Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trterewrt

w powiększaniu piersi zastanawia mnie jedno

Polecane posty

Gość trterewrt

Kobiety jako argumenty przeciw podają głównie: - nie potrzebuję, mam ładny biust - nie mam kasy Jeszcze nie słyszałam, że jakaś podała jako argument "brzydzę się". Ja się brzydzę i po prostu nie mogę wyjść ze zdumienia, ze miliony kobiet nie! Przecież to jest umieszczane ciało obce pod skórą, silikonowe miseczki mocowane są do ŻEBER tytanowymi GWOŹDZIAMI. Mi aż słabo gdy o tym myślę... Nienawidziłabym swojego biustu, gdybym wiedziała że pod nim jest jakieś ciało obce, brzydziłabym się dotknąć skóry. Tak samo nie byłabym w stanie dotknąć faceta, gdyby sobie wszczepił coś pod skórę. Jak to możliwe że tyle kobiet jest zupełnie nieczułych na takie obrzydlistwa?

Nie potrzebuje bo operacja dla mnei jest oznaką słabości psychicznej i poważnych problemów z samoakceptacją. Ponadto nie zniosłabym, tego, ze COŚ jest w moim ciele, sama operacja dla mnie jest straszna. Z wenflonem wariowałam a co dopiero sylikonem i innym gównem. Dotyk byłby dla mnie dziwny i możliwe, ze odrzucający. Za dużo zachodu o taką bzdurę

Gość trterewrt
masakra, że mieliby mi ciąć zdrową skórę, zdrowy cycek, żeby coś na siłę wepchnąć.... brrr....niedobrze mi

nie musi byc silikonowa proteza, moze byc wlasny tluszczyk ;) zero obzydzenia 100% satysfakcji

Gość luhahah
obcego

silikon mocowany gwozdziami do zeber...co ty bredzisz ?::::ale jaja :)

Taaa, chude laski mają tyyyle tłuszczu że jeszcze na cycki starczy Czytając o pobieraniu szpiku kostnego miałam mdłości (właśnie, muszę spr czy spełniam wymagania), ale to inna sprawa jest:)

ale te rewelacje ?...zyje z tego, ale nikomu nie przypinam silikonu do zeber gwozdziem............

Gość luhahah
Trinny tez ma maly biust i jakos zyje :P

Gość trterewrt
http://img.hopaj.pl/images/7/2/727c930faa7238935b14e82af0aae310.jpg tu piszą o tytanowych gwoździach no dobra, nawet jeśli to nieprawda to i tak ohydne! o Boże, jakieś poduszki pod skórą... potworność. Ja na serio nie dałabym zrobić sobie takiego biustu, nawet gdyby TO MI DOPŁACILI. A kobiety za to płacą :O

"w powiększaniu piersi zastanawia mnie jedno" jak kobieta moze miec tak nasrane w lebie zeby to zrobic?

kobiety placa i to sporo a faceci wywieszaja jezory...prawie 8tys za normalny zabieg do 15 tys....

Gość trterewrt
""w powiększaniu piersi zastanawia mnie jedno" jak kobieta moze miec tak nasrane w lebie zeby to zrobic?" No dokładnie. Jakbym była facetem to prędzej bym się porzygała niż wymacała laskę ze sztucznym cycem. Sama mam średni biust, ale moim zdaniem małe biusty u niektórych i tak są milion razy lepsze niż ohydne wkładki podskórne.

Gość vkhvhvhj
zapaść to ty masz na codzień

Gość luhahah
haribo smak radosci

Zgadzam się. Obrzydliwość. O wiele lepszy jest prawie płaski biust. Sztuczne piersi są wstrętne. Myślę że każdy rozsądny facet ma podobne zdanie. Jak może być bodźcem erotycznym coś sztucznego?

Gość dfbddhtf
faceci są na nie, a jak zobaczą to język na brodzie.

Gość popierdolonamarzycielka
moj brat ma 35 lat i mu się silikony podobają;) ale nie takie wielkie, taka przybylska też na silikon:)

"I się zgadzam faceci pie**olą, że wolą naturalność itd a jak co do czego to lecą jak muchy" jak gadasz z idiotami, obracasz sie w srodowisku idiotow badz tez jestes obracana przez srodowisko idiotow to sie nie dziw

Gość ntneerrere
kiedyś poznałam faceta któy kochał silikony, o wiele bardziej niż prawdziwe piersi, mówił że są niesamowite w dotyku, gorące i twarde namawiał mnie bym się zgodziła na "zasponsorowanie" mi operacji piersi :O

sorry ale facetom podobaja sie silikony.. tymbardziej ze wiekszosc z nich nawet nie potrafi odroznic prawdziwym od sztucznych cyckow