Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragrance

Mam 3 tygodniowego yorka pomocy

Polecane posty

ojciec mówi, że ten maluch ma swój paszport, jakieś dokumenty, że szef mówił, że na pewno będzie można go przewieźć.. więc pewnie ma też szczepienie itp.. Właśnie boję się, że stres go zabije,jak to brzmi ;/

Gość no właśnie nikomu się nie
no to ja ci gwarantuję, że was nie wpuszczą :O macie paszport dla psa? szczeniak jest zachipowany i zaszczepiony? na pewno nie, a bez tego nie wykupicie rezerwacji

Gość łza wzruszenia spływa mi po cy
dziewczyno a ty masz w ogóle jakieś papiery ? bo się cholernie wymigujesz od odpowiedzi !

Sprawdziłam, musi miec wykupioną kabinę i dbac o jej stan sanitarny

Gość ja wzięłam Yorka jak miał 7
tygodni to mnie zjechali, że jest za mały ale 3 tygodnie to już kompletna głupota! Mój też się wszystkiego bał, nawet jak krzyknęłam lekko to uciekał za łóżko i poł godz tam potrafił siedzieć i trząsł się cały czas. Czym go karmisz? mam nadzieję, że nie suchą karmą? Musisz mieć specjalne mleko dla szczeniaków do dokarmiania bo 3 tygodniowy szczeniak jeszcze sam nie je. W głowie mi się nie mieści taki malec bez matki. Obawiam się, że piesek nie przeżyje takiej podróży. W ogóle kto Wam dał takiego małego pieska?

kto zaszczepił 3-tygodniowego pieska? :O

Jezu, pani z hodowli wrzuciła do klatki suchą karmę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu co dać mu jeść, on ze strachu nie pije nawet wody, śpi na kanapie

Tak, piesek ma dokumenty. Nie słyszałam całej rozmowy z tą panią,..a szef ojca mówił, że spoko nie będzie problemu, piesek ma wszystko co potrzeba.....

Mam go 2 godziny. Nie ma możliwości, to sporo kilometrów a za niecałą godz. ojciec rusza do świnoujścia na prom

Gość może niech do weterynarza
jedzie po poradę. jakie mleko dla szczeniąt podawać i w ogóle. ja bym do wetarynarza dobrego pojechała.

co to w ogóle za "hodowla"? :O dziewczyno, zabijecie pieska i tyle :O niech się twój ojciec jakoś dogada z szefem, niech pies u was przeczeka choć parę tygodni, rany boskie :O nie dość, że żal zwierzaka, to jeszcze ten szef musi być bezdusznym skurwysynem nie mającym pojęcia o zwierzętach, a kto wie, czy nie oskarży twojego ojca o niedopilnowanie drogiego szczeniaka i zażąda odszkodowania :O

Pani z hodowli Ci go sprzedala? Dzizas to bardzo madra. Nie wie ze psa tak malego nie mozna sprzedawac?

ja pierdole ludzie to najgorsze gówna jakie chodzą po tej planecie. ile to masz lat ?! 13 ? kto ci dał tak małego psa pod opiekę jak ty sama jesteś niewiele mądrzejsza od tego zwierzaka. Twój ojciec widzę też. ja pierdole ludzie nawet niewinne zwierze wykorzystają żeby sie szefowi podlizać. i jak tu się nie wkurwiać.

