Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trterewrt

w powiększaniu piersi zastanawia mnie jedno

Polecane posty

taaa wojownik, na pewno, no wszyscy są idiotami wokół mnie... tak samo jak tekst kobiety "nie liczy się wygląd, liczy się tylko wnętrze" Albo się ktoś komuś podoba albo nie, biologia czysta

w ogole to bredzisz jak potłuczona bo zmieniasz temat nie czytajac tego co sama piszesz i czym odpowiadam rozmowa byla o naturalnosci i sztucznosci a ty teraz gadasz o czyms innym

Gość luhahah
dla mnie baba z duzym cycem wyglada jakby byla napakowana

Gość popierdolonamarzycielka
wlasnie to co dała noxelia to każdy wie, że silikon i to się nie podoba, ale jak dobrze zrobione cycki to wtedy faceci lecą.

pozatym sztuczne piersi moga byc zrobione tak ze sie w zyciu nie zorientujesz ze sa szcztuczne.. potwierdzone und udowodnione

Gość luhahah
xD

Analogią to się zwie, faceci mówią, że wolą naturalne a baby, ze liczy się wnętrze. Generalizując rzecz jasna większość to zakłamani hipokryci. A to wszystko łączy biologia, to ona odpowiada, że cechy zewnętrzne przykładowo te piersi świadczą niby o świetnej zdolności wykarmienia dzieci itp. Myślałam, że to logiczne.

"pozatym sztuczne piersi moga byc zrobione tak ze sie w zyciu nie zorientujesz ze sa szcztuczne.. potwierdzone und udowodnione" i co z tego?

Gość luhahah
kiedys przytyje i bede miala duzy cyc, albo nie..

Gość oobieektywnaaaa ajjja j
a ja uwazam, ze autorka jest poprostu niedojrzala. nie kazda kobieta ma wielkie cycki, niektore sa naprawde plasciutkie, a dzieki takiej operacji moga czuc sie przyzwoicie, jak kobieta :) oczywiscie to jest poprostu operacja, dlatego niesie za soba wiele zagrozen, jak przy kazdej operacji, bo to juz jest ingerencja chirurgiczna. ja nigdy sobie nie powiekszylam ale nie neguje tego, bo dlaczego?? to jest kwestia indywiudalna i trzeba zrozumienia. co innego jak panienka ma normalne ladne cycki i mani jej sie D... - wtedy to juz wynik jakiejs slabej psychiki? albo poprostu kaprysu? byc mozei glupoty.. ale dlaczego innych sie czyimz zyciem interesuja???? nie macie swojego???

Gość luhahah
po co te zdjecia wklejasz debilu

i to z tego ze moglyby ci sie spodobac sztuczne a nawet bys o tym nie wiedzial..

Gość oobieektywnaaaa ajjja j
aa i oczysicie istnieja mniej inwazyjne sporosy powiekszania piersi niz za pomoca skalpela... przeciez mozna wstrzyknac poprostu plyn ( kwas hialucynowy? nie jestem pewna czy to to sie wsktrzykuje - w kazdym razie chodzi o jakis plyn, niestety krotki efekt...

Powiększenie tak samo jak kosmetyczka itp mogą być pewnym "leczeniem", jednak decydując się na tak poważny krok warto się zastanowić nad swoją psychiką. No sory wypowiedzieć własnego zdania nie można? To głosuj na tych co chcą internet monitorować.

Gość EKOMANN
noxi ta blondyneczka juz nie zyje,ale paszczur

lady love to nie zmienia stanu rzeczy a co do "Analogią to się zwie, faceci mówią, że wolą naturalne a baby, ze liczy się wnętrze. Generalizując rzecz jasna większość to zakłamani hipokryci. A to wszystko łączy biologia, to ona odpowiada, że cechy zewnętrzne przykładowo te piersi świadczą niby o świetnej zdolności wykarmienia dzieci itp. Myślałam, że to logiczne." to ja mysle, ze silikon w cycach nie swiadczy o wiekszej zdolnosci do wykarmienia dzieci

Gość luhahah
a faceci z cyckami? to jest temat szerooki