Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragrance

Mam 3 tygodniowego yorka pomocy

Polecane posty

Dobra rada jest taka. Zgłoś się jak najszybciej do organizacji pozarządowej zajmującej się ochroną zwierząt zamiast tu pisać. Jeśli tego nie zrobisz i nie ujawnisz hodowli oraz próby popełnienia przestępstwa jakim jest przemyt będziesz współwinna

Gość no właśnie nikomu się nie
ja też proszę o nazwę i adres tej pseudohodowli, bo doprowadzę do tego, by tej zasranej kurwie odebrano suczkę :O

Sam jesteś popieprzonym prostakiem, bo tak piszesz. Kurwa, nie znam się na psach, w życiu nie miałam to nie wiem. Zaraz jedziemy do weterynarza i zobaczymy co powie. Większość potrafi tylko kogoś zjebać, nawyzywać i koniec. Idzcie poczytać lepiej kolejny post z serii " czy mogę zajść w ciążę przez ubranie "

Gość łza wzruszenia spływa mi po cy
Ta baba z hodowli to na bank idiotka , która ma gówniane pojecie o hodowli psów tylko wyczuła łatwą kasę.

Gość facecik33
No wlasnie, gdyby ustalic na jaki prom ten debil chce sie dostac, to mozna by zadzwonic na policje, musialby sie tlumaczyc, bo to jest ryzykowanie zyciem zwierzecia.

Podaj nazwisko tej szmaty co Ci sprzedala tego psa - inaczej wiemy, że to prowo. To jest niemożliwe takie maleństwo sprzedać - co więcej bardziej niemożliwe jest, że istnieją na świecie tacy idioci jak ty i twoi rodzice. PO jaką cholerę kupujecie psa nie mając zielonego pojęcia na temat ani rasy, ani wychowania, kompletnie niczego????? Każdy, ale to każdy laik wie, że piesek NAJWCZEŚNIEJ może zostać oddzielony od matki w wieku 8 tygodni - inaczej mogą być dramatyczne skutki na psychice. Twój pies nie jest yorkiem tylko kundlem bo nie ma rodowodu wiesz co się z tym wiąże, prawda? Jesteście przygotowani na zrytą psychikę i choroby takie jak rak, wady serca itd rozumiem?

Gość no właśnie nikomu się nie
no i dobrze, że tu weszłaś, i się dowiedziałaś, brawo! bardziej się wkurwiamy raczej na twojego ojca, który jako dorosły powinien być bardziej odpowiedzialny :O naprawdę, jedźcie do weterynarza, chociaż szkoda kasy, bo i tak powie wam to samo, co my tutaj

Gość ludzie to trzeba zglosic
sama cipo glupia zalozyłaś temat i ludzie ci odpowiedzieli prawdę bo tylko debile biorą takiego małego psa od matki! oby wet był mądry i zaraz zgłosił to gdzie trzeba i żeby pieska wam odebrali... Chciałaś odpowiedzi to masz, nie dziw się że ludzi szlag trafia jak czytają o znęcaniu się nad zwierzętami bo to jest znęcanie się i jest to karalne

Gość łza wzruszenia spływa mi po cy
a czego ty się spodziewałaś ? ze napiszemy ci " wszytko biedzie dobrze musisz myśleć pozytywnie 3 tyg szczeniak na pewno sam przegryzie suchą karmę , a twojemu tacie uda się przemycić biedne zwierzątko na promie" ? wieź lepiej zrób cos pożytecznego zamiast płaszczyć dupę na forum i zapierdalaj do weterynarza bo zanim ty ustalisz co zrobić to ten pies zdechnie !

Gość fiiołekk19
Mysia, czytaj uważnie, oni nie kupili tego psa.

Gość facecik33
Naprawde, żal dupe sciska ze sa takie kmioty na tym swiecie. Co z tego ze psa nie mialas ? Internet umiesz jakos obslugiwac, to moglas zapytac co nie ?! 3 tygodniowy szczeniaczek .... To tak jakby ludzkiego niemowlaka wysylac do podstawowki ! Sprzedal kmiotek kmiotkowi psa.