Gość ja wzięłam Yorka jak miał 7
Dziwisz się, że wody nie pije? :o On powinien ssać cycka i pić mleko a nie pić z miski Jezu! 3 tygodniowy szczeniak z pewnością nie jest szczepiony więc zapomnijcie, że go przewieziecie bo z tego co wiem pies przewożony za granicę powinien odbyć wszystkie szczepienia (nosówka, parawiroza, kaszel psi i jeszcze cos), odbyć kwarantannę i w wieku 4 miesięcy bodajże jest szczepienie na wściekliznę. Bez tego go nie przewieziecie, chyba że w worku :o Jak mogliście w ogóle zabrać 3 tygodniowe szczenię? Mój jak miał 7 tyg i jak spał to jeszcze ssał na spaniu z myślą, że obok siebie ma matkę i tak przez jakieś 2 miesiące :( Nie mieści mi się to w głowie

sucha karma... dla 3-tygodniowego yorka :O ja pierdolę :O

dzwonię do Świnoujścia, żeby nie wpuszczono twego ojca na prom

Gość fiiołekk19
Tak, psiak umarł, bo był za słaby w wieku 5 tygodni, niestety... Mnie hodowczyni zapewniała, że wszystko będzie ok. Nie chcę Cię straszyć, ale pies wg mnie raczej nie ma szans jeśli nie wróci natychmiast do matki. Hodowczyni już nawet nie chcę komentować... I to jeszcze dała karmę... brak słów co się dzieje z ludźmi.

Ale tatuś to chyba tego pieska przemycić chce? Nie ma prawnej możliwości legalnego wwiezienia psa w takim wieku do żadnego z państw UE. I podaj nazwę hodowli bo coś mi się widzi, że prowokacją się bawisz

No kurwa, nie mam lat 13 ani nikt się nie podlizuje. Wiesz co to znaczy zostać postawionym przed faktem dokonanym? Mój ojciec nie wiedział, że to ma 3 tygodnie! dopiero później, i nie ma wyjścia, więc nie proszę o kolejną zjebkę tylko o coś mądrego do powiedzenia

Wlasnie dobrze tu pisza. 3 tygodniowy szczeniak powinien byc przy matce pic mleko czuc bezpieczenstwo i jej cieplo. Poza tym powinien byc ogrzewany, takie malenkie szczeniaki musza miec cieplo, dostawac mleko dla szczeniac i nie z miski tylko podawac mu do pyszcza bezposrednio strzykawka, albo pipetka. A sucha karma? Ludzie! Po 2-3 miesiacach dopiero i to nasaczona woda.

Nie mam co robić tylko zmyślać prowokację o mały piesku;/ kurwa bez przesady. sama się stresuję i modlę by go nie wpuszczono na ten prom

Gość ludzie to trzeba zglosic
bo pies nie przezyje. Dzwoncie do tego Swinoujscia albo dajcie nr i ja zadzwonie

jedyna co ci mogę sensownego napisać to to ze jesteście debilami cała trójca. Jedz do weterynarza ( powinien cie zjebać na dzień dobry) może ma jakieś mleko da ci jakieś rady. Ale ja na twoi miejscu jeśli naprawdę zależy ci na tym piesku popierdalałabym do tej hodowli ! Żeby pies był przy matce !

Gość facecik33
Coz, zastanawiam sie SKAD sie biora tak glupi ludzie na tym swiecie ? Psa mozna odseparowac od matki nie wczesniej niz po 7 tygodniu zycia ! Wczesniej to moze prowadzic do ogromnej traumy, zmiany zachowania na cale zycie, ze o smierci nie wspomne bo taki szczeniak ma jeszcze ŻADEN system immunologiczny, ktory dopiero tworzy (z mlekiem matki). Jestescie peprzonymi prostakami ze to robicie.

Gość ludzie to trzeba zglosic
to sama dzwon jak nie chcesz zeby go wpuszczono ja pierdole. Biedny piesek zdechnie przez takich skurwysynów :o

Gość kakoskwoka9o2jsi
Zadzwon gdzies do schroniska albo weterynarza, spytaj czym go karmić(!) bo wydaje mi się, że jeszcze powinien pić mleko matki. Ja małym kotkom, po tym jak im matka zginęła, musiałam dawać takie mleko w proszku dla dzieci bodajże, zeby im nic nie było i karmilam taka mala buteleczka po cukierkach. Owin go w cos, albo zrob mu jakies przytulne posłanie.