś pół roku temu gdy jeszcze nie miałam chłopaka i wgl nic z tych rzeczy okresu czasem nie miałam pół roku później miesiąc był i znów nie było nie wiem czym to było spowodowane ;(

odpowiedz na pytanie powyzej bo z tego co widze,to masz bardzo dlugie cykle. Ostatnia miesiaczka -28 kwietnia, czyli mamy dzis 32 dzien cyklu... Tak masz zawsze? Regularnie?

Wiekiem. :o Do 18 roku życia możesz mieć nieregularne miesiączki, czasem nawet dłużej.

w Twoim wieku to normalne, ale oznacza to rowniez, ze nie mozesz sie wspierac metodami naturalnymi w ustaleniu dni plodnych...

ja cykle mam bardzo różne... czasem okresu nie miałam 2 miesiące , a później się pojawił

Gość droga monisiu
bo widzisz Moniczko, jakbys troche bardziej uwazala w szkole na lekcji biologii to wiedzialabys jak to wszystko wyglada. Ale nie ma tego zlego, bedziesz miala nauczke na cale zycie, i niezaleznie od tego czy jestes w ciazy czy nie, od teraz wszystko bedzie inne, to wydarzenie juz na zawsze pozostawi slad na Twojej psychice

Gość droga monisiu
jezeli masz tak dlugie cykle to moglo sie zdarzyc, ze w przeszlosci poronilas i nawet o tym nie wiedzialas

ale nie mogła poronić bo to co wydarzyło się tydzien temu było moim pierwszym "razem" może to złe slowo ale nie przyszło mi na myśl inne. nigdy nie współżyłam, a te pieszczoty byly tydzień temu pierwszym razem w moim zyciu

dla wlasnego spokoju powinnas udac sie do ginekologa, by nauczyl Cie reakcji wlasnego organizmu, liczenia dni cyklu, wytlumaczenia jak sie zabezpieczac itp. Po to tez sa ginekolodzy :) nie tylko od leczenia infekcji, czy prowadzenia ciazy ;) powiedz, ze jestes dziewica, ale masz chlopaka i chcesz odpowiedzialnie wejsc w dorosle zycie, bez niepotrzebnych niespodzianek. Na pewno potraktuje Cie powaznie. Polecam strone www.znanylekarz.pl w wyszukiwarce wpisz swoje miasto i sppecjalizacje lekarza, wyskocza rozne adresy ginekologow wraz z opiniami o nich innych pacjentek :) wybierz tego z najwyzsza skala ocen.

Gość droga monisiu
rozumiem, myslalam ze to nie byl Twoj pierwszy raz, w takim razie nie moglas wczesniej poronic

dziękuje, ze mnie wspieracie i podtrzymujecie na duchy... zawsze bałam sie ginekologa bo wydawało mi się że bedzie się ze mnie śmiał ;( to jest prawda ten uraz już mi pozostanie teraz nawet jak mnie ktoś dotknie to już mnie ciarki przechodzą ;( boje się że wpadnę w jakąś depresje czy coś bo już teraz mi chodza straszne myśli po głowie