Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragrance

Mam 3 tygodniowego yorka pomocy

Polecane posty

Gość hehehe buhhhahaaaaa
to my nie wierzymy, że są tak popieprzeni ludzie jak twój stary i jego szef :O dobrze, żeś chociaż ty nieco mądrzejsza

Dlaczego nie chcesz podać nazwy tej pseudohodowli? Milośniczką zwierząt to Ty nie jesteś skoro oddajesz tego psa tam....

Napisała, że ojciec za godzinę do Świnoujścia jedzie z tym pieskiem by wejść na prom. Później coś o lekarzu dodała po sugestiach forumowiczów. Wrzuć w google przemyt szczeniąt do Szwecji to zobaczysz ciekawe rzeczy. I sprawdź jakie warunki trzeba spełnić żeby pies został wpuszczony legalnie. To będzie przemyt bo inaczej być nie może

W 30 minut pies był już u weta a teraz wraca do hodowli. I nagle tatuś nie musi zawozić zwierzaka do szefa. Jak robisz prowokacje to pamiętaj żeby historia trzymała się kupy

nie wiem o co wam chodzi i nie interesuje mnie kto pisze z dużych liter;/ ekscytujecie się jak nie wiem a wyraźnie napisałam, że nie pozwolimy pieskowi nic zrobić, więc zadzwoniłam do weterynarza i jakoś mnie nie zbluzgał, tylko daliśmy mu jeść i piesek śpi. tyle w temacie.

Dobrze, że mnie rozliczacie. piesek jest ważniejszy, a mnie nie chce się opowiadać o szczegółach podróży mojego ojca. Wyliczajcie czas dalej i snujcie opowiastki

Myślalam nawet przez chwilę, że sensowną tę prowokacje zrobisz ale ci nie wyszlo, na następny raz się bardziej postaraj ;) nie udawaj, że przeoczylaś wszystkie posty ludzi którzy pytali o nazwę hodowli, nazwisko tej szmaty u której się pies urodzil ;)

"piesek jest ważniejszy" z twojej historyjki wynika, że jest gówno warty i masz go gdzieś skoro skazujesz go na taki los. Ktoś kto kocha zwierzęta i nie chce ich krzywdzić oddalby go w odpowiedzialne ręce, gdzie się nim zajmą jak trzeba.

Nie wiem czy ktoś normalny odważyłby się schować psa w samochód i nie zgłosić tego?? bo raczej nie normalny człowiek jadący zarobić uczciwie kasę, ruszcie głową. bez dokumentów nawet by wychodził z chaty idioci

To was nie powinno interesować z jakiej hodowli ten piesek, bo tu się tym zajmie odpowiednia osoba a nie chołota z forum. a dla wszystkich , którzy juz się osrali w majty informuję, że zwierzątko jest z weterynarzem i chuj wam do tego. nauczcie się czytać bo połowa z was pierdoliła bez sensu nie na temat, bo żeście idioci źle przeczytali

Dobra dobra przestań klamać. Akurat tak się sklada, że ja znam z Polski pelno prawdziwych hodowców, ludzi którym nasza wiedza o psach nie dorasta nawet do pięt i tacy pseudohodowcy debile którzy liczą tylko na kasę i wypuszczają psy w wieku 6tygodni (Ty napisalaś o 3 co jest wręcz niemożliwe) są tylko marnymi śmieciami, którymi prawdziwi milośnicy zwierząt gardzą i będą ich eliminować jak się da. Nawet bym takiej osobie nie naplula na pysk, bo mi śliny szkoda :D Przestań już pieprzyć bzdury o swoim wyimaginowanym piesku, żadna z ciebie milośniczka psów a jedynie znudzona malolata chcąca narobić afery - rada na przyszlość - jakbyś kiedyś wpadla na takie szmaty i pseudohodowle możesz podać adresy będziemy ostrzegać innych i wyrywać takie chwasty.

Gość facecik33
Kretynka poszla po rozum do glowy najwyrazniej. Szkoda ze tak pozno i narazila tego psa na takie fantastyczne przezycia. No ale coz, jak ktos jest durny, no to juz trudno, nic nie da sie zrobic :/

Gość no skoro tak
To was nie powinno interesować z jakiej hodowli ten piesek, bo tu się tym zajmie odpowiednia osoba a nie chołota z forum. a dla wszystkich , którzy juz się osrali w majty informuję, że zwierzątko jest z weterynarzem i ch*j wam do tego. To po co zakładałaś ten temat? Pewnie nie pierwszy raz jesteś na kafeterii i wiesz, że chamstwo też tu panuje. Poza tym mogłaś od razu zadzwonić do weta i spytać co robić w takiej sytuacji. Miałabyś info z pierwszej ręki i nikt by się na tobie tu nie wyładował. A tak tylko straciłaś czas na forumowe przepychanki.

obiecuje, że następnym razem wymyślę coś, w co zdołam przekonać.

Gość mam yorki 2
3 tygodniowy piesek powinien być jeszcze z matką i pić mleko a nie suchą karmę... Jak najszybciej musi wrócić do matki (chociaż ta "hodowczyni" może go za 3 dni sprzedać komuś innemu więc jest ryzyko) lub pod stałą opiekę weterynaryjną i broń boże nie jeść suchej karmy!

Gość Fragranse
spierdalajcie idioci, chuj wam do tego co bedzie z psem

Gość żal czytać
Od***cie sie od autorki rany boskie!! Ja też byłam w szoku jak przeczytałam że to malenstwo ma 3 tygodnie, ale przecież laska nie weszła na forum żeby napisać "elo wziełam małe psie niemowle od matki mam to w dupie jak je teraz przemycić?" nie? Dziewczyna bała sie o życie psa, nie jej to był pomysł żeby go brać z tej pseudohodowli, a mimo wszystko poczuła sie odpowiedzialna za to małe stworzenie i bardzo dobrze!! a wy ją zmieszaliście z błotem! Dziewczyna przyznała że nie zna sie na psach, nie każdy musi jeśli nie ma psa! Nie wiedziała że 3tyg to za mało, a mimo wszystko zauważyła że coś jest nie tak z tym malenstwem i postanowiła działać!! Obroncy zwierząt od siedmiu boleści, rozumiem że ten szef jej ojca to jakiś totalny debil, też mnie rzuca jak czytam o takich chamach, ale skąd tyle jadu do tej dziewczyny która najwyraźniej chciała pomóc temu psu?? Zachowała sie najbardziej odpowiedzialnie z nich wszystkich, szkoda tylko że zamiast spokojnej odpowiedzi została zbluzgana przez tu obecnych! A że nie chciała podać nazwy tej pseudohodowli? A niby dlaczego miałaby to robić po tym, co ją tu spotkało? Ja bym sie bała szczerze mówiąc - jeszcze byście ją podkablowali na policje za przemyt dreczenie psa i nie wiadomo co jeszcze. Zrozumcie ona chciała temu psu POMÓC jak tylko zorientowała sie co sie stało!! Fragnance, mam nadzieje że sama zgłosiłaś te idiotke z pseudohodowli na policje, bo to rzeczywiście jej sie należało, co racja to racja - to nie hodowla a dreczenie zwierząt. Mam nadzieje że piesek trafił pod właściwą opieke... Pozdrawiam

Gość kukaguka
żal czytać a ty po jaki ciul odgrzebujesz prowakacje z maja????? :O