Mysia to nie jest pies autorki tylko małe biedactwo, które ma być przemycone do Szwecji. Nie oburzaj się autorko, że Cię jedziemy. My jesteśmy wrażliwi na krzywdę zwierząt i to chyba dobrze, że jest coraz więcej ludzi takich jak My. Popatrz na pieska i pomyśl, że w Twoich rękach jest jego życie

Gość ludzie to trzeba zglosic
i tak nie pojdzie do weta tylko za wszelką cenę jej tatuś zabierze tego biednego pieska żeby polizać dupę szefowi :o Kutas pierdolony. Macie ten numer?

wziela psa z pseudohodowli i jak go nie zawiezie do Szwecji to bedzie musiala zaplacic za psa - tyle napisala. Ja bym w życiu nie dopuścila do tego, żeby moi rodzice wzieli takie maleństwo gdybym z nimi mieszkala, żeby wzieli psa bez rodowodu z pseudohodowli!!!!!! a w tej sytuacji bym tego psa zabrala i zawiozla do odpowiedniej organizacji która się nim dobrze zajmie, żeby przeżyl bez matki a tacie bym powiedziala że za to co robi może mnie pocalować w dupe!

z resztą to i tak marna prowokacja, szkoda naszego zapalu.

Umiecie czytać ze zrozumieniem? Odsyłam do pierwszej strony. Kończę temat, bo widzę, potraficie tylko nawyzywać człowieka i nie życzę sobie, aby ktoś obrażał mojego ojca bo gówno wiecie. Pieskowi nie dam zrobić krzywdy a wy wielcy obrońcy zajmijcie się czynnie pomocą a nie tylko pieprzycie na forum

Gość to znęcanie się nad pieskiem
trzeba to gdzieś zgłosić.

Gość to znęcanie się nad pieskiem
no właśnie chcemy czynnie zając się pieskiem, który u ciebie doznaje krzywdy. Tak byc nie może...

Gość wyluzujmy to prowokacja
mała szmata odmawia podania nazwy pseudo od 3 stron, gdyby jej zależało na psie, to już by to dawno zrobiła :O i jeszcze się rzuca, tępa cipa

Gość nawet dorosłe psy xle znoszą
podróże a co dopiero malutki piesek. Na 90% podróży nie przeżyje, a wtedy łopoty murowane.

Oj autorko wściekasz się bo najwidoczniej liczyłaś na coś innego zakładając ten topik. Piszesz o tym, że Twój ojciec planuje popełnić dwa przestępstwa czyli przemyt, który na bank będzie połączony z uśmierceniem zwierzęcia i dziwisz się, że nikt nie głaszcze Cię po główce

Też tak myślę Mysia. Ale przydałoby się żeby autorkę spotkała kara za prowokowanie w tak głupi sposób

Gość maajaaaaa
do dupy twoj tatus pojedzie, dzwonilam do swinoujscia i poslalam link do tematu, jak to sciema to i tak masz przejebane a jak nie to tatus cie zlinczuje za to ze go podjebalas :classic_cool:

CO ZA POJEBANE FORUM, UMIECIE TYLKO PIERDOLIĆ CHYBA PISAŁA, ŻE NIE KUPIŁA GO TYLKO COŚ TAM MUSI GO ZAWIEŹĆ I ŻE GO WEŹMIE DO LEKARZA . A WYSZŁO JAKBY MIAŁ BYĆ PRZEMYT I KURWA CHUJ WIE CO JESZCZE. WIĘC JAK BĘDĄ PRZECIWSKAZANIA TO GO NIE ZAWIEZIE I CHUJ JEBNIĘCI LUDZIE Z WAS KURWA LECZCIE SIĘ

Gość hehehe buhhhahaaaaa
I specjalnie się zarejestrowałeś/łaś na tym popierdolonym forum tylko po to, by nam to powiedzieć? :D

Gość chore forum to sama autorka
tematu broniąca się pod innym nickiem. Rob tak dalej i tak będziesz miała niezłe problemy bo internauci na krzywdę zwierząt zaraz reagują

Aż żal to czytać. piesek wraca do hodowli i jest pod opieką weterynarza. naprawdę nie wierzę, że są tacy popieprzeni ludzie jak wy i macie czelność tak pisać. pewnie, bo tu jesteście anonimowi i mozna każdego wyzywac

Gość chore forum to sama autorka
pamiętaj, że jak zakladasz nicka żeby pisać później sama ze sobą to od razu z małych liter bo każdy się zorientuje, że to ty i przestań się już blaźnic